ultieme-vakantie-in-nederland

Vakantie in Nederland

Je ultieme vakantie in Nederland beleef je op Vakantiepark Eiland van Maurik!

Op naar je droomvakantie omringd met strand, water én gezelligheid!

Op vakantiepark Eiland van Maurik beleef je middenin Nederland met het hele gezin de ultieme familievakantie! Ook wanneer je wilt genieten van rust, natuur en elkaar ben je op ons 5-sterren vakantiepark aan het juiste adres! Geniet van de prachtige natuur, de ontelbare faciliteiten op ons vakantiepark zelf en beleef je droomvakantie midden in Nederland!
 

De prachtige (waterrijke) omgeving

Of je nu van fietsen of wandelen houdt; door de centrale ligging in Nederland kun je hier je hart volledig ophalen! Loop vanuit je huisje of kampeerplaats naar het recreatiemeer, waai lekker uit en geniet van de mooiste zonsondergangen. Maar ook buiten ons vakantiepark kun je ontdekken wat de Betuwe je allemaal te bieden heeft. Neem een pontje en steek het water over, fiets door de bosrijke natuur met diverse fruitstallen of vergaap je aan de prachtige bloesem. Ook de Utrechtse Heuvelrug is vanaf ons park zichtbaar! Vanzelfsprekend kun je bij ons een (elektrische) fiets, Eiland chopper of skelter huren!

 

Unieke faciliteiten tijdens jouw vakantie in Nederland
Eén ding is zeker: vervelen op vakantiepark Eiland van Maurik gaat niet gebeuren! Trek heerlijke baantjes in het (overdekte) zwembad en speel in de schoolvakanties samen met het animatieteam de allerleukste spelletjes. Ook (juist) voor tieners is er vanalles te beleven! In de Indoor speelhal kun je je ook binnen urenlang vermaken. Meer zin in watersport? Maak gebruik van talloze watersportactiviteiten! Huur een elektrische sloep, kano of een waterfiets. Even bijkomen doe je natuurlijk aan ons strand met in je ooghoek de Beachclub.... Droom jij al weg met een cocktail in je hand? Word dan snel wakker en boek je vakantie! 

 
Ontdek alle faciliteiten


Kamperen of accommodatie?

Direct een plek aan het water of juist centraal op het park? Er is altijd een overnachtingsmogelijkheid passende bij je wensen! Ook met de hele familie kun je verblijven in één van onze groepshuizen. 

Naar de interactieve plattegrond

 
Naar zoek en boek