Met jonge kinderen

Plezier gegarandeerd!

Met jonge kinderen

Ben je opzoek naar een geweldige kindercamping in Gelderland? Kom naar Vakantiepark Eiland van Maurik en geniet van ons prachtige overdekte zwembad met kinderspeeltuin! In hun wereld van fantasie en plezier is er op Vakantiepark Eiland van Maurik ontzettend veel te beleven! Kinderen houden van water en water is iets wat niet ontbreekt bij onze kindercamping in Gelderland.

Voor een vakantie met jonge kinderen moet je écht bij ons Vakantiepark zijn! Op onze kampeervelden en door ons gehele park door, hebben wij diverse buitenspeeltuintjes voor de allerkleinsten. Hierdoor kunnen ze zich heerlijk vermaken en kunnen ouders een oogje in het zeil houden. Ook hebben wij binnen de beschikking over onze fantastische binnenspeeltuin waar kinderen naar hartelust kunnen klimmen en klauteren. Ook het ons overdekte zwembad is door de grote waterspeeltuin erg leuk voor jonge kinderen! 

Kijk onder het kopje openingstijden voor de meest recente openingstijden van ons park.

Animatie in de schoolvakanties

Als vanzelfsprekend is er in de schoolvakanties en hartstikke mooi animatieprogramma! Van 's ochtends tot 's avonds is er meer dan genoeg te beleven! Bekijk de animatie hier.
 

Op naar heerlijke dagen aan het strand

En wat vinden kinderen nu leuker dan Strand en water? Wij kunnen het niet bedenken! Ook jonge kinderen kunnen zich eindeloos vermaken en vriendjes en vriendinnetjes zijn snel genoeg gemaakt! In de Nederlandse schoolvakanties worden er veel watersportactiviteiten aangeboden. Maak je dagje strand af met een Italiaans ijsje die je haalt bij de Beachclub. De Beachclub is geopend vanaf Pasen.  
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte.