met-jonge-kinderen

Met jonge kinderen

Plezier gegarandeerd!

Met jonge kinderen

Met jonge kinderen

Ben je op zoek naar een geweldige kindercamping in Gelderland? Kom naar Vakantiepark Eiland van Maurik en geniet van ons prachtige overdekte zwembad met kinderspeeltuin! In hun wereld van fantasie en plezier is er op Vakantiepark Eiland van Maurik ontzettend veel te beleven! 

Voor een vakantie met jonge kinderen moet je écht bij ons Vakantiepark zijn! Op onze kampeervelden en door ons gehele park door, hebben wij diverse buitenspeeltuintjes voor de allerkleinsten. Hierdoor kunnen ze zich heerlijk vermaken en kunnen ouders een oogje in het zeil houden. Ook hebben wij binnen de beschikking over onze fantastische binnenspeeltuin waar kinderen naar hartenlust kunnen klimmen en klauteren. Ook ons overdekte zwembad is door de grote waterspeeltuin erg leuk voor jonge kinderen! 

Op Vakantiepark Eiland van Maurik bieden we een totaalaanbod van animatie aan. Zo hebben we tijdens de Nederlandse schoolvakanties en weekenden animatie van de allerkleinsten tot en met de tieners. Voor alle leeftijden is er een geweldig, sportief en uitdagend activiteitenprogramma. Ben jij net zoals wij zo gek op ponyrijden? Naast het rijden of rondjes lopen om is het een leuke bezigheid voor kinderen om de pony’s te borstelen en te verzorgen. Dit gebeurt natuurlijk onder begeleiding. 

De Maurik Mining Stone Factory! Bij deze mijn kun je zakjes zand 'delven' of 'zeven' om vervolgens prachtige edelsteentjes over te houden! Ga na het delven op de edelstenenkaart zoeken welke steentjes jij hebt!

Ontdek alle faciliteitein​


 
Naar zoek en boek