met-jonge-kinderen

Met jonge kinderen

Plezier gegarandeerd!

Met jonge kinderen

Ben je opzoek naar een geweldige kindercamping in Gelderland? Kom naar Vakantiepark Eiland van Maurik en geniet van ons prachtige overdekte zwembad met kinderspeeltuin! In hun wereld van fantasie en plezier is er op Vakantiepark Eiland van Maurik ontzettend veel te beleven! Kinderen houden van water en water is iets wat niet ontbreekt bij onze kindercamping in Gelderland.

Voor een vakantie met jonge kinderen moet je écht bij ons Vakantiepark zijn! Op onze kampeervelden en door ons gehele park door, hebben wij diverse buitenspeeltuintjes voor de allerkleinsten. Hierdoor kunnen ze zich heerlijk vermaken en kunnen ouders een oogje in het zeil houden. Ook hebben wij binnen de beschikking over onze fantastische binnenspeeltuin waar kinderen naar hartenlust kunnen klimmen en klauteren. Ook het ons overdekte zwembad is door de grote waterspeeltuin erg leuk voor jonge kinderen! 

Ontdek alle faciliteitein​

Openingstijden

Vanaf 1 november is ons park gericht op rust. Dit betekent dat alleen de receptie en het pannenkoekenhuis geopend zijn. Vanaf  26 maart zullen de faciliteiten weer geopend zijn. Alle (groeps)accommodaties vanaf 5 personen zijn het hele jaar boekbaar. Kijk onder het kopje openingstijden voor de meest recente openingstijden van ons park. ​​​​​


 
Naar zoek en boek