Fietsverhuur

Ontdek wat de Betuwe te bieden heeft!

Fietsverhuur

In de prachtige Betuwe kan een fietstocht tijdens je vakantie niet ontbreken. Heb je je eigen fiets niet meegenomen van huis? Geen probleem, want op Vakantiepark Eiland van Maurik zijn verschillende fietsen te huur.

Reserveer een fiets bij de receptie en trek er heerlijk op uit en ontdek wat de prachtige Betuwe je allemaal te bieden heeft.
Gezellig met het hele gezin erop uit? Ook dat is mogelijk bij Vakantiepark Eiland van Maurik! Wij verhuren ook kinderfietsen en fietsen met kinderzitjes achterop. Ook bieden wij elektrische fietsen aan waarmee je de Betuwe kunt ontdekken! 

Ook hebben wij twee tandems op ons Vakantiepark. Eén voor twee volwassenen en één voor een kind met een volwassene. 

Voor de sportievelingen hebben wij ook mountainbikes te huur. Ontdek bijvoorbeeld de prachtige Utrechtse Heuvelrug. 
De routeboekjes liggen voor je klaar bij de receptie!

Skelterverhuur en meer!

Het park verkennen op een andere manier dan te voet? Huur dan een skelter en ontdek zo wat het vakantiepark allemaal te bieden heeft. Wij verhuren verschillende soorten kinderskelters, waaronder een skelter met zijspan. Ben je op zoek naar meer uitdaging? Kies dan voor een balance-bike. Deze skelter heeft maar 3 wielen en biedt je daardoor meer uitdaging dan een skelter! Durf jij de uitdaging aan? Alle verhuurmogelijkheden kun je bij de receptie boeken. 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte.