fietsverhuur

Fietsverhuur

Fietsverhuur

Goed nieuws! We blijven het hele jaar open! Wél met een aangepaste beschikbaarheid. We gaan namelijk in de winter over op weekendopeningen (1 november 2022 tot 30 maart 2023). Voor meer informatie klik hier.


Fietsverhuur

In de prachtige Betuwe kan een fietstocht tijdens je vakantie niet ontbreken. Heb je je eigen fiets niet meegenomen van huis? Geen probleem, want op Vakantiepark Eiland van Maurik zijn verschillende fietsen te huur. 

Reserveer een fiets bij de receptie en trek er heerlijk op uit en ontdek wat de prachtige Betuwe je allemaal te bieden heeft. Gezellig met het hele gezin erop uit? Ook dat is mogelijk bij Vakantiepark Eiland van Maurik! Wij verhuren ook kinderfietsen en fietsen met kinderzitjes achterop. Ook bieden wij elektrische fietsen en tandems aan waarmee je de Betuwe kunt ontdekken! 

Voor de sportievelingen hebben wij ook mountainbikes te huur. Ontdek bijvoorbeeld de prachtige Utrechtse Heuvelrug. De routeboekjes liggen voor je klaar bij de receptie! 

Eiland Choppers!

Verken de mooiste plekken op een zeer relaxte manier met onze Eiland Chopper. Met deze elektrische Eiland Chopper rij je zo 100% elektrisch de prachtige omgeving in. De Eiland Chopper kun je natuurlijk reserveren bij de receptie. De volgende tarieven hanteren wij:

2 uur € 25,= 
3 uur € 30,=
4 uur € 35,=

Borg van € 100,- per chopper is verplicht. De actieradius is maximaal 35 kilometer. Rijbewijs is verplicht.

BMX / freestyle fiets

Ben je je eigen BMX of freestyle fiets vergeten? Geen probleem!
Dan kun je bij de receptie van het vakantiepark een BMX / freestyle fiets en helm huren. De baan is aaneengesloten, zodat je eindeloos rondjes kunt rijden en heeft toffe hoogte verschillen en bochten die het parcour extra uitdagend maken. Op de pumptrack is het dragen van een helm verplicht.

Skelterverhuur en meer!

Het park verkennen op een andere manier dan te voet? Huur dan een skelter en ontdek zo wat het vakantiepark allemaal te bieden heeft. Wij verhuren verschillende soorten kinderskelters, waaronder een skelter met zijspan. Ben je op zoek naar meer uitdaging? Kies dan voor een balance-bike. Deze skelter heeft maar 3 wielen en biedt je daardoor meer uitdaging dan een skelter! Durf jij de uitdaging aan? Alle verhuurmogelijkheden kun je bij de receptie boeken.