leukste-pretparken

De leukste pretparken!

Durf jij in alle attracties? Wij dagen je uit!

Efteling

De Efteling in Kaatsheuvel is misschien wel het allermooiste pretpark van Nederland en de slogan is niet voor niets: wereld vol wonderen! Het pretpark bestaat sinds 1952 en groeit ieder jaar maar door. Verdwaal in het sprookjesbos, ga in één van de vele iconische attracties of ga in één van de vele achtbanen. Kies jij voor water of vuur als strijdmiddel in Joris en de Draak of ga jij liever over de kop in de Python? Als je je echt in een andere tijd wilt wanen kan een ritje in de Droomvlucht of de Fata Morgana zeker niet ontbreken. Natuurlijk mag een lekkere maaltijd tijdens je dagje uit zeker niet ontbreken. In de Efteling is voor ieder wat wils te verkrijgen. Kies jij voor een heerlijke pannenkoek in Polles  keuken of is een Pizza van ’t Melkhuysje meer aan jou besteed? Hoe dan ook, de Efteling is hét uitje voor het hele gezin en Kaatsheuvel is met de auto ook nog een binnen een uur bereikbaar.

Website Efteling

Julianatoren

Jul en Julia kunnen niet wachten om je welkom te heten in kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn. Dit is de ultieme dagbesteding voor gezinnen met jonge kinderen. Ga op dino tour en ontdek de wereld van dinosauriërs of ga het water op in een van de motorbootjes. Wil je het hele park in een oogopslag kunnen zien? Stap dan in het reuzenrad of stap in Jul’s ballonvaart. Jul en Julia hebben er ook voor gezorgd dat er genoeg lekker dingen te eten en te drinken zijn! Wat dacht je van een heerlijke suikerspin of megalolly? In dino’s cafetaria kun je heerlijk lunchen en snacken. Speciaal voor de kinderen is er een fantastische Kidsbox met verrassing te verkrijgen. Vanaf ons park is de Julianatoren in een uur te bereiken.

Jut & Julia staan al op jullie te wachten! 

Website Julianatoren
 

Walibi

Ga je vanaf Vakantiepark Eiland van Maurik richting het noorden dan mag een dagje naar Walibi World zeker niet ontbreken. Daar kun je pas echt #Hardgaan! Neem plaats in een van de vele achtbanen die wel meer dan 100 km per uur kunnen gaan of kies voor een wat rustiggere achtbaan zonder loopings. Hou jij het droog tijdens een ritje in de Crazy River of spuit je medekandidaten met opzet nat in de Splash Battle. Kun jij het water ontwijken of heeft iedereen het op jou gemunt? Ook voor de allerkleinsten onder ons is Walibi World uitermate geschikt. Stap in de Space Kids en bekijk het park vanuit de lucht of zoek het hogerop in het reuzenrad La Grande Roue. Walibi World is voor het hele gezin geschikt, ook als je jonge en oudere kinderen hebt. Iedereen vermaakt zich hier de hele dag! Walibi World in Biddinghuizen is vanaf Vakantiepark Eiland van Maurik bereikbaar in ongeveer 1 uur en 15 minuten.

Website Walibi