leukste-pretparken

De leukste pretparken!

Durf jij in alle attracties? Wij dagen je uit!

Efteling

De Efteling in Kaatsheuvel is misschien wel het allermooiste pretpark van Nederland en de slogan is niet voor niets: wereld vol wonderen! Het pretpark bestaat sinds 1952 en groeit ieder jaar maar door. Verdwaal in het sprookjesbos, ga in één van de vele iconische attracties of ga in één van de vele achtbanen. Kies jij voor water of vuur als strijdmiddel in Joris en de Draak of ga jij liever over de kop in de Python? Als je je echt in een andere tijd wilt wanen kan een ritje in de Droomvlucht of de Fata Morgana zeker niet ontbreken. Natuurlijk mag een lekkere maaltijd tijdens je dagje uit zeker niet ontbreken. In de Efteling is voor ieder wat wils te verkrijgen. Kies jij voor een heerlijke pannenkoek in Polles  keuken of is een Pizza van ’t Melkhuysje meer aan jou besteed? Hoe dan ook, de Efteling is hét uitje voor het hele gezin en Kaatsheuvel is met de auto ook nog een binnen een uur bereikbaar.

Website Efteling

Julianatoren

Kinderpretpark Julianatoren, te gek!
Stap in de wereld van Kinderpretpark Julianatoren, waar je in meer dan 60 attracties en shows van het ene waanzinnige avontuur in het andere rolt. 
 
Attracties & shows 
Beleef een spannende tocht langs levensechte dinosaurussen in Dino’s Tour, trotseer de woeste golven in de Draaiende Piraat en maak een doldwaze rit in de achtbaan Jul’s Rollerskates. Dans en zing mee met de geliefde Julianatoren-karakters tijdens de fantastische parkshows. Na afloop staan ze klaar voor een knuffel en een te gekke foto!

Vanaf ons park is de Julianatoren in een uur te bereiken.

Website Julianatoren
 

Walibi

Ga je vanaf Vakantiepark Eiland van Maurik richting het noorden dan mag een dagje naar Walibi World zeker niet ontbreken. Daar kun je pas echt #Hardgaan! Neem plaats in een van de vele achtbanen die wel meer dan 100 km per uur kunnen gaan of kies voor een wat rustiggere achtbaan zonder loopings. Hou jij het droog tijdens een ritje in de Crazy River of spuit je medekandidaten met opzet nat in de Splash Battle. Kun jij het water ontwijken of heeft iedereen het op jou gemunt? Ook voor de allerkleinsten onder ons is Walibi World uitermate geschikt. Stap in de Space Kids en bekijk het park vanuit de lucht of zoek het hogerop in het reuzenrad La Grande Roue. Walibi World is voor het hele gezin geschikt, ook als je jonge en oudere kinderen hebt. Iedereen vermaakt zich hier de hele dag! Walibi World in Biddinghuizen is vanaf Vakantiepark Eiland van Maurik bereikbaar in ongeveer 1 uur en 15 minuten.

Website Walibi