de-leukste-dierentuinen

De leukste dierentuinen

De dierentuin is natuurlijk altijd goed en misschien hoort dit stiekem ook wel bij een échte vakantie!

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Op ongeveer 25 minuten rijden vanaf ons park ligt het bekende dierenpark Ouwehands in Rhenen. Deze dierentuin staat vooral bekend om haar Panda’s die hier hun plaatsje hebben gevonden. Kom ook naar Ouwehands Dierenpark en bekijk de mooiste vogels, stoerste roofdieren en de liefste appjes. Natuurlijk mag je zelf ook als een aapje klauteren en spelen in de grootste overdekte speeljungle van Europa RavotAapia. Helemaal leuk is dat je bij ons je kaartje met € 2,- korting kan kopen! Behalve het besparen op je portemonnee, bespaar je ook nogeens tijd aangezien je nu de wachtrij over kan slaan! 

Website Ouwehands

Burgers’ Zoo


In Arnhem vind je Burgers’ Zoo, een bekende dierentuin van Nederland. Hier waan je je echt in het tropische regenwoud en maak je mee hoe het leven in de woestijn is. Je leert er alles over de verschillende  dieren op het land, in de zee en in de lucht. Je bent al in 45 minuten bij de dierentuin, dus tijdens je vakantie is dit zeker het bezoeken waard.

Website Burgers' Zoo

Apenheul

Volgens de website van de Apenheul is dit het leukste dagje uit tussen de apen. Anders dan in de dierentuin loop je in de Apenheul direct tussen de apen! Heb jij al eens met een aapje op je schouder rondgelopen? Er worden daarnaast ook diverse presentaties gegeven en natuurlijk kun  je ook lekker spelen in het park. Je bent er al met een uurtje.

Website Apenheul