een-dagje-eropuit--

Een dagje eropuit!

We kunnen het bijna niet voorstellen, maar wanneer je toch ergens anders een dag of avond plezier wilt hebben, dan vind je hier alle leuke plekken!

Evenementencentrum the Circle

Wouw, wouw en nog eens wouw! Wat is evenementencentrum 'the Circle' in Veenendaal gaaf! We kunnen bijna niet kiezen voor welke activiteit we moeten gaan, dus we wensen je veel succes! Ga je bijvoorbeeld voor een toffe Escape Room, Virtual Reality ervaring of GPS challange? Er is nog veel meer te beleven en in het prachtige Circle Café geniet je met een drankje in je hand nog heerlijk na. Wij zijn hier zelf ook geweest en we kunnen je dit zeker aanraden!

Door onze mooie samenwerking krijg je het tweede drankje gratis én een parkeerkaart voor het centrum van Veenendaal voor 3,5uur. De parkeerkaart is geldig voor beide Q-parks in het centrum. Wij kunnen voor jou een eventuele reservering in orde maken. Vergeet niet je zwembadkaartje mee te nemen als bewijs dat je bij ons op het park verblijft!

Website Circle Veenendaal

Pitch en PuttOp loopafstand van ons park vind je Pitch en Putt. Hier kun je echt vanalles beleven. Leer de fijne kneepjes van het golfen of doe mee met een potje voetgolf, waarbij je met je voet de bal in de hole moet schieten. Of vind je minigolf leuker?  De achttien holes van onze minigolf-baan zijn net wat langer dan bij het traditionele midgetgolfen. Vele bekende voetballers gingen je al voor. Speel op dezelfde baan als onder andere Ajax, FC Utrecht, NEC, FC Twente, Jong PSV en de enige echte Jan Smit. Bekijk hun score en probeer het record te verbreken!

Website Pitch en Putt

Binnenspeeltuin WamellandNatuurlijk kun je je de hele vakantie vermaken in onze overdekte speelhal, maar soms wil je gewoon even wat anders. En dan ben je bij Wamelland aan het juiste adres! Ontdek de 6 meter lange glijbaan, de ballenbak, het gigantische springkussen de grote ballen fun shooter. Wat dat is mag je zelf ontdekken. Je bent er al in 20 minuten!

Website Wamelland
 

Evenementencentrum The Maxx

Zin in een actief dagje of avondje uit? Ga dan eens naar evenementencentrum The Maxx in Veenendaal. Hier kun je echt je energie kwijt! Spring op een van de trampolines in de trampolinezaal, make een hole in one bij het glowgolfen, bevrijd jezelf met je team uit een van de escaperooms of ga met je vrienden karten! Daarna kun je aan de bar lekker wat drinken en napraten over deze geweldige activiteiten. Je bent in ongeveer een half uur bij The Maxx.

Website The Maxx

Forelvisserij Maurik / Brasserie aan de Vijver

Verblijf jij deze zomer bij het Eiland van Maurik? Vergeet dan zeker niet Forelvisserij Maurik te bezoeken! Naast een heerlijke dag aan de vijver geniet je met het hele gezin van een lekkere lunch, borrel of diner. Om het nog mooier te maken ontvang je op vertoon van je verblijfsbewijs bij het Eiland van Maurik de hele zomervakantie een koffie of fris gratis bij je maaltijd. Tot snel!