Horeca

Vakantie is genieten! In het voor- en naseizoen hebben wij beperkte openingstijden qua horeca.​ Zie het kopje openingstijden voor de exacte openingstijden.

Coronavirus & horeca

Ook op ons vakantiepark zijn de nodige corona maatregelen getroffen. Vanzelfsprekend houden wij ons aan de maatregelen van het RIVM, GGD en de overheid. We verminderen de sociale contacten tot een minimum, bij verkoudheden houden wij ons personeel thuis en we hebben de hygiëneregels verscherpt en volgen deze strikt op. Wij verwachten van onze gasten hetzelfde.

De gezondheid van onze gasten en medewerkers staat voorop, daarom gelden er een aantal maatregelen om je bezoek veilig te maken. Bij de ingang van Snackplaza Avontura dien je bij de entree een QR code te scannen en een vragenlijst in te vullen. Krijg je een groene kaart te zien? Dan mag je binnen plaatsnemen en genieten van onze gerechten. Bij de Beachclub kan je lekker buiten op het terras loungen mét prachtig uitzicht over het water en in het pannenkoekenhuis kan je zowel binnen als buiten genieten van een heerlijke maaltijd. Let op: als je binnen wilt zitten in het pannenkoekhuis, dien je van te voren een reservering te maken via de website of telefonisch. (0344-691232). 

 
Omringd door Strand en Water

Houd je van strand en water? Zeker met zomerse temperaturen zijn, ben je bij ons helemaal op je plek! Ons vakantiepark ligt aan het gelijknamige grote recreatiemeer, tussen de uiterwaarden van de Rijn. Op het grote ruime zandstrand is er ruimte om heerlijk te zonnen, spelen in het zand en te genieten van een echte strandvakantie. Ook worden hier in het hoogseizoen leuke activiteiten georganiseerd. Verken het meer op een kano, waterfiets of sup-board! Of ga gezellig met het hele gezin het meer op met een elektrische sloep of een zeiboot. Sluit de dag af in de Aqua Spinner! 

Ontdek alle faciliteiten

 
Lekker eten en drinken!

En lekker eten en drinken zijn daar onlosmakelijk mee verbonden. Daarom zijn er op Vakantiepark Eiland van Maurik verschillende horecagelegenheden. Voor iedereen is er wat wils. Zo hebben wij Snackplaza Avontura, de Beachclub en het vernieuwde Pannenkoekenhuis 'de Waterspiegel'. Bekijk de actuele openingstijden altijd hier.
 

Snackplaza AVONTURA

Vanuit ons zwembad 'hop' je snel even Snackplaza Avontura in. In onze Snackplaza Avontura kun je kiezen uit een gevarieerde kaart aan gerechten. Op de uitgebreide menukaart staat voor iedereen - jong of oud - wel iets lekkers. Kies bijvoorbeeld uit frites, hamburgers of spareribs. Maar ook een Italiaanse pizza wordt er geserveerd. Voor de kleintjes  bieden wij ook kindergerechten aan. Sluit de avond af met een lekker ijsje! 

Bekijk de actuele openingstijden hier.
 

BEACHCLUB AAN HET WATER

Een super gezellige beachclub waar je lekker buiten kunt loungen mét prachtig uitzicht over het water! Geniet vanaf het sfeervolle terras van de ondergaande zon met een heerlijke cocktail in je hand... Dat is pas écht vakantie! Verder serveren wij overheerlijke koffie en diverse finger foods. En natuurlijk mag een italiaans ijsje niet ontbreken! 

Bekijk de actuele openingstijden hier.

Bekijk alle faciliteiten

PANNENKOEKENHUIS DE WATERSPIEGEL

Naast een ruim assortiment aan pannenkoeken, poffertjes en diverse lunchgerechten die de hele dag zijn te bestellen, serveren wij verschillende seizoen gerechten zoals maaltijdsalades en verse aardbeien in de zomer; stamppotten, glühwein en erwtensoep in de winter. Voor meer informatie kun je terecht op de website. Bekijk de actuele openingstijden hier.

In het voor- en naseizoen hebben wij beperkte openingstijden qua horeca.​
Kijk onder het kopje openingstijden voor de meest recente openingstijden van ons park.