Ontdek de Beachclub, Snackplaza Avontura of ons Pannenkoekenhuis!

Vakantie is genieten! In het voor- en naseizoen hebben wij beperkte openingstijden qua horeca.​ Zie het kopje openingstijden voor de exacte openingstijden.

Coronavirus COVID-19

Op dit moment hebben wij in verband met het coronavirus enkele maatregelen getroffen tot 20 mei 2020. Onze de indoor speelhal, het (overdekte) zwembad en ons sanitairgebouw gesloten. Wel is de afstort van het chemisch toilet geopend. De winkel heeft beperkte openingstijden en onze horecamaaltijden kun je in het weekend afhalen. De receptie is telefonisch en per e-mail te bereiken zodat we de sociale contacten proberen te minimaliseren. Het is lastig om te voorspellen hoelang deze maatregelen nog zullen aanhouden en wat de gevolgen kunnen zijn voor jouw vakantie (en de faciliteiten).
 

 
Omringd door Strand en Water

Houd je van strand en water? Zeker met zomerse temperaturen zijn, ben je bij ons helemaal op je plek! Ons vakantiepark ligt aan het gelijknamige grote recreatiemeer, tussen de uiterwaarden van de Rijn. Op het grote ruime zandstrand is er ruimte om heerlijk te zonnen, spelen in het zand en te genieten van een echte strandvakantie. Ook worden hier in het hoogseizoen leuke activiteiten georganiseerd. Verken het meer op een kano, waterfiets of sup-board! Of ga gezellig met het hele gezin het meer op met een elektrische sloep of een zeiboot. Sluit de dag af in de Aqua Spinner! 

Ontdek alle faciliteiten

 
Lekker eten en drinken!

En lekker eten en drinken zijn daar onlosmakelijk mee verbonden. Daarom zijn er op Vakantiepark Eiland van Maurik verschillende horecagelegenheden. Voor iedereen is er wat wils. Zo hebben wij Snackplaza Avontura, de Beachclub en het vernieuwde Pannenkoekenhuis 'de Waterspiegel'. Tijdens de niet-vakantieperiodes zijn de openingstijden afwijkend. Bekijk de actuele openingstijden altijd hier.
 

Snackplaza AVONTURA

Vanuit ons zwembad 'hop' je snel even Snackplaza Avontura in. In onze Snackplaza Avontura kun je kiezen uit een gevarieerde kaart aan gerechten. Op de uitgebreide menukaart staat voor iedereen - jong of oud - wel iets lekkers. Kies bijvoorbeeld uit frites, hamburgers of spareribs. Maar ook een Italiaanse pizza wordt er geserveerd. Voor de kleintjes  bieden wij ook kindergerechten aan. Sluit de avond af met een lekker ijsje! 

Snackplaza Avontura is elke dag geopend vanaf 16:00 uur. Op dinsdag en woensdag gesloten. In de schoolvakanties is Snackplaza Avontura dagelijks geopend vanaf 12:00 uur.
 

BEACHCLUB AAN HET WATER

Een super gezellige beachclub waar je lekker buiten kunt loungen mét prachtig uitzicht over het water! Geniet vanaf het sfeervolle terras van de ondergaande zon met een heerlijke cocktail in je hand... Dat is pas écht vakantie! Verder serveren wij je de lekkerste cocktails, overheerlijke koffie en diverse finger foods. En natuurlijk mag een italiaans ijsje niet ontbreken! 

De Beachclub is tenminste vanaf Hemelvaart geopend. We streven ernaar om 'm eerder te openen. Vanaf daar is de Beachclub elke zaterdag en zondag geopend. Wanneer het mooi weer is kan, kan de Beachclub ook geopend worden. Tijdens schoolvakanties is de Beachclub dagelijks geopend vanaf 10:00 uur.

Bekijk alle faciliteiten

PANNENKOEKENHUIS DE WATERSPIEGEL

Pannenkoekenhuis 'de Waterspiegel' heeft op 1 december 2018 haar deuren geopend! Naast een ruim assortiment aan pannenkoeken, poffertjes en diverse lunchgerechten die de hele dag zijn te bestellen, serveren wij verschillende seizoen gerechten zoals maaltijdsalades en verse aardbeien in de zomer; stamppotten, glühwein en erwtensoep in de winter. Voor meer informatie kun je terecht op de website. Pannenkoekenhuis de Waterspiegel is iedere dag geopend van 11:00 uur - 20:30 uur.

In het voor- en naseizoen hebben wij beperkte openingstijden qua horeca.​
Kijk onder het kopje openingstijden voor de meest recente openingstijden van ons park.
  

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Geen zorgen, we spammen niet! 😉