Horeca

Vakantie is genieten! In het voor- en naseizoen hebben wij beperkte openingstijden qua horeca.​ Zie het kopje openingstijden voor de exacte openingstijden.

Lekker eten en drinken!

En lekker eten en drinken zijn daar onlosmakelijk mee verbonden. Daarom zijn er op Vakantiepark Eiland van Maurik verschillende horecagelegenheden. Voor iedereen is er wat wils. Zo hebben wij Meat and Great Avontura, de Beachclub en het vernieuwde Pannenkoekenhuis.  
 

'MEAT AND GREAT' AVONTURA

Vanuit ons zwembad 'hop' je snel even Meat and Great Avontura in. In onze Meat and Great Avontura kun je kiezen uit een gevarieerde kaart aan gerechten. Op de uitgebreide menukaart staat voor iedereen - jong of oud - wel iets lekkers. Kies bijvoorbeeld uit frites, hamburgers of spareribs. Maar ook een Italiaanse pizza wordt er geserveerd. Voor de kleintjes  bieden wij ook kindergerechten aan. Sluit de avond af met een lekker ijsje! 

 

BEACHCLUB

Een super gezellige beachclub waar je lekker buiten kunt loungen, met prachtig uitzicht over het water. Geniet en relax vanaf het sfeervolle terras van de ondergaande zon met een heerlijke cocktail in je hand... Dat is pas écht vakantie! Op het sfeervolle terras serveren we je de lekkerste boccadillo's, overheerlijke koffie en vers Italiaans ijs. Heb jij hier ook al zo'n zin in net als wij?

PANNENKOEKENHUIS DE WATERSPIEGEL

Het pannenkoekenhuis 'de Waterspiegel' heeft op 1 december 2018 haar deuren geopend! Naast een ruim assortiment aan pannenkoeken, poffertjes en diverse lunchgerechten die de hele dag zijn te bestellen, serveren wij verschillende seizoen gerechten zoals maaltijdsalades en verse aardbeien in de zomer; stamppotten, glühwein en erwtensoep in de winter. Voor meer informatie kun je terecht op de website www.pannenkoekenhuizen.com/de-waterspiegel/

Openingstijden
Iedere dag geopend van 11:00uur - 20:30uur.
Op eerste- en tweede kerstdag gesloten.
Op oudjaars- en nieuwjaarsdag gesloten. 
 

Speciale openingsactie!

Als speciale openingsactie krijgt u tot en met 30 april 2019 25% korting op de rekening! Klik op onderstaande button voor de voorwaarden, print deze flyer uit en neem 'm mee naar ons Pannenkoekenhuis! 

Flyer actie Pannenkoekenhuis


In het voor- en naseizoen hebben wij beperkte openingstijden qua horeca.​

We kunnen ons voorstellen dat het soms ook fijn is om even tot rust te komen.Vanaf 30 oktober is ons park daarom gericht op 'tot rust komen'. Dit betekent dat het park anders is dan tijdens het seizoen. Zo zijn faciliteiten als het zwembad, de horeca en speelhallen niet geopend. Vind je het heerlijk om te genieten van de natuur, de omgeving en het samen zijn met je familie? Dan ben je natuurlijk van harte welkom ons park! Je kunt namelijk nog steeds je verblijf bij ons boeken! Meer zin in een 'actieve' vakantie? Vanaf vrijdag 29 maart 2019 is ons park weer volledig geopend.​

Kijk onder het kopje openingstijden voor de meest recente openingstijden van ons park.
 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte.