binnenspelen

Indoor speelhal

Ook binnen is vanalles te beleven!

Ook binnen is er meer dan genoeg te beleven!  

Op Vakantiepark Eiland van Maurik is er ook binnen meer dan genoeg te beleven! De binnenspeeltuin is zo groot dat je bijna niet weet waar je moet beginnen. Weer of geen weer, jong of oud je kunt je hier eindeloos vermaken! De indoor speelhal is geopend van 26 maart - 1 oktober. Tot 12 april en vanaf 1 oktober tot 1 november 2021 is alleen het voorste gedeelte van de theaterzaal geopend om de allerleukste spellen te spelen!


Teveel om te kiezen! 

De mogelijkheden om hier te spelen met vriendjes en vriendinnetjes zijn eindeloos! Spring op één van de vele springkussens, ga de battle aan bij de pingpongtafels of speel een potje airhockey en laat zien wie de beste is! In het hoogseizoen en tijdens schoolvakanties stellen wij ook de gave activiteiten zoals boogschieten en wandklimmen beschikbaar. Het is bijna teveel om te kiezen..... Ouders kunnen vanaf een afstandje een oogje in het zeil houden en genieten van een hapje en een drankje in Snackplaza Avontura.
 

Het Eiland Theater

Het Eiland Theater is de plek waar alles gebeurd! Hier kun je samen met je andere vriendjes en vriendinnetjes een eigen voorstelling weggeven. Maar je kunt hier ook met het hele gezin genieten van een mooie show wanneer het animatieteam aanwezig is. Het animatieteam is aanwezig tijdens de Nederlandse schoolvakanties.
 
Ontdek alle faciliteiten

Openingstijden

Vanaf 1 november is ons park gericht op rust. Dit betekent dat alleen de receptie en het pannenkoekenhuis geopend zijn. Alle (groeps)accommodaties vanaf 5 personen zijn het hele jaar boekbaar. Op 26 maart 2021 begint ons seizoen weer. ​Kijk onder het kopje openingstijden voor de meest recente openingstijden van ons park. ​​​

Naar zoek & boek