Binnenspelen

Ook binnen is vanalles te beleven!

Ook binnen is er meer dan genoeg te beleven!  

Op Vakantiepark Eiland van Maurik is er ook binnen meer dan genoeg te beleven! De binnenspeeltuin is zo groot dat je bijna niet weet waar je moet beginnen. Weer of geen weer, jong of oud je kunt je hier eindeloos vermaken! 

Kijk onder het kopje openingstijden voor de meest recente openingstijden van ons park.

 

Teveel om te kiezen! 

De mogelijkheden om hier te spelen met vriendjes en vriendinnetjes zijn eindeloos! Spring op één van de vele speelkussens, ga de battle aan aan de pingpongtafels of speel een potje airhockey en laten zien wie de beste is! In het hoogseizoen en tijdens schoolvakanties stellen wij ook de gave activiteiten zoals boogschieten en wandklimmen beschikbaar. Het is bijna teveel om te kiezen..... Ouders kunnen vanaf een afstandje een oogje in het zeil houden en genieten van een hapje en een drankje in  Meat and Greet Avontura.


We kunnen ons voorstellen dat het soms ook fijn is om even tot rust te komen.Vanaf 30 oktober is ons park daarom gericht op 'tot rust komen'. Dit betekent dat het park anders is dan tijdens het seizoen. Zo zijn faciliteiten als het zwembad, de horeca en speelhallen niet geopend. Vind je het heerlijk om te genieten van de natuur, de omgeving en het samen zijn met je familie? Dan ben je natuurlijk van harte welkom ons park! Je kunt namelijk nog steeds je verblijf bij ons boeken! Meer zin in een 'actieve' vakantie? Vanaf vrijdag 29 maart 2019 is ons park weer volledig geopend.‚Äč

Het Eiland Theatre

Het Eiland Theatre is de plek waar alles gebeurd! Hier kun je samen met je andere vriendjes en vriendinnetjes een eigen voorstelling weggeven. Maar je kunt hier ook met het hele gezin genieten van een mooie show. 
 

Bekijk het sfeerfilmpje!

Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Bekijk hieronder het sfeerfilmpje.


 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte.