Altijd plezier in onze indoor speelhal!

Ook binnen is vanalles te beleven!

Ook binnen is er meer dan genoeg te beleven!  

Op Vakantiepark Eiland van Maurik is er ook binnen meer dan genoeg te beleven! De binnenspeeltuin is zo groot dat je bijna niet weet waar je moet beginnen. Weer of geen weer, jong of oud je kunt je hier eindeloos vermaken! 
 

Teveel om te kiezen! 

De mogelijkheden om hier te spelen met vriendjes en vriendinnetjes zijn eindeloos! Spring op één van de vele springkussens, ga de battle aan bij de pingpongtafels of speel een potje airhockey en laat zien wie de beste is! In het hoogseizoen en tijdens schoolvakanties stellen wij ook de gave activiteiten zoals boogschieten en wandklimmen beschikbaar. Het is bijna teveel om te kiezen..... Ouders kunnen vanaf een afstandje een oogje in het zeil houden en genieten van een hapje en een drankje in Snackplaza Avontura.

De speelhal en de speelzolder zijn dagelijks geopend vanaf 10:00 uur. Kijk onder het kopje openingstijden voor de meest recente openingstijden van ons park.
 

Het Eiland Theatre

Het Eiland Theatre is de plek waar alles gebeurd! Hier kun je samen met je andere vriendjes en vriendinnetjes een eigen voorstelling weggeven. Maar je kunt hier ook met het hele gezin genieten van een mooie show wanneer het animatieteam aanwezig is. Het animatieteam is aanwezig tijdens de Nederlandse schoolvakanties.

Bekijk het sfeerfilmpje!


Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Bekijk hieronder het sfeerfilmpje wat we in het hoogseizoen hebben opgenomen!


Ontdek ons park! 

⇒ Interactieve plattegrond
⇒ Alle faciliteiten
⇒ Doen en beleven
⇒ Accommodaties en Glamping
⇒ Kamperen

Naar zoek & boek

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte.