vraag-en-antwoord

Vraag & Antwoord

Heeft u een vraag over uw verblijf, uw boeking of over het park? Op deze pagina proberen wij al uw vragen te beantwoorden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust alsnog contact met ons op.

 
Algemeen
- Gebruik van het zwembad
- Tijdens de Nederlandse schoolvakanties de animatie
- Indoorspeelhal
- Gebruik van sanitair gebouwen
- Bedlinnen
Bij de Rozenwiel mag je 1 auto bij de kampeerplaats parkeren. Verder zijn auto’s alleen toegestaan bij de Havenvilla, Havenhuis, Rivierhuis, Strandhuisjes en Havenhuisjes. Voor de andere accommodaties en kampeerplaatsen mag je de auto op de aangewezen parkeerterreinen parkeren. Een tweede auto kan tegen betaling van € 4,- per dag op het algemene parkeerterrein geparkeerd worden. Ben je een daggast? Dan zijn de parkeerkosten € 7,50 per dag. U kunt uw auto parkeren bij onze Beachclub. 
Als je een loge hebt, dien je dit aan te geven bij de receptie. De kosten hiervan bedragen in totaal € 7,27 per nacht. Hier zit het gebruik van het zwembad bij in.
Dit mag enkel als het maximale aantal personen per accommodatie/kampeerplaats niet wordt overschreden.
 
Je kunt bij ons gratis gebruik maken van de douches in de sanitair gebouwen. Hier heb je geen munten voor nodig. 
Wij zijn een echt familiepark en bij ons zijn jongerengroepen niet toegestaan. De minimale leeftijd is dan ook 21 jaar. 
Over het park
Hier vindt u de actuele openingstijden van de receptie.

 
Wat leuk dat u geinteresseerd bent in Vakantiepark Eiland van Maurik! Wilt u de brochure alleen even digitaal doorbladeren of ontvangt u er liever een op uw deurmat? Het kan allebei! Ga daarvoor naar deze pagina. Veel leesplezier en wie weet, tot binnenkort op Vakantiepark Eiland van Maurik!
Van 23:00 tot 07:00 uur hanteren wij stilte op het park. Dit betekent onder meer geen luide gesprekken, muziek of enig ander lawaai. Ook mag tijdens deze periode geen gebruik worden gemaakt van gemotoriseerde voertuigen. De inrit van ons vakantiepark is na 23:00 uur niet meer toegankelijk. U kunt uw auto na 23:00 uur parkeren op onze parkeerplaatsen. Vanaf 01.00 uur is het niet meer toegestaan rond te dwalen over het park.
Op ons vakantiepark treft u vooraan, naast de fietsverhuur, een milieustraat. Hier kunt u uw huisvuil in vuilniszakken in de daarvoor bestemde container deponeren. Glas en papier wordt gescheiden van het overige huisvuil.

Grofvuil, zoals grondzeil, kleden en tuinstoelen, mag niet in de containers worden achtergelaten. U dient dit afval zelf mee te nemen.
 
Ja die zijn aanwezig. Er zijn in totaal 6 oplaadpunten aanwezig op de parkeerplaats tegenover de receptie. 
Mijn verblijf/boeking
Helaas, het plaatsen van een partytent is niet toegestaan op ons park. Zowel bij de kampeerplaatsen als accommodaties. 
Alle groepsboekingen zijn op aanvraag. Groepsboekingen dienen per e-mail aangevraagd te worden op het e-mailadres: receptie@eilandvanmaurik.nl.
Wat leuk dat u vakantie komt vieren op Vakantiepark Eiland van Maurik! U bent van harte welkom in uw accommodatie vanaf 16.00 uur en u kunt op uw kampeerplaats terecht vanaf 14.00 uur. Komt u wat eerder aan? Geen probleem. U kunt gerust alvast gebruik maken van onze faciliteiten.

Op de dag van vertrek dient u voor 10.00 uur de verhuuraccommodatie schoon, breuk- en verwijtbare schadevrij achter te laten. Wij verzoeken u uw kampeerplaats voor 12.00 uur te verlaten om zo ruimte te maken voor de gasten die later op de dag aankomen.
U ontvangt uw reserveringsbewijs/factuur uiterlijk 1 week na aanvraag van de reservering. Dit reserveringsbewijs is uw en ons bewijs van boeking. 

Heeft u na 1 week nogsteeds geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact met ons op via de mail (receptie@eilandvanmaurik.nl) of bel ons op +31(0)344 - 691502 . 
Het kan inderdaad kloppen dat er geen nummer op uw factuur staat. Dit komt omdat wij u bij aankomst pas een definitieve plek toewijzen. Door geen plaats te garanderen, kunnen wij de boekingen zo optimaal mogelijk indelen en kan iedereen zo goed mogelijk een vakantie voor de gewenste periode boeken.

Wilt u wel een bepaalde plek? Dan kunt u dit aangeven in uw boeking en betaald u hier €15,00 voorkeurskosten voor bij een kampeerplaats. Voor een accommodatie betaald u €30,00 voorkeurskosten. Heeft u uw boeking al gemaakt en wilt u achteraf nog een bepaalde plek reserveren voor de betreffende boeking? Neem dan gerust even contact op met de receptie (+ 31(0)344-691502 of receptie@eilandvanmaurik.nl) en dan zorgen wij dat u alsnog uw gewenste plek krijgt. 
Welkom op Vakantiepark Eiland van Maurik! Heeft u een goede reis gehad?

Wij begrijpen dat u na sluitingstijd van de receptie arriveert. Geen probleem! Wel vinden we het fijn als u dat van te voren even laat weten. Dat kunt u doen door ons een e-mail te sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl of even te bellen naar +31(0) 344 - 691502. Als u uw boeking heeft betaald, dan zorgen wij dat er een envelop voor u klaar ligt met alle benodigde informatie. Let u op het eenrichtingsverkeer op ons park? Alvast bedankt en een fijn verblijf gewenst!
Wat leuk dat u geinteresseerd bent in een verblijf op Vakantiepark Eiland van Maurik!

In het boekingsproces, via zoek & boek, krijgt u de plattegrond te zien, indien u aangeeft met voorkeur te willen reserveren. U krijgt dan rode pijltjes te zien voor de locaties die bezet zijn en de groene pijltjes wijzen op een beschikbare plaatsen. Meer informatie over een voorkeursboeking vind u bij de vraag 'Ik wil graag de exacte locatie uitkiezen voor mijn accommodatie. Kan dat?', onder het kopje 'Mijn verblijf/boeking'. Tot snel!
Wij begrijpen dat u graag de exacte ligging wil bepalen van uw verblijf, zodat u zeker weet dat u een accommodatie of kampeerplek boekt die precies past bij uw wensen qua locatie. In het boekingsproces kunt u bij 'voorkeur' uw vookeursplek kiezen. Een voorkeursplek kost € 30,00 extra voor accommodaties, voor kampeerplekken betaald u €15,00 voorkeurskosten. Indien u geen voorkeursplek wenst gaat u gewoon verder naar de volgende stap en kiezen wij een nummer voor u uit binnen dezelfde verblijfscategorie. 
Indien uw verblijfstype het toelaat om met meer personen te komen, is het mogelijk om een extra persoon bij te boeken. Voor het wijzigen van uw reisgezelschap verzoeken wij u contact op te nemen met de receptie. U kunt ons een mail sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl, maar wij zijn ook telefonisch te bereiken via +31(0) 344 - 691502
Wij hanteren de RECRON voorwaarden als je wilt annuleren. De voorwaarden kunt u hier vinden. www.recron.nl/recron-voorwaarden 
Omgeving
Naast dat u eten kunt afhalen op ons park bij de Snackplaza, bied het pannekoekenhuis naast de receptie ook de mogelijkheid om eten af te halen.
Bezoek ook eens de verschillende restaurants in de omgeving zoals: Restaurant Bentinck, Restaurant 't Klooster of Forelvisserij Maurik.
Zeker, deze fiets en wandel routes hebben wij bij onze receptie liggen. Vraag er gerust naar aan ons receptie personeel!
Bent u uw fiets vergeten mee te nemen? U kunt bij de receptie ook fietsen huren om de omgeving te ontdekken.
Op het park kunt u een Spar supermarkt vinden. Hier kunt u terecht voor vers gebakken broodjes en allerhande boodschappen.
Voor uitgebreidere boodschappen kunt u onder andere terecht bij de Boon's Markt in Eck en Wiel of de Jumbo in Maurik.
Betaling
Ja. Graag ontvangen wij binnen twee weken na het maken van uw reservering 25% van het totaal bedrag als aanbetaling. Het restant ontvangen wij graag 6 weken voor uw aankomst.
Na vertrek controleren onze collega’s van de schoonmaak de accommodatie. Als deze netjes en zoals behoren is achtergelaten, word dit doorgegeven naar de administratie. Zij zullen de borg terug storten naar het opgegeven rekeningnummer.


 
Nee, deze krijg je niet automatisch, hier kun je wel om vragen indien je dit wenst. 
De getoonde prijs via de zoek&boek optie is inclusief reserveringskosten. Ook de toeristenbelasting staat op uw factuur en betaald u dus vooraf. Dit hoeft u dus niet onverwachts nog bij aankomst te betalen. Fijn toch?
Bij de receptie, het winkeltje en in de horeca kunt u betalen met uw pinpas, creditcard (Visa, Euro/Mastercard), contant geld en Apple Pay.
Kamperen
Wij hebben op het park verschillende kampeermogelijkheden, hieronder een overzichtje:
Ekche Waard: Dit veld is autovrij, ligt dichtbij de centrale voorzieningen en is door de overzichtelijkheid uiterst geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. 
Rozenwiel: Dit veld is gericht op rust, ligt aan een visvijver en hier staat de schoonheid van de natuur centraal.
Rozenwiel Huisdiervrij: Ook dit veld is gericht op rust, ligt aan een visvijver en staat de schoonheid van de natuur centraal. Op dit veld zijn geen huisdieren toegestaan. 
Zomerdijk: Een hartstikke mooi kampeerveld, direct gelegen aan het water en binnen een handomdraai ben je op ons recreatiestrand!
 
Helaas bieden wij geen nieuwe (voor)seizoensplekken aan. Er is ook geen mogelijkheid om op een wachtlijst te worden geplaatst.
De kampeerplekken zijn geschikt voor 1 kampeermiddel, 1 bijzettentje en maximaal 6 personen.
Mocht u naast het toegestane bijzettentje een extra bijzettentje willen neerzetten is tegen toegstaan tegen betaling.
Er mogen geen boten of een tweede auto bij de kampeerplaats gezet worden.
Hieronder een overzicht met de afmetingen van de kampeerplekken.
Eksche Waard: Gemiddeld 120 vierkante meter.
Rozenwiel en Zomerdijk: Gemiddeld 100 vierkante meter.
Dit ligt aan de grootte en het gewicht van de camper. Onze receptiemedewerkers helpen je hier graag mee verder. 
De kampeerplaatsen Eksche Waard & Rozenwiel beschikken over een eigen waterkraan de kampeerplaats Zomerdijk heeft watertappunten. Hiervoor heeft u een kraansleutel nodig. Deze zijn voor €2,50 verkrijgbaar bij de receptie. Levert u de sleutel bij vertrek weer in? Dan krijgt u de €2,50 gewoon weer terug, maar u mag hem uiteraard ook houden als aandenker of om te kunnen gebruiken op een ander park!
Op elke kampeerplaats heb je 10 ampère stroom 
Ja elke kampeerplaats heeft een televisieaansluitig.
Zwembad
Wat leuk dat uwilt komen zwemmen in ons overdekte zwembad!
'Hier' kunt u de openingstijden vinden van het zwembad.
Het is niet toegestaan om van buitenaf bij ons te komen zwemmen in het binnenzwembad. U kunt natuurlijk wel in de recreatieplas komen zwemmen. 
Voor de kluisjes bij het zwembad heb je € 0,50 nodig. Deze krijg je bij het openen van je kluisje weer terug. 
Huisdieren
Bij ons op het park zijn honden van harte welkom mits ze zijn aangelijnd. Per geboekte kampeerplek zijn er twee honden toegestaan en de kosten zijn €4,- per nacht.
Ze zijn niet toegestaan op de volgende plekken:

- De sanitair gebouwen
- De winkel
- Het zwembad
- De wasserette
- Het dagrecreatiestrand
- Rozenwiel 90 tot 120
Per kampeerveld zijn er 2 honden toegestaan behalve op Rozenwiel 90 tot 120. Een aantal van onze accommodatietypen hebben huisjes die geschikt zijn voor honden. Bij de accommodaties geldt een maximaal van 1 hond. Als je interesse hebt in een van onze accommodaties, informeren wij je graag welk huisje geschikt is voor honden 
Katten zijn bij ons op het Vakantiepark helaas niet toegestaan.
Extra's
Jazeker! Op het park is gratis draadloos internet. Ontvangst en snelheid kunnen variëren per plaats en omstandigheden, maar in principe kunt u overal en op elke locatie op het park gebruik maken van gratis internet.

Via uw wifi-instellingen selecteert u 'Wifi Eiland van Maurik'. Er zal automatisch een website openen met een inlogscherm.

Voor betere en snellere wifi bieden wij daarnaast ook betaalde premium internet aan. Hiervoor moet u het wifi netwerk 'Eiland van Maurik premium' selecteren en zo krijgt u het inlog en betaalscherm te zien. 
Nee hoor! Douchen is gewoon gratis bij ons. Geen gedoe met muntjes of een maximale douchetijd. Uiteraard verzoeken wij u wel rekening te houden met het milieu en in plaats van vijf liedjes, twee liedjes onder de douche te zingen.

Kinderen tot 6 jaar dienen onder begeleiding van douches en toiletten gebruik te maken. De gebouwen zijn niet bedoeld als speelplaats voor kinderen en zijn rookvrij. 
Jazeker! In ons hoofdsanitairgebouw (nummer 12 op de plattegrond) staan 3 wasmachines en 2 drogers. U kunt deze machines gebruiken door middel van de app 'Appwash'.
Wassen kost €6,00 en drogen kost €2,50.
Wat leuk dat u zo enthousiast over Vakantiepark Eiland van Maurik bent en dat u het park graag eens laat zien aan uw bezoek. Bezoek is toegestaan en kan zich melden bij de receptie. Dagbezoek is gratis en toegestaan tot 23.00 uur. Blijft uw bezoek overnachten? Dan dient u dit door te geven aan de receptie. Zij betalen hier €6,00 exclusief €1,27 toeristenbelasting.

Wanneer uw visite gebruik wilt maken van het zwembad, kunt u een dagkaart aanschaffen van €5,- bij onze receptie. 
Jazeker! Zolang de voorraad strekt, kunt u via de winkel diverse propaangasflessen kopen of omruilen. 
- Gebruik van het zwembad
- Tijdens de Nederlandse schoolvakanties de animatie
- Indoorspeelhal
- Gebruik van sanitair gebouwen
- Bedlinnen
Bij de Rozenwiel mag je 1 auto bij de kampeerplaats parkeren. Verder zijn auto’s alleen toegestaan bij de Havenvilla, Havenhuis, Rivierhuis, Strandhuisjes en Havenhuisjes. Voor de andere accommodaties en kampeerplaatsen mag je de auto op de aangewezen parkeerterreinen parkeren. Een tweede auto kan tegen betaling van € 4,- per dag op het algemene parkeerterrein geparkeerd worden. Ben je een daggast? Dan zijn de parkeerkosten € 7,50 per dag. U kunt uw auto parkeren bij onze Beachclub. 
Als je een loge hebt, dien je dit aan te geven bij de receptie. De kosten hiervan bedragen in totaal € 7,27 per nacht. Hier zit het gebruik van het zwembad bij in.
Dit mag enkel als het maximale aantal personen per accommodatie/kampeerplaats niet wordt overschreden.
 
Je kunt bij ons gratis gebruik maken van de douches in de sanitair gebouwen. Hier heb je geen munten voor nodig. 
Wij zijn een echt familiepark en bij ons zijn jongerengroepen niet toegestaan. De minimale leeftijd is dan ook 21 jaar. 
Hier vindt u de actuele openingstijden van de receptie.

 
Wat leuk dat u geinteresseerd bent in Vakantiepark Eiland van Maurik! Wilt u de brochure alleen even digitaal doorbladeren of ontvangt u er liever een op uw deurmat? Het kan allebei! Ga daarvoor naar deze pagina. Veel leesplezier en wie weet, tot binnenkort op Vakantiepark Eiland van Maurik!
Van 23:00 tot 07:00 uur hanteren wij stilte op het park. Dit betekent onder meer geen luide gesprekken, muziek of enig ander lawaai. Ook mag tijdens deze periode geen gebruik worden gemaakt van gemotoriseerde voertuigen. De inrit van ons vakantiepark is na 23:00 uur niet meer toegankelijk. U kunt uw auto na 23:00 uur parkeren op onze parkeerplaatsen. Vanaf 01.00 uur is het niet meer toegestaan rond te dwalen over het park.
Op ons vakantiepark treft u vooraan, naast de fietsverhuur, een milieustraat. Hier kunt u uw huisvuil in vuilniszakken in de daarvoor bestemde container deponeren. Glas en papier wordt gescheiden van het overige huisvuil.

Grofvuil, zoals grondzeil, kleden en tuinstoelen, mag niet in de containers worden achtergelaten. U dient dit afval zelf mee te nemen.
 
Ja die zijn aanwezig. Er zijn in totaal 6 oplaadpunten aanwezig op de parkeerplaats tegenover de receptie. 
Helaas, het plaatsen van een partytent is niet toegestaan op ons park. Zowel bij de kampeerplaatsen als accommodaties. 
Alle groepsboekingen zijn op aanvraag. Groepsboekingen dienen per e-mail aangevraagd te worden op het e-mailadres: receptie@eilandvanmaurik.nl.
Wat leuk dat u vakantie komt vieren op Vakantiepark Eiland van Maurik! U bent van harte welkom in uw accommodatie vanaf 16.00 uur en u kunt op uw kampeerplaats terecht vanaf 14.00 uur. Komt u wat eerder aan? Geen probleem. U kunt gerust alvast gebruik maken van onze faciliteiten.

Op de dag van vertrek dient u voor 10.00 uur de verhuuraccommodatie schoon, breuk- en verwijtbare schadevrij achter te laten. Wij verzoeken u uw kampeerplaats voor 12.00 uur te verlaten om zo ruimte te maken voor de gasten die later op de dag aankomen.
U ontvangt uw reserveringsbewijs/factuur uiterlijk 1 week na aanvraag van de reservering. Dit reserveringsbewijs is uw en ons bewijs van boeking. 

Heeft u na 1 week nogsteeds geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact met ons op via de mail (receptie@eilandvanmaurik.nl) of bel ons op +31(0)344 - 691502 . 
Het kan inderdaad kloppen dat er geen nummer op uw factuur staat. Dit komt omdat wij u bij aankomst pas een definitieve plek toewijzen. Door geen plaats te garanderen, kunnen wij de boekingen zo optimaal mogelijk indelen en kan iedereen zo goed mogelijk een vakantie voor de gewenste periode boeken.

Wilt u wel een bepaalde plek? Dan kunt u dit aangeven in uw boeking en betaald u hier €15,00 voorkeurskosten voor bij een kampeerplaats. Voor een accommodatie betaald u €30,00 voorkeurskosten. Heeft u uw boeking al gemaakt en wilt u achteraf nog een bepaalde plek reserveren voor de betreffende boeking? Neem dan gerust even contact op met de receptie (+ 31(0)344-691502 of receptie@eilandvanmaurik.nl) en dan zorgen wij dat u alsnog uw gewenste plek krijgt. 
Welkom op Vakantiepark Eiland van Maurik! Heeft u een goede reis gehad?

Wij begrijpen dat u na sluitingstijd van de receptie arriveert. Geen probleem! Wel vinden we het fijn als u dat van te voren even laat weten. Dat kunt u doen door ons een e-mail te sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl of even te bellen naar +31(0) 344 - 691502. Als u uw boeking heeft betaald, dan zorgen wij dat er een envelop voor u klaar ligt met alle benodigde informatie. Let u op het eenrichtingsverkeer op ons park? Alvast bedankt en een fijn verblijf gewenst!
Wat leuk dat u geinteresseerd bent in een verblijf op Vakantiepark Eiland van Maurik!

In het boekingsproces, via zoek & boek, krijgt u de plattegrond te zien, indien u aangeeft met voorkeur te willen reserveren. U krijgt dan rode pijltjes te zien voor de locaties die bezet zijn en de groene pijltjes wijzen op een beschikbare plaatsen. Meer informatie over een voorkeursboeking vind u bij de vraag 'Ik wil graag de exacte locatie uitkiezen voor mijn accommodatie. Kan dat?', onder het kopje 'Mijn verblijf/boeking'. Tot snel!
Wij begrijpen dat u graag de exacte ligging wil bepalen van uw verblijf, zodat u zeker weet dat u een accommodatie of kampeerplek boekt die precies past bij uw wensen qua locatie. In het boekingsproces kunt u bij 'voorkeur' uw vookeursplek kiezen. Een voorkeursplek kost € 30,00 extra voor accommodaties, voor kampeerplekken betaald u €15,00 voorkeurskosten. Indien u geen voorkeursplek wenst gaat u gewoon verder naar de volgende stap en kiezen wij een nummer voor u uit binnen dezelfde verblijfscategorie. 
Indien uw verblijfstype het toelaat om met meer personen te komen, is het mogelijk om een extra persoon bij te boeken. Voor het wijzigen van uw reisgezelschap verzoeken wij u contact op te nemen met de receptie. U kunt ons een mail sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl, maar wij zijn ook telefonisch te bereiken via +31(0) 344 - 691502
Wij hanteren de RECRON voorwaarden als je wilt annuleren. De voorwaarden kunt u hier vinden. www.recron.nl/recron-voorwaarden 
Naast dat u eten kunt afhalen op ons park bij de Snackplaza, bied het pannekoekenhuis naast de receptie ook de mogelijkheid om eten af te halen.
Bezoek ook eens de verschillende restaurants in de omgeving zoals: Restaurant Bentinck, Restaurant 't Klooster of Forelvisserij Maurik.
Zeker, deze fiets en wandel routes hebben wij bij onze receptie liggen. Vraag er gerust naar aan ons receptie personeel!
Bent u uw fiets vergeten mee te nemen? U kunt bij de receptie ook fietsen huren om de omgeving te ontdekken.
Op het park kunt u een Spar supermarkt vinden. Hier kunt u terecht voor vers gebakken broodjes en allerhande boodschappen.
Voor uitgebreidere boodschappen kunt u onder andere terecht bij de Boon's Markt in Eck en Wiel of de Jumbo in Maurik.
Ja. Graag ontvangen wij binnen twee weken na het maken van uw reservering 25% van het totaal bedrag als aanbetaling. Het restant ontvangen wij graag 6 weken voor uw aankomst.
Na vertrek controleren onze collega’s van de schoonmaak de accommodatie. Als deze netjes en zoals behoren is achtergelaten, word dit doorgegeven naar de administratie. Zij zullen de borg terug storten naar het opgegeven rekeningnummer.


 
Nee, deze krijg je niet automatisch, hier kun je wel om vragen indien je dit wenst. 
De getoonde prijs via de zoek&boek optie is inclusief reserveringskosten. Ook de toeristenbelasting staat op uw factuur en betaald u dus vooraf. Dit hoeft u dus niet onverwachts nog bij aankomst te betalen. Fijn toch?
Bij de receptie, het winkeltje en in de horeca kunt u betalen met uw pinpas, creditcard (Visa, Euro/Mastercard), contant geld en Apple Pay.
Wij hebben op het park verschillende kampeermogelijkheden, hieronder een overzichtje:
Ekche Waard: Dit veld is autovrij, ligt dichtbij de centrale voorzieningen en is door de overzichtelijkheid uiterst geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. 
Rozenwiel: Dit veld is gericht op rust, ligt aan een visvijver en hier staat de schoonheid van de natuur centraal.
Rozenwiel Huisdiervrij: Ook dit veld is gericht op rust, ligt aan een visvijver en staat de schoonheid van de natuur centraal. Op dit veld zijn geen huisdieren toegestaan. 
Zomerdijk: Een hartstikke mooi kampeerveld, direct gelegen aan het water en binnen een handomdraai ben je op ons recreatiestrand!
 
Helaas bieden wij geen nieuwe (voor)seizoensplekken aan. Er is ook geen mogelijkheid om op een wachtlijst te worden geplaatst.
De kampeerplekken zijn geschikt voor 1 kampeermiddel, 1 bijzettentje en maximaal 6 personen.
Mocht u naast het toegestane bijzettentje een extra bijzettentje willen neerzetten is tegen toegstaan tegen betaling.
Er mogen geen boten of een tweede auto bij de kampeerplaats gezet worden.
Hieronder een overzicht met de afmetingen van de kampeerplekken.
Eksche Waard: Gemiddeld 120 vierkante meter.
Rozenwiel en Zomerdijk: Gemiddeld 100 vierkante meter.
Dit ligt aan de grootte en het gewicht van de camper. Onze receptiemedewerkers helpen je hier graag mee verder. 
De kampeerplaatsen Eksche Waard & Rozenwiel beschikken over een eigen waterkraan de kampeerplaats Zomerdijk heeft watertappunten. Hiervoor heeft u een kraansleutel nodig. Deze zijn voor €2,50 verkrijgbaar bij de receptie. Levert u de sleutel bij vertrek weer in? Dan krijgt u de €2,50 gewoon weer terug, maar u mag hem uiteraard ook houden als aandenker of om te kunnen gebruiken op een ander park!
Op elke kampeerplaats heb je 10 ampère stroom 
Ja elke kampeerplaats heeft een televisieaansluitig.
Wat leuk dat uwilt komen zwemmen in ons overdekte zwembad!
'Hier' kunt u de openingstijden vinden van het zwembad.
Het is niet toegestaan om van buitenaf bij ons te komen zwemmen in het binnenzwembad. U kunt natuurlijk wel in de recreatieplas komen zwemmen. 
Voor de kluisjes bij het zwembad heb je € 0,50 nodig. Deze krijg je bij het openen van je kluisje weer terug. 
Bij ons op het park zijn honden van harte welkom mits ze zijn aangelijnd. Per geboekte kampeerplek zijn er twee honden toegestaan en de kosten zijn €4,- per nacht.
Ze zijn niet toegestaan op de volgende plekken:

- De sanitair gebouwen
- De winkel
- Het zwembad
- De wasserette
- Het dagrecreatiestrand
- Rozenwiel 90 tot 120
Per kampeerveld zijn er 2 honden toegestaan behalve op Rozenwiel 90 tot 120. Een aantal van onze accommodatietypen hebben huisjes die geschikt zijn voor honden. Bij de accommodaties geldt een maximaal van 1 hond. Als je interesse hebt in een van onze accommodaties, informeren wij je graag welk huisje geschikt is voor honden 
Katten zijn bij ons op het Vakantiepark helaas niet toegestaan.
Jazeker! Op het park is gratis draadloos internet. Ontvangst en snelheid kunnen variëren per plaats en omstandigheden, maar in principe kunt u overal en op elke locatie op het park gebruik maken van gratis internet.

Via uw wifi-instellingen selecteert u 'Wifi Eiland van Maurik'. Er zal automatisch een website openen met een inlogscherm.

Voor betere en snellere wifi bieden wij daarnaast ook betaalde premium internet aan. Hiervoor moet u het wifi netwerk 'Eiland van Maurik premium' selecteren en zo krijgt u het inlog en betaalscherm te zien. 
Nee hoor! Douchen is gewoon gratis bij ons. Geen gedoe met muntjes of een maximale douchetijd. Uiteraard verzoeken wij u wel rekening te houden met het milieu en in plaats van vijf liedjes, twee liedjes onder de douche te zingen.

Kinderen tot 6 jaar dienen onder begeleiding van douches en toiletten gebruik te maken. De gebouwen zijn niet bedoeld als speelplaats voor kinderen en zijn rookvrij. 
Jazeker! In ons hoofdsanitairgebouw (nummer 12 op de plattegrond) staan 3 wasmachines en 2 drogers. U kunt deze machines gebruiken door middel van de app 'Appwash'.
Wassen kost €6,00 en drogen kost €2,50.
Wat leuk dat u zo enthousiast over Vakantiepark Eiland van Maurik bent en dat u het park graag eens laat zien aan uw bezoek. Bezoek is toegestaan en kan zich melden bij de receptie. Dagbezoek is gratis en toegestaan tot 23.00 uur. Blijft uw bezoek overnachten? Dan dient u dit door te geven aan de receptie. Zij betalen hier €6,00 exclusief €1,27 toeristenbelasting.

Wanneer uw visite gebruik wilt maken van het zwembad, kunt u een dagkaart aanschaffen van €5,- bij onze receptie. 
Jazeker! Zolang de voorraad strekt, kunt u via de winkel diverse propaangasflessen kopen of omruilen.