vraag-en-antwoord

Vraag & Antwoord

Heeft u een vraag over uw verblijf, uw boeking of over het park? Op deze pagina proberen wij al uw vragen te beantwoorden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust alsnog contact met ons op.

 
Algemeen
Wij zijn een vakantiepark gericht op families. Het is daarom niet mogelijk om met een jongerengroep te verblijven op ons park. Er dient ten alle tijden iemand van 21+ te verblijven op elke geboekte kampeerplaats of accommodatie.
Wat leuk dat je meer wilt weten over ons vakantiepark. Wil je de brochure alleen digitaal doorbladeren? Klik dan hier. Als je een brochure op de deurmat wilt ontvangen, kun je hier klikken. In beide gevallen veel leesplezier en wie weet, tot binnenkort op ons vakantiepark.
Je kunt de parkregels lezen door hier te klikken.
Wat vervelend dat je verblijf niet geheel naar wens is verlopen. Het team van Vakantiepark Eiland van Maurik is er voor jou, ook als je niet tevreden bent. Je kunt je klacht indienen door een mail te versturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl. We denken graag met je mee om tot een oplossing te komen, zodat je hopelijk alsnog met een positief gevoel kun terugkijken op jouw vakantie.
Als je een accommodatie geboekt hebt is het mogelijk om vanaf 16:00 uur de accommodatie te betreden. Als je in één van de accommodaties verbleven hebt, dien je de accommodatie voor 10:00 uur schoon op te leveren.
 
Als je een kampeerplaats geboekt hebt, is het mogelijk om vanaf 14:00 uur gebruik te maken van de plaats en je kampeermiddel op te zetten. Op de dag van vertrek dien je de kampeerplaats voor 12:00 uur te verlaten.

Het is mogelijk om op jouw aankomst- en vertrekdag de hele dag gebruik te maken van de faciliteiten die het park te bieden heeft. 
Alle groepsboekingen zijn op aanvraag. Groepsboekingen dienen per e-mail aangevraagd te worden op het e-mailadres: receptie@eilandvanmaurik.nl. Groepsboekingen worden bij ons gezien als je 5 of meer accommodaties/ kampeerplaatsen wilt boeken.
Op het park
Ja, wij hanteren van 23:00 tot 07:00 uur stilte op het park. Dit betekent onder meer dat er geen luide gesprekken, muziek of enig ander lawaai toegestaan zijn. Ook is het niet toegestaan om in deze periode op het park te rijden met gemotoriseerde voertuigen. De inrit van het vakantiepark is na 23:00 uur niet meer toegankelijk. Je kunt de auto na 23:00 uur parkeren op één van de parkeervelden. In geval van nood kun je het park altijd verlaten. Vanaf 01:00 uur is het niet meer toegestaan rond te dwalen over het park.
Alleen honden, mits aangelijnd, zijn welkom op ons park. Andere huisdieren zijn niet toegestaan op ons vakantiepark. Honden zijn niet toegestaan in de openbare ruimtes. Hieronder vallen de sanitairgebouwen, de winkel, het zwembad en de wasserette.

In geselecteerde accommodaties is het mogelijk om met maximaal 1 hond te verblijven in de accommodatie. Je dient je hond bij het maken van de boeking bij te boeken, dit kun je doen onder het kopje ‘’bij te boeken extra’s’’.
 
Op de kampeervelden Eksche waard, Zomerdijk en Rozenwiel kun je met maximaal 2 honden verblijven. Honden dienen ten alle tijden aangelijnd te zijn, ook op de kampeerplaats. Op kampeerveld Rozenwiel huisdiervrij is het niet toegestaan om met honden te verblijven.
 
Er zijn op de parkeerplaats tegenover de receptie zes oplaadpunten voor de auto aanwezig. Ook bij onze Jachthaven is het mogelijk om elektrisch te laden. Er zijn geen oplaad mogelijkheden aanwezig bij de accommodaties.
Er zijn in ons hoofd sanitair gebouw (nummer 10 op de plattegrond) 3 wasmachines en 2 drogers aanwezig waar je gebruik van kunt maken. Je kunt deze machines gebruiken door middel van de app ’Appwash’. De kosten voor wassen zijn €6,- en voor drogen €2,50. Je kunt via de app de betaling voldoen en de wasmachines en drogers bedienen.
Je kunt op het park gebruik maken van gratis Wi-Fi of betaalde premium Wi-Fi als je op ons vakantiepark verblijft. De snelheid en de ontvangst kunnen verschillen met de Wi-Fi die je thuis gewend bent. De gratis Wi-Fi is geschikt om berichten te ontvangen, te versturen en om kleine taken te verrichten op de telefoon zoals het lezen van nieuws of een Facebook bericht te plaatsen. Als je gebruik wilt maken van een sterker netwerk kun je het premium netwerk aanschaffen. Met het premium netwerk kun je films en series streamen. Een uitgebreide uitleg voor het verbinden kun je vinden in de Eiland van Maurik app.
Bij de SPAR heb je de mogelijkheid om een gasfles te kopen. Er is een ruime keuze aan diverse propaangasflessen verkrijgbaar. De gasflessen kunnen hier niet bijgevuld worden.

 
Op het vakantiepark is een milieustraat aanwezig (nummer 2 op de plattegrond). Hier kun je je huisvuil in vuilniszakken in de daarvoor bestemde container deponeren. Glas en papier wordt bij ons gescheiden van overig huisafval. Chemisch afval of grofvuil, zoals grondzeil, kleden en tuinstoelen mogen niet in of bij de containers worden achtergelaten. Je dient dit afval zelf mee naar huis te nemen.

 
Je mag op het vakantiepark vissen in bij de visvijver die gelegen is bij kampeerveld Rozenwiel, hier heeft u geen nationale VISpas of vergunning voor nodig.
Indien je wilt vissen in het recreatiemeer dien je een nationale VISpas te hebben, deze is verplicht voor kinderen ouder dan 14 jaar, je dient wel onder begeleiding te zijn van een volwassene die een nationale VISpas in het bezit heeft. 
Ook heb je een nationale VISpas nodig als je in de karperput wilt vissen vooraan het park.
Wil je vissen bij het stuwcomplex in Maurik dien je te beschikken over de nationale VISpas en een visvergunning van H.S.V. Het Snoekje, deze is te verkrijgen bij de receptie.

Indien je geen nationale VISpas hebt kan je deze aanschaffen bij de Primera in Eck en Wiel. 
 
Mijn reservering
Als je een vakantie boekt op ons vakantiepark zijn alle faciliteiten en activiteiten inbegrepen. Voor een aantal faciliteiten en activiteiten kan er een toeslag gevraagd worden. Dit wordt dan duidelijk vermeldt bij de inschrijving van een activiteit of bij de aangegeven faciliteit.
Als jouw geboekte accommodatie of kampeerplaats het toelaat om met meer personen te komen, is het mogelijk om een extra persoon bij te boeken. Als je met minder personen overnacht dan opgegeven kun je dit doorgeven aan de receptie. Je kunt dit doorgeven door een mail te sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl of te bellen naar 0344-691502.
Als je je reserveringsbevestiging niet meer kun terugvinden in de mail kun je deze opnieuw aanvragen door middel van contact op te nemen met de receptie. Je kunt een mail sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl of bellen naar 0344-691502. De medewerkers van de receptie kunnen je boeking vaak op zoeken op basis van naam of woonadres waar de boeking op gemaakt is. Ook kan je je reservering altijd terugvinden in de Mijn Maurik omgeving of in de Eiland van Maurik app.


 
Logés zijn welkom op ons vakantiepark als het maximale aantal personen per kampeerplaats/ accommodatie niet wordt overschreden. Als je een logé hebt, dien je dit aan te geven bij de receptie. De kosten voor de logé zijn €7,27 per persoon per nacht. Je logé kun ook gebruik maken van het zwembad, bij het aanmelden krijg je een extra zwembadticket.
Bedlinnen is inbegrepen bij het boeken van een accommodatie. Het bedlinnenpakket bestaat uit een dekbedovertrek, kussensloop en een hoeslaken voor het matras. De bedden worden niet standaard voor je opgemaakt. Dit kun je wel bijboeken als extra faciliteit bij het maken van de boeking, in de app of door een mail te sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl of te bellen naar 0344-691502.
 
Badlinnen en keukenlinnen zijn niet standaard inbegrepen bij het boeken van een accommodatie. Als je badlinnen en/ of keukenlinnen bij wilt boeken, kun je dit aangeven in het boekingsproces, in de app of door een mail te sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl of te bellen naar 0344-691502.
Het badlinnenpakket bestaat uit één grote handdoek en één kleine handdoek. Het keukenlinnenpakket bestaat uit één handdoek en één theedoek.
Het is mogelijk om bij ons een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit is mogelijk binnen 24 uur na het maken van de boeking. Na 24 uur is het niet meer mogelijk om de annuleringsverzekering bij ons af te sluiten. De voorwaarden van de kortlopende annuleringsverzekering die je bij ons af kunt sluiten vind je hier.
Wat jammer dat je je gemaakte boeking moet annuleren. Je kunt je boeking kosteloos binnen 24 uur annuleren. Na 24 uur hanteren wij de RECRON-voorwaarden als je de boeking wilt annuleren. De voorwaarden kun je hier vinden.
Het is mogelijk om na sluitingstijd van de receptie aan te komen als je de totale reissom hebt betaald. Als er een bedrag open staat op de boeking, is het niet mogelijk om na de openingstijden van de receptie aan te komen.
Betaling
Als je een reservering maakt vragen wij je de aanbetaling van 25% van de totale reissom binnen twee weken te voldoen. Het restantbedrag ontvangen wij graag zes weken voor je aankomst. Als je reservering binnen zes weken plaatsvindt, dien je de volledige reissom direct te betalen.
De totale reissom dient voor je verblijf afgerekend te zijn. Als je een last-minute vakantie geboekt hebt, vragen wij je via iDeal te betalen. Als je via deze betalingsmethode betaalt, ontvangen wij de betaling direct. Als er nog een betaling open staat, dien je binnen de openingstijden van de receptie aan te komen. Wanneer de betaling niet voldaan is, is het is niet mogelijk om aan te komen buiten de openingstijden en kun je die nacht niet bij ons verblijven.
Accommodatie
Bij jouw boeking zit altijd één parkeerplaats voor een auto inbegrepen. Het hangt van het type accommodatie en/of kampeerplaats af waar je jouw auto mag parkeren. Op de dag van aankomst krijg je hierover meer informatie. Over het algemeen gelden op ons vakantiepark de volgende parkeerregels voor onze accommodaties:
 • Strandhuisjes: parkeren bij de accommodatie toegestaan
 • Havenhuisjes: parkeren bij accommodatie toegestaan
 • Eilandlodge: parkeren op het parkeerveld tegenover de receptie
 • Strandchalet: parkeren op het parkeerveld tegenover de receptie
 • Strandchalet de Luxe: parkeren op het parkeerveld tegenover de receptie
 • Rivierlodge: parkeren op het parkeerveld bij het strand
 • Tiny Beach House: parkeren op het parkeerveld bij de Eksche waard
 • Havenvilla: parkeren bij de Jachthaven
 • Havenhuis: parkeren bij de Jachthaven.
 • Rivierhuis: parkeren kun op de oprit bij de ingang van het rivierhuis en/ of het parkeerveld tegenover de receptie
Een tweede en eventuele daaropvolgende auto(‘s) mag je parkeren op het parkeerveld bij het strand. Voor elke extra auto die je aanmeldt bij de receptie zijn de kosten €5,- per auto per nacht.
Indien je als dag gast op bezoek komt bij iemand die op het vakantiepark overnacht dien je de parkeerkosten te betalen die op dat moment gehanteerd worden.
Als je geen voorkeursboeking hebt gemaakt, kan het zijn dat er op de bevestiging geen accommodatienummer staat. Dit komt omdat wij enkele dagen voor je aankomst een accommodatienummer toewijzen.
Als je zeker wilt zijn van een bepaalde accommodatienummer kun je van je boeking een voorkeursboeking maken. Dit kan ook nog later toegevoegd worden. Je kunt dit doorgeven door een mail te sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl of te bellen naar 0344-691502.
Vanaf heden is er een verbruiksplafond ingesteld. Dit verbruiksplafond verschilt per type accommodatie. Wanneer je over dit plafon heen gaat met het stroomverbruik, worden de extra kosten later aan je gefactureerd. Verdere informatie over het verbruiksplafond volgt na het maken van een boeking.  
Kamperen
Op ons vakantiepark zijn er 4 verschillende kampeervelden: Eksche waard, Zomerdijk, Rozenwiel en Rozenwiel huisdiervrij. Elk veld heeft zijn eigen kenmerken.
 
Kampeerveld Eksche waard is een gezellig veld voor gezinnen met (jonge) kinderen. Op dit veld zijn diverse speeltuinen aanwezig en het veld is autovrij. Centraal gelegen op het kampeerveld is een sanitair gebouw en het veld ligt centraal bij de faciliteiten. Het is mogelijk om hier met maximaal 6 personen en 2 honden te verblijven.
 
Kampeerveld Zomerdijk is een gezellig druk veld voor het hele gezin. Dit veld ligt aan het recreatiemeer en -strand. Er is een sanitair gebouw aanwezig op het veld en de faciliteiten zijn op loopafstand. De nummers 1 t/m 4 op dit veld zijn verharde plaatsen geschikt voor campers. Het is mogelijk om hier met maximaal 6 personen en 2 honden te verblijven.
 
Kampeerveld Rozenwiel is een rustiger veld gelegen aan de visvijver. Hier kun je dichtbij of aan de geboekte plaats een hengel uitwerpen en genieten van de natuur. Kampeerplaatsen 4 t/m 14 zijn deels verhard. Het is mogelijk om hier met maximaal 6 personen en 2 honden te verblijven.
 
Kampeerveld Rozenwiel huisdiervrij ligt in het verlengde van kampeerveld Rozenwiel. Dit veld is rustiger gelegen en ligt ook aan de visvijver. Hier kun je dichtbij of aan de geboekte plaats een hengel uitwerpen en genieten van de natuur. Het is mogelijk om hier met maximaal 6 personen te verblijven.

 
Als je een kampeerplaats boekt, is er altijd één auto bij je verblijf inbegrepen. Het verschilt per kampeerveld of de auto bij de plaats mag blijven staan. Hieronder zie je wat het parkeerbeleid is per kampeerveld:
 
Eksche waard – één auto kan geparkeerd worden bij het nabijgelegen parkeerveld op het park.
Zomerdijk – de auto(‘s) kunnen geparkeerd worden op het parkeerveld bij het strand.
Rozenwiel – één auto mag geparkeerd worden bij de plaats.
Rozenwiel huisdiervrij – één auto mag geparkeerd worden bij de plaats.
 
Als je met meer auto’s naar het vakantiepark komt, dienen alle extra auto’s geparkeerd te worden op het parkeerveld bij het strand. Elke extra auto kun je bijboeken tegen een tarief van €5,- per auto per nacht. Je kunt dit doorgeven door een mail te sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl of te bellen naar 0344-691502.
Als je geen voorkeursboeking hebt gemaakt, kan het zijn dat er op de bevestiging geen kampeerplaatsnummer staat. Dit komt omdat wij enkele dagen voor je aankomst een definitieve plaats toewijzen.

Als je zeker wilt zijn van een bepaalde plaats, kan je van je boeking een voorkeursboeking maken. Dit kan ook nog later toegevoegd worden. Je kunt dit doorgeven door een mail te sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl of te bellen naar 0344-691502.
De kampeerplaatsen zijn allemaal gemiddeld 10x10meter. Dit is een oppervlakte van 100 vierkante meter. De plaatsen op Eksche waard zijn gemiddeld 120 vierkante meter.
Vanaf 2023 is een verbruiksplafond ingesteld per kampeerplaats. Per kampeerplaats is 8 KWh per dag inbegrepen. Als je over dit plafond heen gaat met het stroomverbruik, worden de extra kosten later aan je gefactureerd. Verdere informatie over het prijsplafond volgt wanneer er een boeking wordt gemaakt.

Als je een boeking hebt gemaakt met een arrangement is het volledige gebruik van elektra exclusief en gelden de regels van het prijsplafond niet. Het verbruik van uw verblijf wordt dan achteraf aan u gefactureerd. 

Elektraverbruik is alleen volledig exclusief bij:

- (Voor)seizoensplaatsen
- Juni arrangement
- September arrangement
 
Ja, elke kampeerplaats beschikt over een tv-aansluiting. Je televisie moet beschikken over digitaal signaal en DVBT ondersteunen.
Als je een plaats boekt op kampeerveld Eksche waard of Rozenwiel ben je voorzien van een eigen waterkraan. Je hebt op de plaatsen op de Eksche waard en Rozenwiel 65 t/m 120 een waterkraansleutel nodig. Deze sleutel kan je halen bij de receptie tegen een borg van €2,50. Als je de waterkraansleutel weer inlevert, krijg je de borg terug. Op kampeerveld Zomerdijk staan twee watertap punten waar geen waterkraansleutel voor nodig is.
De kampeerplaatsen zijn geschikt voor één kampeermiddel en één bijzettentje. Als je gebruik wilt maken van een extra bijzettent, is dit toegestaan tegen betaling. Je dient dit bij de receptie aan te geven en de betaling te voldoen. Het is niet toegestaan om een boot of een tweede auto bij de kampeerplaats te zetten.
Faciliteiten
Voor de actuele openingstijden kan je hier terecht.
Je kunt tijdens je verblijf fietsen of skelters huren bij de receptie. Onze faciliteiten zijn vooraf te reserveren in de app of door een mail te sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl of te bellen naar 0344-691502. 
Zwembad
Voor de actuele openingstijden kan je hier terecht.
In het zwembad zijn kluisjes aanwezig waar je je spullen in kunt opbergen. De kluisjes zijn te gebruiken met €0,50 die je na het gebruik weer retour ontvangt.
Ons binnenzwembad is alleen toegankelijk voor gasten die overnachten op ons vakantiepark of in de haven. Het is niet mogelijk om gebruik te maken van het zwembad als je niet bij ons overnacht.
Haven
Wij hebben een aparte website voor onze jachthaven, deze vind je hier. Op deze website vind je een aanvraagformulier voor een ligplaats. Klik hier om direct naar het aanvraagformulier te gaan.
Het is mogelijk om een boot mee te nemen op jouw vakantie. Je kunt ervoor kiezen om de boot tijdens het verblijf in het water te plaatsen of deze op de kunt te plaatsen op de trailer. Het is niet mogelijk om de boot bij de kampeerplaats of accommodatie te plaatsen. Je kunt een boot bijboeken door contact op te nemen met de receptie. Je kunt een mail sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl of bellen naar 0344-691502.
Het is mogelijk om als passant gebruik te maken van de stroomvoorzieningen die we in de jachthaven hebben. Ook kan je zwembadtickets bij boeken. Deze zijn €5,- per persoon per dag. Als je hier gebruik van wilt maken, dien je de tickets voor het hele verblijf voor alle personen bij te boeken.
 
Wij hebben een aparte website voor onze jachthaven waar je alle informatie overzichtelijk kunt inzien. Als je een bezoek wilt brengen aan de website kan je hier klikken.
Wij zijn een vakantiepark gericht op families. Het is daarom niet mogelijk om met een jongerengroep te verblijven op ons park. Er dient ten alle tijden iemand van 21+ te verblijven op elke geboekte kampeerplaats of accommodatie.
Wat leuk dat je meer wilt weten over ons vakantiepark. Wil je de brochure alleen digitaal doorbladeren? Klik dan hier. Als je een brochure op de deurmat wilt ontvangen, kun je hier klikken. In beide gevallen veel leesplezier en wie weet, tot binnenkort op ons vakantiepark.
Je kunt de parkregels lezen door hier te klikken.
Wat vervelend dat je verblijf niet geheel naar wens is verlopen. Het team van Vakantiepark Eiland van Maurik is er voor jou, ook als je niet tevreden bent. Je kunt je klacht indienen door een mail te versturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl. We denken graag met je mee om tot een oplossing te komen, zodat je hopelijk alsnog met een positief gevoel kun terugkijken op jouw vakantie.
Als je een accommodatie geboekt hebt is het mogelijk om vanaf 16:00 uur de accommodatie te betreden. Als je in één van de accommodaties verbleven hebt, dien je de accommodatie voor 10:00 uur schoon op te leveren.
 
Als je een kampeerplaats geboekt hebt, is het mogelijk om vanaf 14:00 uur gebruik te maken van de plaats en je kampeermiddel op te zetten. Op de dag van vertrek dien je de kampeerplaats voor 12:00 uur te verlaten.

Het is mogelijk om op jouw aankomst- en vertrekdag de hele dag gebruik te maken van de faciliteiten die het park te bieden heeft. 
Alle groepsboekingen zijn op aanvraag. Groepsboekingen dienen per e-mail aangevraagd te worden op het e-mailadres: receptie@eilandvanmaurik.nl. Groepsboekingen worden bij ons gezien als je 5 of meer accommodaties/ kampeerplaatsen wilt boeken.
Ja, wij hanteren van 23:00 tot 07:00 uur stilte op het park. Dit betekent onder meer dat er geen luide gesprekken, muziek of enig ander lawaai toegestaan zijn. Ook is het niet toegestaan om in deze periode op het park te rijden met gemotoriseerde voertuigen. De inrit van het vakantiepark is na 23:00 uur niet meer toegankelijk. Je kunt de auto na 23:00 uur parkeren op één van de parkeervelden. In geval van nood kun je het park altijd verlaten. Vanaf 01:00 uur is het niet meer toegestaan rond te dwalen over het park.
Alleen honden, mits aangelijnd, zijn welkom op ons park. Andere huisdieren zijn niet toegestaan op ons vakantiepark. Honden zijn niet toegestaan in de openbare ruimtes. Hieronder vallen de sanitairgebouwen, de winkel, het zwembad en de wasserette.

In geselecteerde accommodaties is het mogelijk om met maximaal 1 hond te verblijven in de accommodatie. Je dient je hond bij het maken van de boeking bij te boeken, dit kun je doen onder het kopje ‘’bij te boeken extra’s’’.
 
Op de kampeervelden Eksche waard, Zomerdijk en Rozenwiel kun je met maximaal 2 honden verblijven. Honden dienen ten alle tijden aangelijnd te zijn, ook op de kampeerplaats. Op kampeerveld Rozenwiel huisdiervrij is het niet toegestaan om met honden te verblijven.
 
Er zijn op de parkeerplaats tegenover de receptie zes oplaadpunten voor de auto aanwezig. Ook bij onze Jachthaven is het mogelijk om elektrisch te laden. Er zijn geen oplaad mogelijkheden aanwezig bij de accommodaties.
Er zijn in ons hoofd sanitair gebouw (nummer 10 op de plattegrond) 3 wasmachines en 2 drogers aanwezig waar je gebruik van kunt maken. Je kunt deze machines gebruiken door middel van de app ’Appwash’. De kosten voor wassen zijn €6,- en voor drogen €2,50. Je kunt via de app de betaling voldoen en de wasmachines en drogers bedienen.
Je kunt op het park gebruik maken van gratis Wi-Fi of betaalde premium Wi-Fi als je op ons vakantiepark verblijft. De snelheid en de ontvangst kunnen verschillen met de Wi-Fi die je thuis gewend bent. De gratis Wi-Fi is geschikt om berichten te ontvangen, te versturen en om kleine taken te verrichten op de telefoon zoals het lezen van nieuws of een Facebook bericht te plaatsen. Als je gebruik wilt maken van een sterker netwerk kun je het premium netwerk aanschaffen. Met het premium netwerk kun je films en series streamen. Een uitgebreide uitleg voor het verbinden kun je vinden in de Eiland van Maurik app.
Bij de SPAR heb je de mogelijkheid om een gasfles te kopen. Er is een ruime keuze aan diverse propaangasflessen verkrijgbaar. De gasflessen kunnen hier niet bijgevuld worden.

 
Op het vakantiepark is een milieustraat aanwezig (nummer 2 op de plattegrond). Hier kun je je huisvuil in vuilniszakken in de daarvoor bestemde container deponeren. Glas en papier wordt bij ons gescheiden van overig huisafval. Chemisch afval of grofvuil, zoals grondzeil, kleden en tuinstoelen mogen niet in of bij de containers worden achtergelaten. Je dient dit afval zelf mee naar huis te nemen.

 
Je mag op het vakantiepark vissen in bij de visvijver die gelegen is bij kampeerveld Rozenwiel, hier heeft u geen nationale VISpas of vergunning voor nodig.
Indien je wilt vissen in het recreatiemeer dien je een nationale VISpas te hebben, deze is verplicht voor kinderen ouder dan 14 jaar, je dient wel onder begeleiding te zijn van een volwassene die een nationale VISpas in het bezit heeft. 
Ook heb je een nationale VISpas nodig als je in de karperput wilt vissen vooraan het park.
Wil je vissen bij het stuwcomplex in Maurik dien je te beschikken over de nationale VISpas en een visvergunning van H.S.V. Het Snoekje, deze is te verkrijgen bij de receptie.

Indien je geen nationale VISpas hebt kan je deze aanschaffen bij de Primera in Eck en Wiel. 
 
Als je een vakantie boekt op ons vakantiepark zijn alle faciliteiten en activiteiten inbegrepen. Voor een aantal faciliteiten en activiteiten kan er een toeslag gevraagd worden. Dit wordt dan duidelijk vermeldt bij de inschrijving van een activiteit of bij de aangegeven faciliteit.
Als jouw geboekte accommodatie of kampeerplaats het toelaat om met meer personen te komen, is het mogelijk om een extra persoon bij te boeken. Als je met minder personen overnacht dan opgegeven kun je dit doorgeven aan de receptie. Je kunt dit doorgeven door een mail te sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl of te bellen naar 0344-691502.
Als je je reserveringsbevestiging niet meer kun terugvinden in de mail kun je deze opnieuw aanvragen door middel van contact op te nemen met de receptie. Je kunt een mail sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl of bellen naar 0344-691502. De medewerkers van de receptie kunnen je boeking vaak op zoeken op basis van naam of woonadres waar de boeking op gemaakt is. Ook kan je je reservering altijd terugvinden in de Mijn Maurik omgeving of in de Eiland van Maurik app.


 
Logés zijn welkom op ons vakantiepark als het maximale aantal personen per kampeerplaats/ accommodatie niet wordt overschreden. Als je een logé hebt, dien je dit aan te geven bij de receptie. De kosten voor de logé zijn €7,27 per persoon per nacht. Je logé kun ook gebruik maken van het zwembad, bij het aanmelden krijg je een extra zwembadticket.
Bedlinnen is inbegrepen bij het boeken van een accommodatie. Het bedlinnenpakket bestaat uit een dekbedovertrek, kussensloop en een hoeslaken voor het matras. De bedden worden niet standaard voor je opgemaakt. Dit kun je wel bijboeken als extra faciliteit bij het maken van de boeking, in de app of door een mail te sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl of te bellen naar 0344-691502.
 
Badlinnen en keukenlinnen zijn niet standaard inbegrepen bij het boeken van een accommodatie. Als je badlinnen en/ of keukenlinnen bij wilt boeken, kun je dit aangeven in het boekingsproces, in de app of door een mail te sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl of te bellen naar 0344-691502.
Het badlinnenpakket bestaat uit één grote handdoek en één kleine handdoek. Het keukenlinnenpakket bestaat uit één handdoek en één theedoek.
Het is mogelijk om bij ons een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit is mogelijk binnen 24 uur na het maken van de boeking. Na 24 uur is het niet meer mogelijk om de annuleringsverzekering bij ons af te sluiten. De voorwaarden van de kortlopende annuleringsverzekering die je bij ons af kunt sluiten vind je hier.
Wat jammer dat je je gemaakte boeking moet annuleren. Je kunt je boeking kosteloos binnen 24 uur annuleren. Na 24 uur hanteren wij de RECRON-voorwaarden als je de boeking wilt annuleren. De voorwaarden kun je hier vinden.
Het is mogelijk om na sluitingstijd van de receptie aan te komen als je de totale reissom hebt betaald. Als er een bedrag open staat op de boeking, is het niet mogelijk om na de openingstijden van de receptie aan te komen.
Als je een reservering maakt vragen wij je de aanbetaling van 25% van de totale reissom binnen twee weken te voldoen. Het restantbedrag ontvangen wij graag zes weken voor je aankomst. Als je reservering binnen zes weken plaatsvindt, dien je de volledige reissom direct te betalen.
De totale reissom dient voor je verblijf afgerekend te zijn. Als je een last-minute vakantie geboekt hebt, vragen wij je via iDeal te betalen. Als je via deze betalingsmethode betaalt, ontvangen wij de betaling direct. Als er nog een betaling open staat, dien je binnen de openingstijden van de receptie aan te komen. Wanneer de betaling niet voldaan is, is het is niet mogelijk om aan te komen buiten de openingstijden en kun je die nacht niet bij ons verblijven.
Bij jouw boeking zit altijd één parkeerplaats voor een auto inbegrepen. Het hangt van het type accommodatie en/of kampeerplaats af waar je jouw auto mag parkeren. Op de dag van aankomst krijg je hierover meer informatie. Over het algemeen gelden op ons vakantiepark de volgende parkeerregels voor onze accommodaties:
 • Strandhuisjes: parkeren bij de accommodatie toegestaan
 • Havenhuisjes: parkeren bij accommodatie toegestaan
 • Eilandlodge: parkeren op het parkeerveld tegenover de receptie
 • Strandchalet: parkeren op het parkeerveld tegenover de receptie
 • Strandchalet de Luxe: parkeren op het parkeerveld tegenover de receptie
 • Rivierlodge: parkeren op het parkeerveld bij het strand
 • Tiny Beach House: parkeren op het parkeerveld bij de Eksche waard
 • Havenvilla: parkeren bij de Jachthaven
 • Havenhuis: parkeren bij de Jachthaven.
 • Rivierhuis: parkeren kun op de oprit bij de ingang van het rivierhuis en/ of het parkeerveld tegenover de receptie
Een tweede en eventuele daaropvolgende auto(‘s) mag je parkeren op het parkeerveld bij het strand. Voor elke extra auto die je aanmeldt bij de receptie zijn de kosten €5,- per auto per nacht.
Indien je als dag gast op bezoek komt bij iemand die op het vakantiepark overnacht dien je de parkeerkosten te betalen die op dat moment gehanteerd worden.
Als je geen voorkeursboeking hebt gemaakt, kan het zijn dat er op de bevestiging geen accommodatienummer staat. Dit komt omdat wij enkele dagen voor je aankomst een accommodatienummer toewijzen.
Als je zeker wilt zijn van een bepaalde accommodatienummer kun je van je boeking een voorkeursboeking maken. Dit kan ook nog later toegevoegd worden. Je kunt dit doorgeven door een mail te sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl of te bellen naar 0344-691502.
Vanaf heden is er een verbruiksplafond ingesteld. Dit verbruiksplafond verschilt per type accommodatie. Wanneer je over dit plafon heen gaat met het stroomverbruik, worden de extra kosten later aan je gefactureerd. Verdere informatie over het verbruiksplafond volgt na het maken van een boeking.  
Op ons vakantiepark zijn er 4 verschillende kampeervelden: Eksche waard, Zomerdijk, Rozenwiel en Rozenwiel huisdiervrij. Elk veld heeft zijn eigen kenmerken.
 
Kampeerveld Eksche waard is een gezellig veld voor gezinnen met (jonge) kinderen. Op dit veld zijn diverse speeltuinen aanwezig en het veld is autovrij. Centraal gelegen op het kampeerveld is een sanitair gebouw en het veld ligt centraal bij de faciliteiten. Het is mogelijk om hier met maximaal 6 personen en 2 honden te verblijven.
 
Kampeerveld Zomerdijk is een gezellig druk veld voor het hele gezin. Dit veld ligt aan het recreatiemeer en -strand. Er is een sanitair gebouw aanwezig op het veld en de faciliteiten zijn op loopafstand. De nummers 1 t/m 4 op dit veld zijn verharde plaatsen geschikt voor campers. Het is mogelijk om hier met maximaal 6 personen en 2 honden te verblijven.
 
Kampeerveld Rozenwiel is een rustiger veld gelegen aan de visvijver. Hier kun je dichtbij of aan de geboekte plaats een hengel uitwerpen en genieten van de natuur. Kampeerplaatsen 4 t/m 14 zijn deels verhard. Het is mogelijk om hier met maximaal 6 personen en 2 honden te verblijven.
 
Kampeerveld Rozenwiel huisdiervrij ligt in het verlengde van kampeerveld Rozenwiel. Dit veld is rustiger gelegen en ligt ook aan de visvijver. Hier kun je dichtbij of aan de geboekte plaats een hengel uitwerpen en genieten van de natuur. Het is mogelijk om hier met maximaal 6 personen te verblijven.

 
Als je een kampeerplaats boekt, is er altijd één auto bij je verblijf inbegrepen. Het verschilt per kampeerveld of de auto bij de plaats mag blijven staan. Hieronder zie je wat het parkeerbeleid is per kampeerveld:
 
Eksche waard – één auto kan geparkeerd worden bij het nabijgelegen parkeerveld op het park.
Zomerdijk – de auto(‘s) kunnen geparkeerd worden op het parkeerveld bij het strand.
Rozenwiel – één auto mag geparkeerd worden bij de plaats.
Rozenwiel huisdiervrij – één auto mag geparkeerd worden bij de plaats.
 
Als je met meer auto’s naar het vakantiepark komt, dienen alle extra auto’s geparkeerd te worden op het parkeerveld bij het strand. Elke extra auto kun je bijboeken tegen een tarief van €5,- per auto per nacht. Je kunt dit doorgeven door een mail te sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl of te bellen naar 0344-691502.
Als je geen voorkeursboeking hebt gemaakt, kan het zijn dat er op de bevestiging geen kampeerplaatsnummer staat. Dit komt omdat wij enkele dagen voor je aankomst een definitieve plaats toewijzen.

Als je zeker wilt zijn van een bepaalde plaats, kan je van je boeking een voorkeursboeking maken. Dit kan ook nog later toegevoegd worden. Je kunt dit doorgeven door een mail te sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl of te bellen naar 0344-691502.
De kampeerplaatsen zijn allemaal gemiddeld 10x10meter. Dit is een oppervlakte van 100 vierkante meter. De plaatsen op Eksche waard zijn gemiddeld 120 vierkante meter.
Vanaf 2023 is een verbruiksplafond ingesteld per kampeerplaats. Per kampeerplaats is 8 KWh per dag inbegrepen. Als je over dit plafond heen gaat met het stroomverbruik, worden de extra kosten later aan je gefactureerd. Verdere informatie over het prijsplafond volgt wanneer er een boeking wordt gemaakt.

Als je een boeking hebt gemaakt met een arrangement is het volledige gebruik van elektra exclusief en gelden de regels van het prijsplafond niet. Het verbruik van uw verblijf wordt dan achteraf aan u gefactureerd. 

Elektraverbruik is alleen volledig exclusief bij:

- (Voor)seizoensplaatsen
- Juni arrangement
- September arrangement
 
Ja, elke kampeerplaats beschikt over een tv-aansluiting. Je televisie moet beschikken over digitaal signaal en DVBT ondersteunen.
Als je een plaats boekt op kampeerveld Eksche waard of Rozenwiel ben je voorzien van een eigen waterkraan. Je hebt op de plaatsen op de Eksche waard en Rozenwiel 65 t/m 120 een waterkraansleutel nodig. Deze sleutel kan je halen bij de receptie tegen een borg van €2,50. Als je de waterkraansleutel weer inlevert, krijg je de borg terug. Op kampeerveld Zomerdijk staan twee watertap punten waar geen waterkraansleutel voor nodig is.
De kampeerplaatsen zijn geschikt voor één kampeermiddel en één bijzettentje. Als je gebruik wilt maken van een extra bijzettent, is dit toegestaan tegen betaling. Je dient dit bij de receptie aan te geven en de betaling te voldoen. Het is niet toegestaan om een boot of een tweede auto bij de kampeerplaats te zetten.
Voor de actuele openingstijden kan je hier terecht.
Je kunt tijdens je verblijf fietsen of skelters huren bij de receptie. Onze faciliteiten zijn vooraf te reserveren in de app of door een mail te sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl of te bellen naar 0344-691502. 
Voor de actuele openingstijden kan je hier terecht.
In het zwembad zijn kluisjes aanwezig waar je je spullen in kunt opbergen. De kluisjes zijn te gebruiken met €0,50 die je na het gebruik weer retour ontvangt.
Ons binnenzwembad is alleen toegankelijk voor gasten die overnachten op ons vakantiepark of in de haven. Het is niet mogelijk om gebruik te maken van het zwembad als je niet bij ons overnacht.
Wij hebben een aparte website voor onze jachthaven, deze vind je hier. Op deze website vind je een aanvraagformulier voor een ligplaats. Klik hier om direct naar het aanvraagformulier te gaan.
Het is mogelijk om een boot mee te nemen op jouw vakantie. Je kunt ervoor kiezen om de boot tijdens het verblijf in het water te plaatsen of deze op de kunt te plaatsen op de trailer. Het is niet mogelijk om de boot bij de kampeerplaats of accommodatie te plaatsen. Je kunt een boot bijboeken door contact op te nemen met de receptie. Je kunt een mail sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl of bellen naar 0344-691502.
Het is mogelijk om als passant gebruik te maken van de stroomvoorzieningen die we in de jachthaven hebben. Ook kan je zwembadtickets bij boeken. Deze zijn €5,- per persoon per dag. Als je hier gebruik van wilt maken, dien je de tickets voor het hele verblijf voor alle personen bij te boeken.
 
Wij hebben een aparte website voor onze jachthaven waar je alle informatie overzichtelijk kunt inzien. Als je een bezoek wilt brengen aan de website kan je hier klikken.