arrangementen

Arrangementen

Voordelige arrangementen

Geniet van een heerlijk arrangement!

Of je komt kamperen of liever in een accommodatie verblijft, voor beide hebben wij diverse voordelige arrangementen samengesteld! Kamperen op 5-sterrenpark Eiland van Maurik is altijd een goede keuze! Met 4 verschillende velden is er altijd een kampeerveld passende bij je wensen en inclusief:
     √  Water en douchen
     √  Eén kampeermiddel
     √  Inclusief (camping) WiFi, Premium WiFi tegen betaling
     √  Toegang tot het (overdekte) zwembad
     √  Gebruik midgetgolf
     √  Twee honden per kampeerplaats toegestaan*
     √  Parkeren één auto
     √  Wij rekenen geen reserveringskosten

Daarnaast kun je onbeperkt gebruik maken van de beschikbare faciliteiten, is er in de reguliere Nederlandse schoolvakanties een animatieteam aanwezig en is het pannenkoekenhuis bijna het gehele jaar door geopend. In de zomerperiode worden er ook diverse watersporten aangeboden, kun je relaxen bij de Beachclub aan het water en staat niets je in de weg om te genieten van een heerlijke vakantie aan het water.

*Behalve bij kampeerplaats Rozenwiel Huisdiervrij.
 

Tarieven en arrangementen 2023

Kamperen kan bij ons van 24 maart tot 31 oktober 2023. Er is een dagelijkse aankomst vanaf 14:00 uur mogelijk en een uiterlijk vertrek om 12:00 uur. Voor de actuele openingstijden klik je hier. Klik op onderstaande button om de kampeertarieven en de kampeerarrangementen van 2023 in te zien. De geniet arrangementen en schoolvakantie arrangementen zijn exclusief het verbruik van elektra. Dit wordt achteraf gefactureerd voor de op dat moment geldende elektratarieven. Voor de overige arrangementen zal overmatig elektra verbruik gefactureerd worden.

Kampeertarieven en arrangementen 2023

Naar de kampeerplaatsen


Arrangementen voor accommodaties

Wil je liever verblijven in een accommodatie? Bekijk dan gemakkelijk en snel de tarieven via de website. Zo hebben we arrangementen samengesteld voor Pasen, Hemelvaart, Pinksteren én HePi.

Naar de accommodaties
 

Een reservering maken

Een reservering kun je via de 'zoek en boek' pagina in orde maken, telefonisch door te bellen naar 0344-691502 of door een e-mail te sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl.


Zoek en boek