arrangementen

Arrangementen

Geniet van één van onze arrangementen!

 

Kleintjesweek juni 2023 

Kom jij buiten de schoolvakanties genieten van ons speciale arrangement voor de allerkleinste? De kleintjesweken zijn van maandag 12 t/m vrijdag 16 juni 2023 en van maandag 19 t/m vrijdag 23 juni 2023. Verblijf in één van onze accommodaties met het hele gezin (het is niet mogelijk om het arrangement te boeken voor de Tiny Beach Houses en 2-persoons Eilandlodge). Tijdens deze midweken is er een speciaal animatieprogramma voor de allerkleinsten. Er is genoeg tijd om te spelen, knutselen, mee te dansen met de minidisco, voorstellingen te bekijken, pony te rijden en natuurlijk héél veel knuffelen met Barry de Bever.

Animatieprogramma 

* Let op, het programma is een voorbeeld programma. Het animatieprogramma kan afwijken gedurende uw verblijf.

Als je een reservering maakt in de kleintjes week, is er standaard één kinderbed en kinderstoel aanwezig in de accommodatie. Dit zit bij de prijs van het arrangement inbegrepen. 

Liever met je eigen kampeermiddel komen? Dat is geen probleem. Ook dan kun je deelnemen aan de activteiten tijdens de kleintjesweek. 

Klik op onderstaande button om de verblijfsmogelijkheden te zien óf te reserveren. Vergeet bij het boeken niet het juiste arrangement aan te klikken: kleintjes week 1 of kleintjes week 2. Reserveren kan ook telefonisch door te bellen naar 0344-691502 of door een e-mail te sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl

Zoek & boek
 

Kampeerarrangementen

Kamperen op 5-sterrenpark Eiland van Maurik is altijd een goed idee! Met 4 verschillende kampeervelden is er altijd een kampeerveld passend bij jouw wensen. Het verblijf is altijd inclusief:

- Water en douchen
- Één kampeermiddel en één bijzettent (max. 2x2m)
- Inclusief (camping) WiFi. Er is premium WiFi beschikbaar tegen betaling
- Toegang tot het (overdekte) zwembad.
- Gebruik van de indoor speelhal
- Parkeren van één auto 

Je kan op de kampeervelden Eksche Waard, Rozenwiel en Zomerdijk verblijven met maximaal 2 honden. Op kampeerveld Rozenwiel huisdiervrij zijn geen honden toegestaan.

Daarnaast kun je onbeperkt gebruik maken van de beschikbare faciliteiten, is er in de reguliere Nederlandse schoolvakanties een animatieteam aanwezig, kan er heerlijk gegeten worden bij onze Snackplaza en is het pannenkoekenhuis bijna het gehele jaar door geopend. In de zomerperiode worden er ook diverse watersporten aangeboden, kun je relaxen bij de Beachclub aan het water en staat niets je in de weg om te genieten van een heerlijke vakantie aan het water.

Voor een verblijf op één van onze kampeervelden hebben wij diverse arrangementen samensteld! Klik op onderstaande button om de kampeerarrangementen van 2023 in te zien.

 Kampeerarrangementen 2023

De geniet arrangementen en schoolvakantie arrangementen zijn exclusief het verbruik van elektra. Dit wordt achteraf gefactureerd voor de op dat moment geldende elektratarieven. Voor de overige arrangementen zal overmatig elektra verbruik gefactureerd worden.

Kamperen kan bij ons van 24 maart tot 31 oktober 2023. Er is een dagelijkse aankomst vanaf 14:00 uur mogelijk en een uiterlijk vertrek om 12:00 uur. Voor de actuele openingstijden klik je hier

Klik op onderstaande button om de verblijfsmogelijkheden te zien óf te reserveren. Reserveren kan ook telefonisch door te bellen naar 0344-691502 of door een e-mail te sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl

Naar de kampeerplaatsen

 

 

Arrangementen voor de accommodaties

Wil je liever verblijven in één van onze accommodaties? Dat kan! Ook voor onze accommodaties hebben wij diverse arrangementen samengesteld. Hieronder zie je een overzicht van de arrangementen:
- Paasarrangement: vrijdag 7 april tot dinsdag 11 april
- Hemelvaart arrangement: woensdag 17 mei tot maandag 22 mei
- Pinkster arrangement: vrijdag 26 mei tot dinsdag 30 mei
- Hemelvaart- & Pinkster arrangement: woensdag 17 mei tot dinsdag 30 mei
- Kleintjesweek: maandag 12 juni tot vrijdag 16 juni & maandag 19 juni tot vrijdag 23 juni

Klik op onderstaande button om de verblijfsmogelijkheden te zien óf te reserveren. Reserveren kan ook telefonisch door te bellen naar 0344-691502 of door een e-mail te sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl

Naar de accommodaties


Zoek en boek