Omring jezelf door strand én water

Op naar een echte strandvakantie, midden in Nederland!

Coronavirus COVID-19

Op dit moment hebben wij in verband met het coronavirus enkele maatregelen getroffen tot 20 mei 2020. Onze de indoor speelhal, het (overdekte) zwembad en ons sanitairgebouw gesloten. Wel is de afstort van het chemisch toilet geopend. De winkel heeft beperkte openingstijden en onze horecamaaltijden kun je in het weekend afhalen. De receptie is telefonisch en per e-mail te bereiken zodat we de sociale contacten proberen te minimaliseren. Het is lastig om te voorspellen hoelang deze maatregelen nog zullen aanhouden en wat de gevolgen kunnen zijn voor jouw vakantie (en de faciliteiten).
 

 
Omringd door Strand en Water

Houd je van strand en water? Zeker met zomerse temperaturen zijn, ben je bij ons helemaal op je plek! Ons vakantiepark ligt aan het gelijknamige grote recreatiemeer, tussen de uiterwaarden van de Rijn. Op het grote ruime zandstrand is er ruimte om heerlijk te zonnen, spelen in het zand en te genieten van een echte strandvakantie. Ook worden hier in het hoogseizoen leuke activiteiten georganiseerd. Verken het meer op een kano, waterfiets of sup-board! Of ga gezellig met het hele gezin het meer op met een elektrische sloep of een zeiboot. Sluit de dag af in de Aqua Spinner! 

Ontdek alle faciliteiten

Kamperen of een huisje direct aan het water

Uniek in Nederland is dat je op Vakantiepark Eiland van Maurik ook diverse accommodaties en kampeerplaatsen direct aan het water kunt boeken. Zo zijn onze Strandhuisjes en kampeerveld de Zomerdijk zijn direct gelegen aan het water. Ontdek het park via de interactieve plattegrond!
 
Interactieve plattegrond
 


Zoek en boek
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Geen zorgen, we spammen niet! 😉