strand-en-water

Strand & water

Coronavirus & strand en water

Ook op ons vakantiepark zijn de nodige corona maatregelen getroffen. Vanzelfsprekend houden wij ons aan de maatregelen van het RIVM, GGD en de overheid. We verminderen de sociale contacten tot een minimum, bij verkoudheden houden wij ons personeel thuis en we hebben de hygiëneregels verscherpt en volgen deze strikt op. Wij verwachten van onze gasten hetzelfde.

Ons strand is geopend. Je bent zelf verantwoordelijk om 1,5 meter afstand van elkaar te houden.

 
Omringd door Strand en Water

Houd je van strand en water? Zeker met zomerse temperaturen ben je bij ons helemaal op je plek! Ons vakantiepark ligt aan het gelijknamige grote recreatiemeer, tussen de uiterwaarden van de Rijn. Op het grote ruime zandstrand is er ruimte om heerlijk te zonnen, spelen in het zand en te genieten van een echte strandvakantie. Ook worden hier in het hoogseizoen leuke activiteiten georganiseerd. Verken het meer op een kano, waterfiets of sup-board! Of ga gezellig met het hele gezin het meer op met een elektrische sloep of een zeilboot. Sluit de dag af in de Aqua Spinner! 

Ontdek alle faciliteiten

Kamperen of een huisje direct aan het water

Uniek in Nederland is dat je op Vakantiepark Eiland van Maurik ook diverse accommodaties en kampeerplaatsen direct aan het water kunt boeken. Zo zijn onze Strandhuisjes en kampeerveld de Zomerdijk zijn direct gelegen aan het water. Ontdek het park via de interactieve plattegrond!
 
Interactieve plattegrond
 


Zoek en boek