Strand & Recreatiemeer

Op naar een echte strandvakantie, midden in Nederland!

Vakantie direct aan het strand

Vakantiepark Eiland van Maurik ligt centraal in Nederland én het ligt direct aan het water. Het gevoel van de Nederlandse kust komt je zo tegemoet, maar dan net even anders. Heerlijk afkoelen in het meer en lekker bruin worden in de zon. Wat dacht je van het meer verkennen met een elektrische sloep of zeilboot of met het hele gezin waterfietsen? Het kan allemaal bij Vakantiepark Eiland van Maurik. En wat helemaal geweldig is, is dat wij een aantal accommodaties en kampeerplaatsen direct aan het water aanbieden. 
 

Omringd door Strand en Water

Houd je van strand en water? Zolang er zomerse temperaturen zijn, ben je bij ons helemaal op je plek! Ons vakantiepark ligt aan het gelijknamige grote recreatiemeer, tussen de uiterwaarden van de Rijn. Op het grote ruime zandstrand is er ruimte om heerlijk te zonnen, spelen in het zand en te genieten van een echte strandvakantie. Ook worden hier in het hoogseizoen leuke activiteiten georganiseerd. Wat denk je bijvoorbeeld van bankvaren? Verken het meer op een kano, waterfiets of sup-board! Of ga gezellig met het hele gezin het meer op met een elektrische sloep of een zeiboot. Kortom, genoeg mogelijkheden middenin de Betuwe!

Relaxen, spelen of picknicken?

Wil je graag relaxen, spelen of picknicken op het strand? Het kan allemaal! Er zijn grote ligweides, waar je ruimte hebt om te relaxen, een balletje te trappen of gezellig te picknicken in de zon of in de schaduw. Een hapje en drankje is zo gehaald bij de beachclub! En als je daar dan toch bent, neem dan direct een Italiaans ijsje mee! 

 

Kamperen of een huisje direct aan het water

Op Vakantiepark Eiland van Maurik is het water altijd binnen loopafstand bereikbaar! De Strandhuisjes en kampeerveld de Zomerdijk zijn direct gelegen aan het water. Ontdek alle kampeerplaatsen en accommodaties via de interactieve plattegrond
 

Openingstijden

Vanaf 28 oktober is ons park gericht op rust. Dit betekent dat het zwembad, winkel, Snackplaza Avontura & Beachclub, indoor speelhal, watersportverhuur pas weer in de loop van het nieuwe seizoen 2020 geopend zullen worden. De receptie en Pannenkoekenrestaurant de Waterspiegel zijn het gehele jaar door geopend. Vanaf 1 oktober is het achterste gedeelte van de indoorspeelhal niet geopend. Het voorste gedeelte én de speelzolder zijn wel geopend tot 28 oktober en wij zullen hier extra speelapparaten neerzetten. Alle (groeps)accommodaties vanaf 5 personen zijn het hele jaar boekbaar. Kijk onder het kopje openingstijden voor de meest recente openingstijden van ons park. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Geen zorgen, we spammen niet! 😉