Omring jezelf door strand én water

Op naar een echte strandvakantie, midden in Nederland!

Vakantie direct aan het strand én water!

Vakantiepark Eiland van Maurik ligt centraal in Nederland én het ligt direct aan het water. Het gevoel van de Nederlandse kust komt je zo tegemoet, maar dan net even anders. Heerlijk afkoelen in het meer en lekker bruin worden in de zon. Wat dacht je van het meer verkennen met een elektrische sloep of zeilboot of met het hele gezin waterfietsen? Het kan allemaal bij Vakantiepark Eiland van Maurik. En wat helemaal geweldig is, is dat wij een aantal accommodaties en kampeerplaatsen direct aan het water aanbieden. 
 

Omringd door Strand en Water

Houd je van strand en water? Zeker met zomerse temperaturen zijn, ben je bij ons helemaal op je plek! Ons vakantiepark ligt aan het gelijknamige grote recreatiemeer, tussen de uiterwaarden van de Rijn. Op het grote ruime zandstrand is er ruimte om heerlijk te zonnen, spelen in het zand en te genieten van een echte strandvakantie. Ook worden hier in het hoogseizoen leuke activiteiten georganiseerd. Verken het meer op een kano, waterfiets of sup-board! Of ga gezellig met het hele gezin het meer op met een elektrische sloep of een zeiboot. Sluit de dag af in de Aqua Spinner! 

Ontdek alle faciliteiten

Kamperen of een huisje direct aan het water

Uniek in Nederland is dat je op Vakantiepark Eiland van Maurik ook diverse accommodaties en kampeerplaatsen direct aan het water kunt boeken. Zo zijn onze Strandhuisjes en kampeerveld de Zomerdijk zijn direct gelegen aan het water. Ontdek het park via de interactieve plattegrond!
 
Interactieve plattegrond
 


Zoek en boek
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Geen zorgen, we spammen niet! 😉