Animatie

Van de allerkleinste tot en met de tieners; de dagen vliegen voorbij!

Van de allerkleinste tot en met de tieners!

Tijdens de vakantie is het natuurlijk belangrijk dat er een activiteiten programma is voor de kinderen! Voor alle leeftijden is er een geweldig, sportief en uitdagend activiteitenprogramma. Niet alleen de kleintjes beleven een topvakantie, maar ook de tieners beleven een vakantie om nooit te vergeten! Door het diverse animatieprogramma zijn wij ook voor tieners een geweldig vakantiepark. Iedereen mag altijd mee doen, dus nieuwe vrienden en vriendinnen zijn snel gemaakt!
 

Ben je benieuwd naar onze animatie?

Ben je benieuwd naar wat voor animatie er allemaal wordt aangeboden? Wat denk je van theatershows, knutselen in de ochtend, forten bouwen, film kijken, schminken en een gezellig kampvuur? En dan hebben we het over het bankvaren klimmen op de klimwand, bootcampen, voetballen, volleyballen, zwembadspellen, disco's.... of gewoon lekker chillen met je vrienden nog nieteens gehad.... En dit is nog maar het begin! Houd ook onze Facebookpagina in de gaten!

Download onze app 'EilandvanMaurik' om op de hoogte te blijven van alle activiteiten die georganiseerd worden!

Wij hebben in 2018 in onderstaande periodes animatie aangeboden. Op dit moment zijn wij bezig om de nieuwe periodes samen te stellen. De periodes zullen grotendeels overeenkomen met 2018, echter kan het zo zijn dat er extra weken animatie aangeboden wordt of dat er weken afgehaald worden. Genoemde data zijn dus altijd onder voorbehoud. 

 
PeriodeData
Pasen31 maart - 2 april 2018
Meivakantie21 april - 27 april 2018
Meivakantie/Hemelvaart28 april - 13 mei 2018
Pinksteren19 mei - 21 mei 2018
ZomerWeek 28 2018
ZomerWeek 29 2018
ZomerWeek 30 2018
ZomerWeek 31 2018
ZomerWeek 32 2018
ZomerWeek 33 2018
ZomerWeek 34 2018
ZomerWeek 35 2018
HerfstWeek 42 2018
HerfstWeek 43 2018

Ben je benieuwd naar de schoolvakanties van 2019? Klik dan op onderstaande button.

Schoolvakanties 2019

Ken jij Barry de Bever al?

Ook Barry de Bever zal je tijdens de schoolvakanties vaak tegenkomen! Samen met Rik en Becky beleeft Barry de allerleukste en gekste avonturen. Ga jij met Barry mee op pad? Barry is er in ieder geval helemaal klaar voor!


We kunnen ons voorstellen dat het soms ook fijn is om even tot rust te komen.Vanaf 30 oktober is ons park daarom gericht op 'tot rust komen'. Dit betekent dat het park anders is dan tijdens het seizoen. Zo zijn faciliteiten als het zwembad, de horeca en speelhallen niet geopend. Vind je het heerlijk om te genieten van de natuur, de omgeving en het samen zijn met je familie? Dan ben je natuurlijk van harte welkom ons park! Je kunt namelijk nog steeds je verblijf bij ons boeken! Meer zin in een 'actieve' vakantie? Vanaf vrijdag 29 maart 2019 is ons park weer volledig geopend.​


 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte.