unieke-jachthaven

Unieke jachthaven

Welkom bij jachthaven eiland van Maurik! Met de mooie faciliteiten kan jachthaven eiland van Maurik zich met trots een 5-sterren jachthaven noemen.
Heeft u vragen? Een e-mail kunt u sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0344-691502.

Jachthaven Eiland van Maurik

Jachthaven Eiland van Maurik

Laat je verrassen door de uitgebreide mogelijkheden, voorzieningen en ruime ligplaatsen van onze jachthaven. Ook kun je gebruik maken van de faciliteiten van ons vakantiepark! Kortom: alle ingrediënten om je verblijf op je boot tot een droomverblijf te maken! 

Plattegrond ligplaatsen


De perfecte uitvalsbasis voor uw bootvakantie!

Jachthaven Eiland van Maurik heeft een zeer centrale ligging midden in de Betuwe. Hierdoor ben je binnen een handomdraai op de Nederrijn, waarbij je toegang hebt tot diverse mooie vaarroutes waar zelfs snelvaren is toegestaan. Onze jachthaven heeft de beschikking over zeer goede voorzieningen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sanitairgebouw, wasserette en een supermarkt binnen 500 meter. De stabiele drijvende steigers bieden plaats aan circa 500 kleine en grote boten. Werkelijk niets staat je in de weg om te genieten van een heerlijke tijd in onze jachthaven.  

Tarieven 2024
 

Aangesloten bij de Hiswa

Als Jachthaven zijn wij natuurlijk aangesloten bij de Hiswa. Wij maken daarom ook gebruik van de Hiswa voorwaarden. Bekijk ze via onderstaande button. 

Hiswa Voorwaarden


Alle faciliteiten van het vakantiepark toegankelijk!

Vanuit de jachthaven heb je ook toegang tot alle beschikbare faciliteiten van ons vakantiepark. Het hele jaar door heeft het park je vele extra's te bieden. Denk bijvoorbeeld aan ons (overdekte) zwembad, diverse speelplaatsen, supermarkt en verschillende horecagelegenheden. Het pannenkoekenhuis is ook het gehele jaar door geopend. Verder kun je gebruik maken van ons (gratis) sanitair én blijf je altijd in contact met je vrienden en familie door ons gratis WiFi netwerk!Bekijk onze volledige jachthaven website

Speciaal voor onze Jachthaven hebben we een aparte website. Bekijk 'm direct!
 
www.jachthaveneilandvanmaurik.nl