Unieke jachthaven

welkom bij jachthaven eiland van maurik! met de mooie faciliteiten kan jachthaven eiland van maurik zich met trots een 5-sterren jachthaven noemen.
Heeft u vragen? Een e-mail kunt u sturen naar haven@eilandvanmaurik.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0344-691502.

JACHTHAVEN EILAND VAN MAURIK

Laat u verrassen door de uitgebreide mogelijkheden, voorziengen en ruime ligplaatsen van onze jachthaven. Ook kunt u gebruik maken van de faciliteiten van ons Vakantiepark! Kortom: alle ingredienten om uw verblijf op uw boot tot een droomverblijf te maken! 

Plattegrond ligplaatsen


DE PERFECTE UITVALSBASIS VOOR UW BOOTVAKANTIE!

Jachthaven Eiland van Maurik heeft een zeer centrale ligging midden in de Betuwe. Hierdoor bent u binnen een handomdraai bij op de Nederrijn, waarbij u toegang heeft tot diverse mooie vaarroutes waar zelfs snelvaren is toegestaan. Onze jachthaven heeft de beschikking over zeer goede voorzieningen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een sanitairgebouw, wasserette en een supermarkt binnen 500 meter. De stabiele drijvende steigers bieden plaats aan circa 500 kleine en grote boten. Werkelijk niets staat u in de weg om te genieten van een heerlijke tijd in onze Jachthaven. 
 

 
Aangesloten bij de Hiswa

Als Jachthaven zijn wij natuurlijk aangesloten bij de Hiswa. Wij maken daarom ook gebruik van de Hiswa voorwaarden. Bekijk ze via onderstaande button. 

Hiswa Voorwaarden

ALLE FACILITEITEN VAN HET VAKANTIEPARK TOEGANKELIJK!

Vanuit de jachthaven heeft u ook toegang tot alle beschikbare faciliteiten van ons Vakantiepark. Zeker tijdens het seizoen (1 april - 1 november) heeft het park u vele extra's te bieden. Denk bijvoorbeeld aan ons (overdekte) zwembad, diverse speelplaatsen, supermarkt en verschillende horecagelegenheden. Het pannenkoekenhuis is het gehele jaar door geopend. Verder kunt u gebruik maken van ons (gratis) sanitair én blijft u altijd in contact met uw vrienden en familie door ons gratis Wi-Fi netwerk!
 

Wij verzorgen ook graag uw winterstalling!

In de koude najaarsmaanden is het vaak plezierig om uw boot vakkundig uit het water te halen en te stallen. Met vakkundig personeel, professioneel materiaal en scherpe tarieven kunnen wij ook uw winterberging verzorgen. Jachthaven Eiland van Maurik  heeft de beschikking over vorstvrije overdekte winterstalling. Ook andere stallingsmogelijkheden zoals buiten op de wal of in het water zijn mogelijk.

Bekijk de winterberging 

 

Bekijk onze volledige Jachthaven website

Speciaal voor onze Jachthaven hebben we een aparte website. Bekijk 'm direct!
 
www.jachthaveneilandvanmaurik.nl