verbouwing

Verbouwing

Verbouwing

Verbouwing Avontura!

Belangrijke aankondiging

Beste gast,

We hebben geweldig nieuws om met jullie te delen! Vanaf 1 oktober gaan we onze speelhal en horecagelegenheid volledig omtoveren tot een heel nieuw Family Entertainment Center!

Wat gaat er gebeuren?
We zullen het hele gebouw zowel van binnen als van buiten volledig opnieuw opbouwen. Hier alvast een sneak peek van wat er o.a. gaat komen:

Glow-in-the-dark midgetgolf🏌️
Hyper bowlingbanen🎳
Sportsbar (met buitenterras) 🍻
Foodcourt🥙
Restaurant 🍽️
Karaokerooms🎤
Binnenplaza 🏢
Souvenir/non-food winkel🛍️
Gave knutselruimte ✂️
Avontuurlijke speelverdieping 😎
Arcadehal 🎟️
Jeugdzone🧒

Boeken in de verbouwingsperiode

Als je een vakantie wilt boeken tussen 1 oktober 2023 en 28 maart 2024 (ovb), dan is onderstaande informatie van belang voor jou. Hieronder staat benoemd wanneer bepaalde faciliteiten open of dicht zijn.

Vanaf 1 oktober
In deze periode zijn de indoor speelhal, het theater en Snackplaza Avontura gesloten. De overige faciliteiten (waaronder het zwembad) zullen wel geopend blijven. In deze periode zal er alleen in het weekend en tijdens de Herfstvakantie animatie aanwezig zijn met een aangepast animatieprogramma.

Vanaf 30 oktober
In deze periode zullen wij al onze faciliteiten sluiten met uitzondering van de receptie, fietsverhuur, pumptrackbaan en pannenkoekenhuis de Waterspiegel. Het zwembad is dus in deze periode ook volledig gesloten. Ook is er in deze periode geen animatie aanwezig (met uitzondering van de kerstvakantie) en zullen er geen activiteiten, shows en andere vormen van entertainment plaatsvinden.

Terwijl bepaalde faciliteiten tijdelijk gesloten zullen zijn, zijn er nog steeds een heleboel activiteiten waar je van kunt genieten. Denk aan de pumptrackbaan, fietsverhuur, de speeltuinen en disc golf. Daarnaast is het pannenkoekenhuis gewoon het hele jaar geopend.

Vanaf 28 maart (ovb)
We streven ernaar het nieuwe Family Entertainment Center op 28 maart te openen. Hoewel dit een uitdaging is, zetten we ons volledig in om ervoor te zorgen dat je straks maximaal van je vakantie kunt genieten!

Prijzen
Aangezien veel faciliteiten in de verbouwingsperiode gesloten zijn, hebben wij onze tarieven in deze periode verlaagt.

 Boek nu

De kerstvakantie

Ondanks dat bepaalde faciliteiten gesloten zullen zijn, willen we ervoor zorgen dat jij en je gezin nog steeds een geweldige vakantie-ervaring kunnen beleven. In de kerstvakantie zullen wij een speciaal animatieprogramma aanbieden.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben of iets niet helemaal duidelijk zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze receptie. Je kunt een e-mail sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl of telefonisch contact opnemen via 0344-691502. We staan altijd voor je klaar!