verbouwing

Verbouwing

Verbouwing

 

Belangrijke aankondiging

Beste gast,

We hebben geweldig nieuws om met jullie te delen! Sinds 1 oktober zijn we gestart met de verbouwing van onze speelhal en horecagelegenheid. We gaan deze volledig omtoveren tot een heel nieuw Family Entertainment Center. We streven ernaar om in het voorjaar van 2024 te openen. 

Wat gaat er gebeuren?
We zullen het hele gebouw zowel van binnen als van buiten volledig opnieuw opbouwen. Hier alvast een sneak peek van wat er o.a. gaat komen:

Glow-in-the-dark midgetgolf🏌️
Hyper bowlingbanen🎳
Sportsbar (met buitenterras) 🍻
Foodplaza🥙
Restaurant 🍽️
Karaokerooms🎤
Binnenplaza 🏢
Souvenir/non-food winkel🛍️
Gave knutselruimte ✂️
Avontuurlijke speelverdieping 😎
Arcadehal 🎟️
Jeugdzone🧒

Ben je benieuwd naar de voortgang? Volg ons dan op Facebook en Instagram waar wij regelmatig een vlog zullen delen met nieuws over de verbouwing!

Boeken in de verbouwingsperiode

Als je een vakantie wilt boeken tussen 1 oktober 2023 en 29 maart 2024 (ovb), dan is onderstaande informatie van belang voor jou. Hieronder staat benoemd wanneer bepaalde faciliteiten open of dicht zijn.

Vanaf 1 oktober
In deze periode zijn de indoor speelhal, het theater en Snackplaza Avontura gesloten. De overige faciliteiten (waaronder het zwembad) zullen wel geopend blijven. In deze periode zal er alleen in het weekend en tijdens de Herfstvakantie animatie aanwezig zijn met een aangepast animatieprogramma.

Vanaf 30 oktober
In deze periode zullen wij al onze faciliteiten sluiten met uitzondering van de receptie, fietsverhuur, pumptrackbaan en pannenkoekenhuis de Waterspiegel. Het zwembad is dus in deze periode ook volledig gesloten. Ook is er in deze periode geen animatie aanwezig (met uitzondering van de kerstvakantie) en zullen er geen activiteiten, shows en andere vormen van entertainment plaatsvinden.

Terwijl bepaalde faciliteiten tijdelijk gesloten zullen zijn, zijn er nog steeds een heleboel activiteiten waar je van kunt genieten. Denk aan de pumptrackbaan, fietsverhuur, de speeltuinen en disc golf. Daarnaast is het pannenkoekenhuis gewoon het hele jaar geopend.

Vanaf 29 maart (ovb)

Vanaf 29 maart 2024 is een deel van de faciliteiten weer geopend. We streven ernaar het nieuwe Family Entertainment Center in het voorjaar van 2024 te openen. Hoewel dit een uitdaging is, zetten we ons volledig in om ervoor te zorgen dat je straks maximaal van je vakantie kunt genieten!

Prijzen
Aangezien veel faciliteiten in de verbouwingsperiode gesloten zijn, hebben wij onze tarieven in deze periode verlaagt.

 Boek nu

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben of iets niet helemaal duidelijk zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze receptie. Je kunt een e-mail sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl of telefonisch contact opnemen via 0344-691502. We staan altijd voor je klaar!