sanitaire-voorzieningen

Sanitaire voorzieningen

Al onze sanitaire voorzieningen zijn van zeer hoge kwaliteit en verwarmd. Natuurlijk zorgen we voor uitstekende hygiëne!

Sanitaire voorzieningen

Hoofdsanitair gebouw

Op zeer korte afstand van het kampeerterrein De Eksche Waard vind je ons luxe verwarmde sanitairgebouw centraal bij de faciliteiten. Ons sanitairgebouw heeft de volgende voorzieningen: 
 
  • Vloerverwarming
  • Toiletten en douches
  • 2 familiedouches
  • Kindersanitair met kinder-wasbakken, babybadjes en kinderbadjes met douches en toiletten.
  • Voor onze mindervalide gasten is er een aparte ruimte met daarin een toilet/douche en wasbak.
  • Afwasplaatsen vind je binnen in de centrale hal.
  • Ruimte aan de buitenzijde om je chemisch toilet te legen.
  • Ook voor het wassen, drogen en strijken kan je terecht in dit prachtige sanitair gebouw.

SANITAIRGEBOUWEN OP DE KAMPEERVELDEN ZOMERDIJK EN EKSCHE WAARD

De sanitairgebouwen op onze kampeervelden de Zomerdijk en de Eksche Waard zijn ter ondersteuning van ons hoofd sanitairgebouw, zodat je vlakbij je kampeerplaats ook douches en toiletten vindt.

Door de automatische schuifdeuren is het sanitairgebouw goed toegankelijk voor kinderwagens, rollators en rolstoelen en zorgt de vloerverwarming voor heerlijke warme voeten. Douchen en warm water gebruik is bij ons gratis! Tevens zijn de toiletten voorzien van toiletpapier.
 
Naar alle kampeervelden

SANITAIRGEBOUWEN OP DE ROZENWIEL

Op de Rozenwiel bevinden zich twee sanitairgebouwen en ze zijn beide even speciaal! Het ene sanitairgebouw drijft op de waterplas van de Rozenwiel. Het andere sanitairgebouw staat op palen. Van welk sanitairgebouw je ook gebruik maakt, wij zorgen ervoor dat ze altijd schoon zijn. 
 

WASSERETTE

Op ons vakantiepark hebben wij de mogelijkheid om je kleding te wassen. In het hoofdsanitairgebouw hebben wij drie wasmachines beschikbaar om je kleding te wassen. De wasmachines laten zich via de App-Wash app bedienen. Via deze app kun je de wasmachines aanzetten, wordt het bedrag per automatische incasso afgeschreven en krijg je zelfs een bericht als de was klaar is! Ook de twee drogers worden met deze app bediend. Je tegoed moet vooraf opgeladen zijn om gebruik te maken van App-Wash. 

Bekijk hier alvast de handleiding, zodat je extra goed voorbereid bent!