zwemmen

(Overdekt) Zwembad

Zwemmen in ons overdekte zwembad is door de overzichtelijkheid fantastisch!

Sluiting zwembad vanaf 1 november 2021

In verband met vernieuwingen is ons zwembad vanaf 1 november 2021 tot 25 maart 2022 gesloten. We proberen de overlast te minimaliseren, maar kunnen enige (geluidsoverlast) niet geheel uitsluiten. Natuurlijk zijn er genoeg andere leuke acitviteiten te beleven. Houd onze website goed in de gaten. 


Coronavirus & zwembad

Belangrijk te weten is dat ons zwembad alleen toegankelijk is voor onze 'eigen' gasten. Dit betekent dan ook dat bezoek aan het zwembad op basis van inschrijvingen gaan, waarbij iedereen in tijdsvakken van 2 uur kan reserveren en zwemmen. Alle gasten ontvangen hier persoonlijk een mail over met de inschrijflink.

Voor iedereen fun!

We zijn supertrots en blij met ons gave overdekte zwembad met waterglijbanen en waterspeeltuin. Van jong tot oud: iedereen kan zich uren vermaken in ons zwembad! Door de overzichtelijkheid van ons zwembad kun je zelf ook echt genieten in het zwembad en ten allen tijde een oogje in het zeil houden. Wel zo relaxed! 


Dubbele waterglijbanen

Naast een bad van 10 bij 15 meter is er ook een dubbele waterglijbaan gerealiseerd. Twee supergave glijbanen waar je vanaf roetsjt en als je beneden bent.... wil je gelijk nog een keer! 


Waterspeeltuin voor de kleintjes

De voormalige 'buitenwaterspeeltuin' hebben we helemaal in stand gehouden en de speeltuin (voor de kleinere kinderen) is geplaatst naast het grote bad. Dus ook de allerkleinsten hebben een toffe waterspeelplek met glijbaan, spuittoestellen, val-emmers en nog veel meer leuks. Ook door de overzichtelijkheid, kunnen ouders heerlijk relaxen! 

 

Toegang & openingstijden

Het zwembad is alleen toegankelijk voor parkgasten en dagelijks geopend van 09.00-21.00 uur.

Het zwembad is geopend tot het laatste weekend van de herfstvakantie (t/m 31 oktober 2021). Vanaf 1 november 2021 is ons zwembad gesloten in verband met vernieuwingen.

 

Zoek & boek