zwemmen

(Overdekt) Zwembad

Zwemmen in ons overdekte zwembad is door de overzichtelijkheid fantastich!

Coronavirus & zwembad

Belangrijk te weten is dat ons zwembad alleen toegankelijk is voor onze 'eigen' gasten. Dit betekent dan ook dat bezoek aan het zwembad op basis van inschrijvingen gaan, waarbij iedereen in tijdsvakken van 1.5 uur kan reserveren en zwemmen. Alle gasten ontvangen hier persoonlijk een mail over met de inschrijflink. Op deze manier kunnen wij ons aan de protocollen van de Veiligheidsregio en het RIVM houden en heeft iedereen zwemplezier! 

Op dit moment is ons zwembad tot ten minste 11 mei 2021 gesloten in verband met de huidige coronamaatregelen. Wanneer het zwembad weer opent, zal deze alleen toegankelijk zijn voor onze parkgasten.
 
Voor iedereen fun!

We zijn supertrots en blij met ons gave overdekte zwembad met waterglijbanen en waterspeeltuin. Van jong tot oud: iedereen kan zich uren vermaken in ons zwembad! Door de overzichtelijkheid van ons zwembad kun je zelf ook echt genieten in het zwembad en ten allen tijde een oogje in het zeil houden. Wel zo relaxed! 


Dubbele waterglijbanen

Naast een bad van 10 bij 15 meter is er ook een dubbele waterglijbaan gerealiseerd. Twee supergave glijbanen waar je vanaf roetsjt en als je beneden bent.... wil je gelijk nog een keer!


Waterspeeltuin voor de kleintjes

De voormalige 'buitenwaterspeeltuin' hebben we helemaal in stand gehouden en de speeltuin (voor de kleinere kinderen) is geplaatst naast het grote bad. Dus ook de allerkleinsten hebben een toffe waterspeelplek met glijbaan, spuittoestellen, val-emmers en nog veel meer leuks. Ook door de overzichtelijkheid, kunnen ouders heerlijk relaxen!
 

Toegang & openingstijden

Het zwembad is alleen toegankelijk voor parkgasten. Bij de receptie worden er toegangskaartjes aangemaakt voor de duur van je verblijf. Het zwembad is geopend van 09:00 uur tot 21:00 uur.

Het zwembad is geopend tot en met het laatste weekend van de Nederlandse herfstvakantie. Let op: in verband met het coroanvirus is het zwembad tot ten minste 11 mei 2021 gesloten. 

 

Zoek & boek