(Overdekt) Zwembad

"Zwemmen in ons overdekte zwembad is door de overzichtelijkheid fantastisch!"

Voor iedereen fun!

We zijn supertrots en blij met ons gave overdekte zwembad met waterglijbanen en waterspeeltuin. Van jong tot oud: iedereen kan zich uren vermaken in ons zwembad! Door de overzichtelijkheid van ons zwembad kun je zelf ook echt genieten in het zwembad en ten alle tijden een oogje in het zeil houden. Wel zo relaxed! 


Dubbele waterglijbanen

Naast een bad van 10 bij 15 meter is er ook een dubbele waterglijbaan gerealiseerd. Twee supergave glijbanen waar je vanaf roetsjt en als je beneden bent.... wil je gelijk nog een keer!


Waterspeeltuin voor de kleintjes

De voormalige 'buitenwaterspeeltuin' hebben we helemaal in stand gehouden en de speeltuin (voor de kleinere kinderen) is geplaatst naast het grote bad. Dus ook de allerkleinsten hebben een toffe waterspeelplek met glijbaan, spuittoestellen, val-emmers en nog veel meer leuks. Ook door de overzichtelijkheid, kunnen ouders ook heerlijk relaxen!
 

Uniek: open sky dak!

Heel bijzonder en uniek is de dakconstructie: het zogenaamde 'open sky' dak, kan bij mooi weer volledig worden open geschoven, net zoals de wanden.  Zo realiseren we een binnen en buitenzwembad in één.
 

Toegang & openingstijden

Het zwembad is alleen toegestaan voor parkgasten. Bij de receptie worden er toegangskaartjes aangemaakt voor de duur van je verblijf. Het zwembad is geopend van 09:00 uur tot 21:00 uur. Tussen 18:00 uur en 19:00 uur is het zwembad gesloten. 

Kijk onder het kopje openingstijden voor de meest recente openingstijden van ons park.

Het zwembad is niet toegankelijk voor mensen die niet op ons park verblijven. 


 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte.