buitenspelen

Buitenspelen

Eindeloos buitenspelen in de verschillende buitenspeeltuinen

Buitenspelen in de speeltuinen

Hoe lekker is het om heerlijk vrij buiten te spelen? Bij Vakantiepark Eiland van Maurik zijn er in ieder geval meer dan genoeg mogelijkheden om het uren vol te houden! Zo hebben wij een buitenspeeltuin rechts van de receptie geplaatst. In deze buitenspeeltuin kun je hangen aan touwen, van de glijbaan af en schommelen! 
 

Zin in nog meer buitenpret? 

Naast het zwembad is een Pumptrackbaan. Een Pumptrack is een verharde crossbaan waarop je met een step of BMX fiets vaart maakt door een pompende beweging te maken met je armen en voeten. Je hoeft nauwelijks te trappen of te steppen. De baan is aaneengesloten, zodat je eindeloos rondjes kunt rijden en heeft toffe hoogte verschillen en bochten die het parcour extra uitdagend maken.

De Maurik Mining Stone Factory! Onze knipoog naar de oorsprong van het Eiland van Maurik. Vroeger stond op de plaats een steenfabriek die jarenlang stenen heeft geproduceerd. Nu vind je bij de Maurik Mining Stone Factory stenen uit de hele wereld. Bij deze mijn kun je zakjes zand 'delven' of 'zeven' om vervolgens prachtige edelsteentjes over te houden!

Op het Vakantiepark zijn goals aanwezig om de mooiste doelpunten te scoren of huur een skelter of fiets bij de fietsverhuur. In de Nederlandse schoolvakanties worden er door ons animatieteam ook buitenactiviteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld een kampvuur, diverse wateractiviteiten of een spooktocht. Wel of geen animatieteam, er is altijd meer dan genoeg te doen!

Ontdek alle faciliteitein


 
Naar zoek en boek