Buitenspelen

Buitenspelen in de speeltuinen

Hoe lekker is het om buiten te spelen? Bij Vakantiepark Eiland van Maurik zijn er in ieder geval meer dan genoeg mogelijkheden om het uren vol te houden! Zo hebben wij in 2018 een gloednieuwe buitenspeeltuin rechts van de receptie geplaatst. In deze buitenspeeltuin kun je hangen aan touwen, van de glijbaan af en schommelen! 

Verder is er naast het zwembad een buitenspeeltuin waar diverse speelattributen staan zoals een mooie klimtoren, relax hangmatten én een grote Airtrampoline! Ook hangt er een volleybalnet dus wordt de allerbeste in volleybal! 

Zin in nog meer buitenpret? 

Op het Vakantiepark zijn goals aanwezig om de mooiste doelpunten te scoren of huur een skelter of fiets bij de fietsverhuur. In de Nederlandse schoolvakanties worden er door ons animatieteam ook buitenactiviteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld een kampvuur, diverse wateractiviteiten of een spooktocht. Wel of geen animatieteam, er is altijd meer dan genoeg te doen!
 

Openingstijden

Vanaf 28 oktober is ons park gericht op rust. Dit betekent dat het zwembad, winkel, Snackplaza Avontura & Beachclub, indoor speelhal, watersportverhuur pas weer in de loop van het nieuwe seizoen 2020 geopend zullen worden. De receptie en Pannenkoekenrestaurant de Waterspiegel zijn het gehele jaar door geopend. Vanaf 1 oktober is het achterste gedeelte van de indoorspeelhal niet geopend. Het voorste gedeelte én de speelzolder zijn wel geopend tot 28 oktober en wij zullen hier extra speelapparaten neerzetten. Alle (groeps)accommodaties vanaf 5 personen zijn het hele jaar boekbaar. Kijk onder het kopje openingstijden voor de meest recente openingstijden van ons park. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Geen zorgen, we spammen niet! 😉