met-tieners

Met tieners

De perfecte vakantie voor tieners!

Op vakantie met tieners

Een vakantie uitzoeken voor tieners is niet altijd gemakkelijk. Dit weten wij als Vakantiepark Eiland van Maurik als geen ander. Op Vakantiepark Eiland van Maurik bieden wij diverse activiteiten aan speciaal voor tieners. Zo hebben wij bijvoorbeeld een 'chill-ruimte'. Relaxen met hun nieuwe vrienden wordt zo dus ook mogelijk gemaakt. De 'chill-ruimte' beschikt over draadloos internet, dus je kunt altijd in contact blijven met je vrienden en social media! 


Activiteiten en vol energie

Een vakantie boordevol binnen- én buitenactiviteiten. Tieners moeten hun energie kwijt kunnen en dat kunnen ze bij Vakantiepark Eiland van Maurik zeker! Behalve de geweldige buiten- en wateractiviteiten, kun je ook binnen je energie kwijt. Wat denk je van wandklimmen, airhockey, voetballen of een animatieprogramma tijdens de schoolvakanties speciaal gericht op tieners? Maar ook in ons (overdekte) zwembad kun je heerlijke terecht! 

Ook boogschieten mag tijdens de schoolvakantie niet ontbreken! Leer de kneepjes van het boogschieten onder begeleiding van een persoon met ervaring. 
 

Tienerprogramma

Ook tijdens de schoolvakanties worden er in het animatieprogramma diverse tieneractiviteiten georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan een disco, bootcamp of een poolparty. Daarnaast worden er ontzettend toffe wateractiviteiten georganiseerd en veel teamsporten. Denk bijvoorbeeld aan een voetbal- of volleybal toernooi. 

Ontdek alle faciliteiten

Vermaak je aan het water

En natuurlijk kunnen tieners zich dagenlang vermaken aan het strand en het water. Relax lekker bij de Beachclub en word in het zonnetje heerlijk bruin. Neem de opblaasbare flamingo mee en maak een perfecte foto voor Instagram. En mocht dit iets te relaxed zijn, ga dan aan de slag met de diverse watersporten! Kanoën, suppen, waterfietsen..... En nog veel meer! Het is allemaal mogelijk, juist voor de tieners!

Naar zoek en boek