Watersporten

Omringd door Strand en Water

Houd je van strand en water? Zeker met zomerse temperaturen, ben je bij ons helemaal op je plek! Ons vakantiepark ligt aan het gelijknamige grote recreatiemeer, tussen de uiterwaarden van de Rijn. Op het grote ruime zandstrand is er ruimte om heerlijk te zonnen, spelen in het zand en te genieten van een echte strandvakantie. Ook worden hier in het hoogseizoen leuke activiteiten georganiseerd. Verken het meer op een kano, waterfiets of sup-board! Of ga gezellig met het hele gezin het meer op met een elektrische sloep of een zeilboot. Sluit de dag af in de Aqua Spinner! 

Ontdek alle faciliteiten

 
Vakantiepark direct aan het water

Vakantiepark Eiland van Maurik is een echt vakantiepark direct gelegen aan het water. Met de ligging op een terp aan de rand van de rustige rivieren de Neder-rijn en de Lek en aan een groot recreatiemeer is het voor de waterliefhebber een echt waterparadijs. Mooi weer nodigt uit om op het zandstrand te gaan liggen en er een groot gedeelte van de dag door te brengen. Wordt het je te warm onder de voeten? Neem dan een verfrissende duik in het water en koel lekker af. Tijdens de zomerperiode, wanneer het water lekker op temperatuur is, zullen er diverse watersportactiviteiten worden aangeboden. 
 

Ontdek alle activiteiten

Op Vakantiepark Eiland van Maurik worden diverse watersportactiviteiten aangeboden. Zo kun je een elektrische sloep voor 8 personen huren. Maar je kunt het meer ook verkennen in een kano, polyvalk of waterfiets. Een elektrische sloep of zeilboot dient altijd bij de receptie van ons vakantiepark te worden gereserveerd. Ken jij de populaire sport suppen al? Stand up paddling (suppen) is de snelst groeiende boardsport ter wereld. Met een soort surfplank en een peddel beweeg je jezelf voort over het water. Suppen doe je natuurlijk bij Vakantiepark Eiland van Maurik!

Natuurlijk kun je ook je eigen boot meenemen tijdens jouw vakantie. Wel goed om te weten is dat waterscooters en jetski's verboden zijn in onze jachthaven en deze mogen dan ook geen gebruik maken van de trailerhelling bij Vakantiepark Eiland van Maurik.

Bekijk alle faciliteiten

 

  Activiteit

  Tarief

  Borg

  Sloepvaren*   Per dagdeel te huur:
  • 09.30 - 12.00 uur € 60,- 
  • 12.00 - 14.30 uur € 65,- 
  • 14.30 - 17.00 uur € 65,- 
 
  Zeilboot*   € 55,= per halve dag, €70,= per dag 
  Waterfiets   € 7,50 per uur   € 10,=
  Kano   Voor parkgasten gratis
   Voor derden € 5,00 voor een half uur, € 7,50 voor een uur.
   € 10,=
  Suppen   € 5,= per half uur, € 7,50 per uur   € 10,=

De prijzen van de verhuur van onze boten zijn inclusief BTW.
*Legitimatie verplicht voor zeilboten en sloepjes. Minimale leeftijd: 21 jaar

Vanaf heden verhuren wij geen watersportmogelijkheden meer. Wij verwelkomen u graag bij de watersportverhuur tijdens het seizoen van 2021. 

Naar zoek en boek