Watersport

Voor de waterliefhebber met name in de zomer een echt paradijs.

Vakantiepark aan het water

Vakantiepark Eiland van Maurik is een echt vakantiepark direct gelegen aan het water. Met de ligging op een terp aan de rand van de rustige rivieren de Nederrijn en de Lek en aan een groot recreatiemeer is het voor de waterliefhebber een echt waterparadijs. Mooi weer nodigt uit om op het zandstrand te gaan liggen en er een groot gedeelte van de dag door te brengen. Wordt het je te warm onder de voeten, dan neem je een duik in het water om af te koelen. 

Tijdens de zomerperiode, wanneer het water lekker op temperatuur is, zullen er diverse watersportactiviteiten worden aangeboden. 


Wat ga jij in de zomerperiode doen?

Op het water kan je van alles ondernemen, wat dacht je bijvoorbeeld van zeilen, surfen, bankvaren, waterfietsen, kanoën, funtuben en suppen? En dan hebben we onze elektrische motorsloep nog niet eens genoemd! 
 

Elektrische motorsloep

Tijdens het seizoen kun je een elektrische sloep huren. Verken op een relaxde manier het recreatiemeer en de omgeving. 
De tijden van de dagdelen zijn als volgt:
  • 09.30 - 12.00 uur
  • 12.00 - 14.30 uur
  • 14.30 - 17.00 uur
  • 17.00 - 19.30 uur
De prijzen van de verhuur van onze boten zijn inclusief BTW. Legitimatie verplicht. Minimale leeftijd: 21 jaar

We kunnen ons voorstellen dat het soms ook fijn is om even tot rust te komen.Vanaf 30 oktober is ons park daarom gericht op 'tot rust komen'. Dit betekent dat het park anders is dan tijdens het seizoen. Zo zijn faciliteiten als het zwembad, de horeca en speelhallen niet geopend. Vind je het heerlijk om te genieten van de natuur, de omgeving en het samen zijn met je familie? Dan ben je natuurlijk van harte welkom ons park! Je kunt namelijk nog steeds je verblijf bij ons boeken! Meer zin in een 'actieve' vakantie? Vanaf vrijdag 29 maart 2019 is ons park weer volledig geopend.​

Alle tarieven

 

Activiteit

Tarief

Borg

Sloepvaren Vanaf € 60,= per dagdeel 
Zeilboot € 55,= per halve dag, €70,= per dag 
Waterfiets € 7,50 per uur € 10,=
Kano Voor parkgasten gratis
 Voor derden € 5,00 voor een half uur, € 7,50 voor een uur.
 € 10,=
Suppen € 5,= per half uur, € 7,50 per uur € 10,=

 

 

De prijzen van de verhuur van onze boten zijn inclusief BTW. Legitimatie verplicht voor zeilboten en sloepjes. Minimale leeftijd: 21 jaar


Suppen

Stand up paddling (suppen) is de snelst groeiende boardsport ter wereld. Met een soort surfplank en een peddel beweeg je jezelf voort over het water. Suppen kan op vlak water, zoals op meren, rivieren en beekjes en op golvend (zee)water. De oorsprong van het suppen ligt bij het surfen op Hawaii, waar surfers een peddel gebruikten en een groter board als er weinig golven waren.

Op dit moment zie je met suppen een enorme groei in de fitness - en outdoorwereld. Suppen kan heerlijk ontspannen beoefend worden, maar ook als totale work out. Doordat suppen door bijna iedereen en bijna overal is te beoefenen, wordt het op dit moment enorm opgepikt in de hele wereld. De Stand Up Paddle boards zijn wat breder en dikker dan een gemiddeld board, waardoor deze enorm stabiel zijn. Dit mag zeker niet ontbreken op je vakantie!


 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte.