boat hire

a paradise for water sports. rent a sailboat, electric boat, pedal boat or sup board.

Zeilboten

Vakantiepark Eiland van Maurik verhuurt de gebruiksvriendelijke, praktische en sportieve Polyvalken. Deze zeilboten zijn geschikt voor 4 à 5 personen. Verhuur is al mogelijk vanaf € 55,00 per dagdeel of € 70,00 per dag. Legitimeren is verplicht. Reserveren is aanbevolen. Verhuur is geheel op eigen risico en voor de polyvalken gelden de huurvoorwaarden.


Kanovaren

Ontdek de mooie omgeving vanaf de kano. U huurt een kano voor € 5,00 per half uur en € 7,50 voor een uur.


Elektrische sloepen

Het varen met een sloep is een bijzondere en ontspannende belevenis. Onze prachtige ruime sloepen zijn geschikt voor 8 personen. U kunt een sloep huren vanaf €60,00 per dagdeel (2,5 uur). Tijdens dit dagdeel kunt u heerlijk genieten op het water van Eiland van Maurik. Legitimatiebewijs is verplicht. Ook mensen die geen parkbezoekers zijn, kunnen ook lekker een sloepje huren. De sloepjes worden altijd verhuurd op basis van beschikbaarheid. 

Waterfietsen

Lekker actief het water op of zomaar een eindje dobberen of zwemmen vanaf de 4 persoons waterfietsen. Verhuur via de Beachclub. Tarief is € 7,50 voor een uur. Kinderen alleen onder begeleiding van een volwassene.


SUP-boarden

Een superleuke nieuwe watersport: StandUp Paddling. Staand op een surfboard met peddel het water op! Goed voor de armspieren en gezellig en leuk met een hele groep. 


Funboat

De funboat is de ideale zeilboot om kennis te maken met het zeilen. De boot is onverwoestbaar, stabiel, onderhoudsvrij, eenvoudig op te tuigen en nog eenvoudiger te zeilen. Deze ‘mini catamaran’ zorgt voor veel sportiviteit en fun bij zowel jong als oud! Doordat de Funboat een opklaproer heeft, zeilt u zo van en op het strand. U huurt al een Funboat voor € 10,00 per uur.