For teenagers

gaming, chilling and many friends

Op vakantie met tieners

Op Vakantiepark Eiland van Maurik bieden wij diverse activiteiten aan speciaal voor tieners.  Een vakantie uitzoeken voor tieners is niet altijd gemakkelijk. Dit weten wij als Vakantiepark Eiland van Maurikals geen ander. Zo hebben wij bijvoorbeeld een 'chill-ruimte' waar de tieners zich even kunnen terugtrekken. Relaxen met je nieuwe vrienden is dus mogelijk. De loungeruimte beschikt over draadloos internet, dus je kunt altijd in contact blijven met je vrienden en social media! 


ACTIVITEITEN VOL ENERGIE

Tieners moeten hun energie kwijt kunnen. Dit kunnen ze bij Vakantiepark Eiland van Maurik zeker! Behalve de geweldige buiten- en wateractiviteiten, kun je ook binnen je energie kwijt. Wat denk je van wandklimmen, airhockey of een animatieprogramma speciaal gericht op tieners? 

Voor de stoere kinderen is boogschieten tijdens de schoolvakanties een leuke activiteit! Leer de kneepjes van het boogschieten onder begeleiding van een ervaren persoon. Bankvaren is in de zomervakantie is pas echt gaaf! Je scheurt met hoge snelheid het water over op een bank achter de speedboot. Durf jij het aan? 
 

Tienerprogramma

Ook tijdens de schoolvakanties worden er in het animatieprogramma diverse tienersactiviteiten georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan een disco, bootcamp of een poolparty.  Daarnaast worden en ontzettend toffe wateractiviteiten georganiseerd en veel teamsporten. Denk bijvoorbeeld aan een voetbal- of volleybal toernooi. Het animatieprogramma ontvangen jullie bij aankomst!
 

Vermaak je aan het water

En natuurlijk kunnen tieners zich dagenlang vermaken aan het strand en het water. Relaxed lekker bij de Beachclub en wordt in het zonnetje heerlijk bruin. Neem de opblaasbare flamingo mee en maak een perfecte foto voor Instagram. En mocht dit iets te relaxed zijn, ga dan aan de slag met de diverse watersporten! Kanoën, suppen, waterfietsen, bankvaren, zeilen..... En nog veel meer! Het is allemaal mogelijk, juist voor de tieners!


Vakantiepark Eiland van Maurik biedt ook tieners een stoere en avontuurlijke vakantie!
 

Openingstijden

Vanaf 28 oktober is ons park gericht op rust. Dit betekent dat alleen de receptie en het pannenkoekenhuis geopend zijn. Vanaf 1 april zullen de faciliteiten weer geopend zijn. Alle (groeps)accommodaties vanaf 5 personen zijn het hele jaar boekbaar. Kijk onder het kopje openingstijden voor de meest recente openingstijden van ons park. ​​​​​​