winter storage

Winterstalling Jachthaven Eiland van Maurik

Na een mooi  vaarseizoen kondigt zich zo rond oktober de winterperiode aan en gaat u op zoek naar een plek waar u uw kostbare bezit in de winter veilig kunt stallen. Wij begrijpen dat vertrouwen,  vakmanschap en een centrale ligging midden in het land belangrijk zijn voor de stalling voor uw jacht, sloep, speed- of zeilboot. Dit maakt jachthaven Eiland van Maurik uw betrouwbare haven voor in de winter. En door de zeer centrale ligging bent u binnen een handomdraai bij uw vaartuig. 


Voor schepen tot 30 ton

Onze havenmeester en zijn medewerkers vormen al jaren een vast team en met behulp van een hydraulische botentrailer van Roodberg zorgen zij er samen voor dat de boten vakkundig uit het water worden gehaald. Ook worden ze schoon gespoten op de daarvoor speciaal aangelegde wasplaats. In de loods worden de boten geplaatst op professionele bokken en afgedekt met plastiek zodat uw boot niet vuil kan worden tijdens de stallingsperiode. Ook buiten stallen behoort tot de mogelijkheden.
 

Te water lating

Het te water laten gebeurt vermoedelijk tussen 18/03/2019 en 29/03/2019. Zonder bericht van de scheepseigenaar gaat het schip na 18 maart 2019 het water in. Indien uw boot niet gereed is en deze in de weg staat worden er verplaatsingskosten in rekening gebracht. 


Werkzaamheden & Onderhoud

Jachthaven Eiland van Maurik voert zelf geen onderhoudswerkzaamheden aan schepen uit. Uiteraard dient u ons wel op de hoogte te houden over eventuele werkzaamheden en de voortgang hiervan. U kunt dit via e-mail (haven@eilandvanmaurik.nl) aan ons doorgeven. Denkt u ook aan het volgende: buitenboordkranen dicht, landvasten en fenders aan boord en gasflessen eruit te halen? Stallen, hellingen, hijsen en transport is geheel voor uw eigen risico.

Onderstaande bedrijven bevelen wij aan en kunt u zelf benaderen voor onderhoudswerkzaamheden aan uw schip:

Roet Schilderwerken: 
Voor alle schilderwerkzaamheden, antifouling en romp poetsen
Nieuweweg 23
4031 MN INGEN
0344 – 603 726. 

Midland Watersports: 
Voor winterklaar maken van boot en/of motor, onderhoud aan binnen- en buitenboordmotoren, accu onderhoud etc.
Generatorstraat 7
3903 LH VEENENDAAL
0318 – 551 867

Tarieven en mogelijkheden

Bekijk via onderstaande knop alle tarieven en mogelijkheden perfect passende bij uw wensen. 

Tarieven en mogelijkheden winterstalling


Contact en aanvraag winterstalling

U bent van harte welkom bij onze goede en solide winterstalling. Vanzelfsprekend kunt u, in overleg, tussendoor komen kijken naar uw boot en ook het verrichten van kleine klussen is geen enkel probleem. Onze winterstalling is niet alleen beschikbaar voor onze ligplaatshouders, maar ook indien u uw boot aan huis of op een andere plek heeft liggen.

U kunt eenvoudig een winterstalling aanvragen via het formulier 'aanvraag winterstalling'. Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen via het vragenformulier op de contactpagina. Onze medewerkers zijn direct telefonisch bereikbaar op +31 (0)344 - 691 502 of per mail op haven@eilandvanmaurik.nl

Aanvraag winterstalling
 

Belangrijke mededelingen

Bij het niet naleven van de regels zijn wij gerechtigd uw de toegang tot het stallingsterrein te ontzeggen en/of uw boot op uw kosten van het terrein te verwijderen. De reservering voor de winterstalling is pas definitief als dit aan uw is bevestigd.

Let op: De verhuurder draagt gedurende de stallingsperiode geen risico voor eventuele schade aan het vaartuig. Verhuurder is slechts aansprakelijk voor schade indien hem ten aanzien van die schade een bepaalde mate van schuld kan worden verweten. De gestalde vaartuigen zijn/worden niet door verhuurder verzekerd. Huurder dient zelf zorg te dragen voor een afdoende verzekering. Het niet verzekeren van het vaartuig door huurder komt voor risico huurder. Bekijk alle regels voor de winterstalling via onderstaande knop:

Reglement Winterberging