Op vakantie met je hond

Op vakantie samen met je hond

Wil je gezellig samen met je trouwe viervoeter op vakantie? Kom dan naar Vakantiepark Eiland van Maurik! Je hond hoort natuurlijk bij de familie en mag daarom ook niet ontbreken. Vanzeldsprekend zijn honden daarom bij ons van harte welkom om te genieten van een welverdiende vakantie. De prachtige omgeving zorgt ervoor dat je met je hond kunt genieten van de mooiste wandelroutes. Verken de Utrechtse Heuvelrug, loop tussen de prachtige Betuwse natuur en ga naar het nieuw geopende hondenstrand om de hoek! Houdt je hond van zwemmen? Dan kunnen jullie beiden je geluk niet op! Honden mogen namelijk aangelijnd zwemmen in het recreatiemeer. 
 

Met je hond in een accommodatie

Honden zijn welkom in een groot aantal accommodaties op ons park. Per accommodatie is één hond toegestaan. Behalve dat onze accommodaties genoeg ruimte bieden voor je hond, is ook de omgeving genieten geblazen! Kies via de accommodatiepagina voor je favoriete accommodatie. Klik de gewenste data aan waarin je vakantie wilt komen vieren en vink in de tweede stap bij het tabje 'extra's 'hond' aan. Per accommodatie is er maximaal één hond toegestaan. Daarna kun je de reservering direct in orde maken mits we nog beschikbaarheid hebben. Alleen in onze groepsaccommodaties zijn honden niet toegestaan. 

Interactieve plattegrond

 

Kamperen met je viervoeter

Ook wanneer je wilt kamperen met je hond is Vakantiepark Eiland van Maurik de beste keuze! Per geboekte kampeerplek zijn er twee honden toegestaan. Ook op ons park zelf kun je samen genieten van een prachtige wandeling. Maak een keuze uit drie kampeervelden waar je hond aangelijnd welkom is. Kies voor het op rust gerichte Rozenwiel, het gezinsveld Eksche Waard of het direct aan het water gelegen Zomerdijk. Hoe je het ook went of keert; kamperen met je hond op Vakantiepark Eiland van Maurik is altijd een succes!

Naar de kampeervelden

Nieuw losloop hondengebied

Na jarenlange vraag, is in oktober 2019 een nieuwe hondenuitlaatplaats geopend! Honden kunnen op het hondenstrand rennen, zwemmen, spelen en natuurlijk hun behoefte doen. Een échte toevoeging voor je hond om even heerlijk te ravotten. Op nog geen kwartier lopen ben je bij het hondenstrand. Kijk je ogen uit door de combinatie van water, strand en prachtige natuur. Een unieke belevenis voor niet alleen je hond, maar juist ook voor jou! Interactieve plattegrond