Horeca

Vakantie is genieten!

En lekker eten en drinken zijn daar onlosmakelijk mee verbonden. Daarom zijn er op Vakantiepark Eiland van Maurik verschillende horecagelegenheden, waar u kunt genieten van een simpele snack tot een à la carte gerecht.

Brasserie Avontura

In de sfeervolle Brasserie Avontura kunt u genieten van een kopje koffie en een heerlijke lunch of diner. Op de uitgebreide menukaart staat voor iedereen - jong of oud - wel iets lekkers.

NIEUW: Beachclub Maurik

Een super gezellige beachclub waar u lekker buiten kunt loungen, met uitzicht over het water. Op een sfeervol terras serveren we u de lekkerste boccadillo's, overheerlijke koffie of vers Italiaans ijs. 

Cafetaria Plaza Avontura

Voor een snelle snack, een belegd broodje of een ijsje, bent u bij Cafetaria Plaza Avontura, Plates and Snacks aan het juiste adres. Als u een avond geen zin heeft om te koken, zijn de verschillende (kinder)menu's zeker een aanrader!

Pizzeria Avontura

Altijd lekker: een heerlijke versgebakken pizza! Die smaakt extra lekker na een boordevolle vakantiedag, en dan zit u helemaal goed bij Pizzeria Avontura.

Pannenkoekenhuis De Waterspiegel

Maar de vakantie is natuurlijk niet compleet zonder dat u heeft gesmuld van een overheerlijke pannenkoek! In het gezellige Pannenkoekenhuis De Waterspiegel, kunt u kiezen uit ontelbare verschillende pannenkoeken. 

Openingstijden 2017

Klik hier voor de actuele openingstijden.