Horeca

Vakantie is genieten! Onze horeca is in 2018 weer geopend! Zie het kopje openingstijden voor de exacte openingstijden.

En lekker eten en drinken zijn daar onlosmakelijk mee verbonden. Daarom zijn er op Vakantiepark Eiland van Maurik verschillende horecagelegenheden, waar u vanaf de start vanaf het nieuwe seizoen 2018 kunt genieten van een simpele snack tot een à la carte gerecht.

Brasserie Avontura

In de sfeervolle Brasserie Avontura kunt u genieten van een kopje koffie en een heerlijke lunch of diner. Op de uitgebreide menukaart staat voor iedereen - jong of oud - wel iets lekkers.

NIEUW: Beachclub Maurik

Een super gezellige beachclub waar u lekker buiten kunt loungen, met uitzicht over het water. Op een sfeervol terras serveren we u de lekkerste boccadillo's, overheerlijke koffie of vers Italiaans ijs. 

Cafetaria Plaza Avontura

Voor een snelle snack, een belegd broodje of een ijsje, bent u bij Cafetaria Plaza Avontura, Plates and Snacks aan het juiste adres. Als u een avond geen zin heeft om te koken, zijn de verschillende (kinder)menu's zeker een aanrader!

Pizzeria Avontura

Altijd lekker: een heerlijke versgebakken pizza! Die smaakt extra lekker na een boordevolle vakantiedag, en dan zit u helemaal goed bij Pizzeria Avontura.

Pannenkoekenhuis De Waterspiegel

Maar de vakantie is natuurlijk niet compleet zonder dat u heeft gesmuld van een overheerlijke pannenkoek! In het gezellige Pannenkoekenhuis De Waterspiegel, kunt u kiezen uit ontelbare verschillende pannenkoeken. 

Openingstijden 2017

Klik hier voor de actuele openingstijden.