Dagje uit

Van dolfijnenshow tot roller coaster

Dierentuinen 

Voor alle grote en kleine dierenliefhebbers zijn er in de buurt van Vakantiepark Eiland van Maurik genoeg vriendjes te vinden. Olifanten, leeuwen, zebra’s, krokodillen, ijsberen, tijgers en apen; ze wonen allemaal in Burgers’ Zoo in Arnhem én in Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

Als de kinderen maar geen genoeg krijgen van Eiland Avontura op de camping, dan kunnen ze nog even lekker verder stoeien, springen, rennen en klauteren tussen de vliegende honden en de doodshoofdaapjes in Ravotapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle bij Ouwehands Dierenpark. Nog meer spetterende dieren leven in het Dolfinarium in Harderwijk. De zeehonden, zeeleeuwen en dolfijnen geven daar iedere dag een spectaculaire show weg.

Pretparken

Spanning, adrenaline en gillen, zo hard als je kunt. In familiepark Koningin Julianatoren kunnen de kleinere kinderen rustig spelen, terwijl de oudere kinderen hun zenuwen op de proef stellen in de achtbaan, de Dinotoer, de Bat Mousevlucht of in het spookhuis.

Maar dat is natuurlijk niet genoeg voor de échte avonturiers, want voor een maximale adrenalineboost moet je natuurlijk bij Walibi World in Biddinghuizen zijn. The Roller Coaster Capital of Europe, El Condor, de Crazy River en spectaculaire shows: dat klinkt toch als muziek in de oren van een sensatiezoeker met stalen zenuwen (en een sterke maag)?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte.