Binnenspelen

Ook binnen is vanalles te beleven!

Camping met indoor speeltuin

Ook binnen is in Eiland Adventure genoeg te beleven! Dus niet alleen wanneer het weer een beetje tegen zit, kun je je hier eindeloos vermaken!

Vanaf 30 oktober is ons park gericht op rust en dit betekent dat faciliteiten als het zwembad, de horeca en speelhallen niet meer geopend zijn na deze tijd. Je kunt nog wel je verblijf bij ons boeken. Vanaf vrijdag 29 maart 2019 is ons park weer volledig geopend. 

Kijk onder het kopje openingstijden voor de meest recente openingstijden van ons park.
 

Wat valt er allemaal te beleven in Eiland Adventure?

Wat valt er niet te beleven zouden wij bijna willen zeggen. De mogelijkheden om hier te spelen met je vriendjes en vriendinnetjes zijn eindeloos! Zo kun je je energie kwijt op één van de vele speelkussens, pingpongtafels of kun je airhockeyen en laten zien dat jij de beste bent! In het hoogseizoen stellen wij ook de gave activiteiten zoals boogschieten en wandklimmen beschikbaar. De ouders kunnen vanaf een afstandje een oogje in het zeil houden en genieten van een hapje en een drankje in de brasserie.

Het Eiland Theatre

Het Eiland Theatre is de plek waar alles gebeurd! Hier kun je samen met je andere vriendjes en vriendinnetjes een eigen voorstelling weggeven. Maar je kunt hier ook met het hele gezin genieten van een mooie show. 


 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte.