strand-en-water

Strand & water

Omring jezelf door strand én water

Omringd door Strand en Water

Houd je van strand en water? Zeker met zomerse temperaturen ben je bij ons helemaal op je plek! Ons vakantiepark ligt aan het gelijknamige grote recreatiemeer, tussen de uiterwaarden van de Rijn. Op het grote ruime zandstrand is er ruimte om heerlijk te zonnen, spelen in het zand en te genieten van een echte strandvakantie. Ook worden hier in het hoogseizoen leuke activiteiten georganiseerd. Verken het meer op een kano, waterfiets of sup-board! Of ga gezellig met het hele gezin het meer op met een elektrische sloep.
 

Vakantie direct aan het strand

Vakantiepark Eiland van Maurik is centraal gelegen in Nederland en ligt direct aan het water. Het gevoel van de Nederlandse kust raakt je zo, maar dan net even anders. Afkoelen in het meer en een lekker kleurtje krijgen in de zon. Wat dacht je ervan om met het hele gezin het meer te verkennen in een elektrische sloep of waterfiets? Alles is mogelijk op vakantiepark Eiland van Maurik. Het mooie is dat we een breed aanbod aan accommodaties en kampeerplaatsen direct aan het water bieden.

Ontdek alle faciliteiten

Ontspannen, spelen of picknicken

Je wilt ontspannen, spelen of picknicken op het strand? Geen probleem. Er zijn grote ligweiden waar voldoende ruimte en rust is om te ontspannen, te voetballen of gezellig te picknicken. Nu moet je alleen nog kiezen tussen zon of schaduw. Snacks en drankjes zijn verkrijgbaar bij de Beachclub. Als je daar bent, kun je een Italiaans ijsje meenemen! Kamperen of een huisje direct aan het water

Uniek in Nederland is dat je op Vakantiepark Eiland van Maurik ook diverse accommodaties en kampeerplaatsen direct aan het water kunt boeken. Zo zijn onze Strandhuisjes en kampeerveld de Zomerdijk direct gelegen aan het water. Ontdek het park via de interactieve plattegrond!
 
Interactieve plattegrond
 


Zoek en boek