zomervakantie-2023

Zomervakantie 2023

Geniet van de zomervakantie!

Geniet van de zomervakantie!

Zie jij het ook al helemaal zitten; een heerlijke vakantie in Nederland vol water, strand én gezelligheid? Dit beleef je natuurlijk alleen bij Vakantiepark Eiland van Maurik. Kies net als vele andere vakantiegangers voor een vakantie in Nederland, maar die door de unieke locatie nét wat anders is! Jouw zomervakantie wordt een TOPzomervakantie! Zowel binnen als buiten is er meer dan genoeg te beleven. In onze ogen kan de Zomervakantie niet vroeg genoeg beginnen en lang genoeg duren. Bij ons begint de zomervakantie op zaterdag 8 juli 2023 en eindigd op zaterdag 3 september 2023! Lukt het jou om alle activiteiten in je vakantie te proppen?
 

Zomerse faciliteiten vol plezier!

In de zomervakantie zijn natuurlijk al onze faciliteiten geopend! Trek heerlijke baantjes in het (overdekte) zwembad en speel samen met het animatieteam de allerleukste spelletjes. Ook (juist) voor tieners is er ook vanalles te beleven! In de Indoor speelhal kun je je ook binnen urenlang vermaken. Ontdek de Betuwse omgeving op een Eiland chopper of maak gebruik van een andere verhuurmogelijkheid. Meer zin in watersport? Maak gebruik van talloze watersportactiviteiten! Huur een elektrische sloep, kano, kayak, of ga mee op de aquaspinner op hoge snelheid. Ken jij de nieuwe hype suppen al? Leef je bij ons uit en krijg het tijdens je vakantie allemaal onder de knie! Even bijkomen doe je natuurlijk aan ons strand met in je ooghoek de Beachclub.... Droom jij al weg? Word dan snel wakker en boek je vakantie! Laat de voorpret maar alvast beginnen. 

Naar alle faciliteiten

 

Kom kamperen in de zomervakantie!

Kies uit onze vier kampeervelden. Zo hebben wij het rustige kampeerveld de Rozenwiel. Op de Eksche Waard staan met name (jonge) gezinnen. Op de Zomerdijk kampeer je direct aan het water. Liever kamperen op een huisdiervrijveld? Kies dan voor Rozenwiel huisdiervrij. Wat je voorkeur ook is, er is altijd een kampeerveld passende bij jouw wensen! 

Naar alle kampeervelden

Welke accommodatie past perfect bij jou?

Op ons 5-sterren Vakantiepark hebben we verschillende (groeps)accommodaties en glampingmogelijkheden, altijd perfect passende bij jouw wensen. In onderstaande tabel kun je onze accommodaties in één overzicht bekijken. Klik op de naam om de tarieven te bekijken of bekijk ze via de interactieve plattegrond. 
 
AccommodatieAantal slaapkamers
Eilandlodge (2 pers)1
Trekkersvat (4 pers)1
Tiny Beach House (4 pers)2
Strandhuisje (4 pers)2
Havenhuisje (4 pers)2
Havenhuisje (5 pers)2
Rivierlodge (6 pers)3
Eilandlodge (6 pers)3
Strandchalet (6 pers)3
Strandchalet Deluxe (6 pers)3
Havenvilla (8 pers)3
Rivierhuis (18 pers)7
Havenhuis (20 pers)6

Ontdek de accommodaties
  

Zoek en boek