Zomervakantie

Beleef jouw droom zomervakantie vol zon, zee en strand!

Op naar een fantastische zomer!

Alles is mogelijk om van jouw zomervakantie een TOPzomervakantie te maken! Zowel buiten en binnen is er meer dan genoeg te beleven. Dus waar heb jij zin in? Alles is mogelijk! 
 

Wanneer is de Zomervakantie? 

In onze ogen kan de Zomervakantie niet vroeg genoeg beginnen en lang genoeg duren. Wij hebben de zomervakantie voor 2019 in onderstaand schema voor je gezet. In welke periode je ook komt, er is meer dan genoeg te doen op ons Vakantiepark!
 
Noord Nederland13 juli 2019 - 25 augustus 2019Week 29 t/m 34
Midden Nederland20 juli 2019 - 1 september 2019Week 30 t/m 35
Zuid Nederland 6 juli 2019 - 18 augustus 2019Week 28 t/m 33 


Faciliteiten in de zomervakantie

In de zomervakantie zijn al onze faciliteiten geopend! Trek heerlijke baantjes in het (overdekte) zwembad en speel samen met het animatieteam de allerleukste spelletjes. Benieuwd naar het animatieprogramma? Zodra het (bomvolle) animatieprogramma bekend is, zullen wij deze hier op deze pagina plaatsen. 

Ook is de speelhal van 2500m2 geopend, zijn er watersportactiviteiten mogelijk en kun je je hart ophalen in één van onze (nieuwe) buitenspeeltuinen. Huur een elektrische sloep, kano funboat of ga bankvaren op hoge snelheid. Ken jij de watersport suppen al? Leef je bij ons uit en krijg het in je vakantie allemaal onder de knie!


Ook voor tieners!

En ook (juist!) voor tieners is er genoeg te doen op ons park! Ga 's avonds naar de disco, chill in ons jeugdhonk en maak vrienden op het strand. Wil je liever een sportieve activiteit? Neem dan deel aan het voetbaltoernooi en doe mee aan de bootcamp! Kortom, voor jong en oud is er meer dan genoeg te beleven! Ons animatieteam zal in ieder geval zorgen voor een superleuk animatieprogramma! 
 

Horeca

Bij onze Snackplaza Avontura staan we ook weer voor je klaar. Bestel een lekker burgermenu, een heerlijke pizza en maak je avond af met een heerlijk ijsje in de zomer! Maak je vakantie compleet met een heerlijke avond in het nieuwe Pannenkoekenhuis de Waterspiegel. Behalve pannenkoeken serveren ze er ook een heerlijke lunch.
 

Doen en beleven in de omgeving

De zomer is een prachtige periode van het jaar. Er is in de omgeving genoeg te doen. Ga bijvoorbeeld voetgolfen bij Pitch en Putt of leg het WipeOut parcour af bij Beldert Beach. Glowgolfen of karten bij The Maxx is een leuke activiteit in de avond! Kortom, genoeg te doen op het park én in de omgeving! 

Welke accommodatie past perfect bij jou?

Op ons Vakantiepark hebben we verschillende accommodaties en altijd perfect passende bij jouw wensen. In onderstaande tabel kun je onze accommodaties in één overzicht bekijken. Welke accommodatie is jouw favoriet? Klik op de naam om de tarieven te bekijken.

 
AccommodatieAantal slaapkamers
Strandhuisje (4 pers)2
Havenhuisje (4 pers)2
Rivierlodge (6 pers)3
Strandchalet (5 pers)2
Strandchalet Comfort (6 pers)3
Strandchalet Deluxe (6 pers)3
Safaritent2
Safaritent met sanitair2 

Ontdek de groepsaccommodaties

Op ons Vakantiepark hebben wij drie verschillende groepsaccommodaties. Zo hebben wij het Havenhuis wat geschikt is voor 20 personen. Het Havenhuis heeft een rustige ligging aan de Jachthaven. Verder hebben wij het zeer moderne Rivierhuis wat voor 18 personen geschikt is. Door de mooie centrale ligging, zijn alle faciliteiten binnen een handomdraai bereikt! Als laatste hebben wij de 8 persoons Havenvilla. Ook deze mooie groepsaccommodatie ligt heerlijk rustig gelegen aan de haven. Voor welke groepsaccommodatie kies jij? 


Kom kamperen in de zomervakantie!

Kies uit onze drie kampeervelden. Zo hebben wij kampeerveld de Rozenwiel wat echt bekend staat om zijn rust, de Eksche Waard waar met name (jonge) gezinnen volledig tot hun recht komen of kies je voor het altijd populaire Zomerdijk met de prachtige ligging direct aan het water? Wat je wensen ook zijn, er is altijd een kampeerveld passende bij jouw wensen! 

Ook bieden wij verschillende kampeerarrangementen aan. Klik op onderstaande link om de arrangementen te bekijken.

Kampeerarrangementen
 

Bekijk onze interactieve plattegrond

Druk op onderstaande button en bekijk in één oogopslag waar al onze accommodaties en kampeervelden zich bevinden! 

Interactieve plattegrond

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte.