Last-minutes bij Eiland van Maurik

Profiteer nu van exclusieve kortingen!

Bekijk hier onze actuele last-minutes

Regelmatig vindt u bij Eiland van Maurik speciale last-minutes waarmee u met extra korting een vakantie boekt op ons mooie vakantiepark.

Nazomeren op Eiland van Maurik

In de maanden september en oktober is het vaak nog heerlijk weer en nog bijzonder aantrekkelijk om er een paar dagen tussenuit te gaan. In de omgeving van Eiland van Maurik is van alles te doen voor jong en oud. Een dagje winkelen in Nijmegen of Arnhem, een mooie fietstocht door de Betuwe of cultuur snuiven in de omgeving, er is altijd wel iets te beleven. Bovendien boekt u gedurende de maand september met 20% korting op alle verblijven waardoor het natuurlijk extra aantrekkelijk is om een paar dagen naar Eiland van Maurik te komen.

Overdekt zwembad, extra lekker nazomeren!

ls het weer of de temperaturen wat minder zijn, biedt het spiksplinternieuwe overdekte zwembad ook uitkomst! Heerlijk overdekt zwemmen, en door het grote glazen dak heeft u toch het echte buitengevoel!

Nazomeren, wij noemen het ook wel doorzomeren op het Eiland van Maurik, maakt iedereen blij!

Bekijk hier onze actuele last-minutes

Lastminute Herfstvakantie op Eiland van Maurik

Ook in de herfstvakantie hebben we leuke lastminute aanbiedingen! Onze accommodaties (zoals het Strandhuisje, de Rivierlodge en de Strandchalet de Luxe) zijn ideaal voor een lekkere uitwaai vakantie in de Betuwe.

Bekijk hier onze actuele last-minutes