Winkel

Voor je boodschappen kun je in onze winkel terecht! :)

Een heerlijke winkel voor je boodschappen!

Ook op vakantie moeten er boodschappen worden gedaan. Hoe fijn is het dan dat je bij onze winkel op het park de lekkerste boodschappen kunt halen? Ontdek een deel van ons assortiment hier op deze pagina. 
 

Bakkerij afdeling

Onze winkel heeft de beschikking over een eigen bakkerij waarin diverse broodjes warm voor je worden gebakken. Behalve pistoletjes, kaiserbroodjes en croissants (en meer) worden er ook lekkernijen zoals appelflappen en frikandelbroodjes voor je gebakken. 
 

Kruidenierswaren

Het assortiment bestaat uit verschillende producten, zodat je je voorraad altijd kunt aanvullen. Ook voor een lekkere snack of een verkoelend ijsje kun je in de winkel terrecht. 
 

Dagverse producten

Iedere dag zullen de dagverse zuivelproducten worden aangevuld zodat je altijd de dag kunt starten met de meest verse producten!  Denk hier bijvoorbeeld aan broodbeleg, zuivelproducten en toetjes. Een versgeperste sinaasappelsap mag natuurlijk niet ontbreken! Ook vlees(waren), groente en fruit worden dagdagelijks aangevuld. 
 

Verse koffie

Direct zin om de dag te beginnen met een goede bak koffie? Ook de koffie staat voor je klaar in onze winkel! Gemakkelijk en snel on-the-go mee te nemen. Vergeet ook niet je favoriete krant mee te nemen!

Voor al je boodschappen kan je terecht in onze winkel! 
 

Openingstijden

De winkel is buiten de vakanties om geopend vanaf 08:00 uur en sluit op vrijdag om 20:00 uur, zaterdag, zondag en maandag om 18:00 uur en dinsdag, woensdag en donderdag om 13:00 uur. 

Tijdens de schoolvakanties is de winkel geopend vanaf 08:00 uur tot 18:00 uur en op vrijdag tot 20:00 uur. In de zomervakantie is de winkel zelfs dagelijks geopend van 08:00 uur tot 20:00 uur. 
 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Geen zorgen, we spammen niet! 😉