winkel

Winkel

Voor je boodschappen kun je in onze winkel terecht! :)

Een heerlijke winkel voor je boodschappen!

Ook op vakantie moeten er boodschappen worden gedaan. Hoe fijn is het dan dat je bij onze winkel op het park de lekkerste boodschappen kunt halen? Ontdek een deel van ons assortiment hier op deze pagina. 
 

Bakkerij afdeling

Onze winkel heeft de beschikking over een eigen bakkerij waarin diverse broodjes warm voor je worden gebakken. Behalve onder andere pistoletjes, kaiserbroodjes en croissants worden er ook lekkernijen zoals appelflappen en frikandelbroodjes voor je gebakken.
 

Kruidenierswaren

Het assortiment bestaat uit verschillende producten, zodat je je voorraad altijd kunt aanvullen. Ook voor een lekkere snack of een verkoelend ijsje kun je in de winkel terecht. 
 

Dagverse producten

Iedere dag zullen de dagverse zuivelproducten worden aangevuld zodat je altijd de dag kunt starten met de meest verse producten!  Denk hier bijvoorbeeld aan broodbeleg, zuivelproducten en toetjes. Een versgeperste sinaasappelsap mag natuurlijk niet ontbreken! Ook vlees(waren), groente en fruit worden dagdagelijks aangevuld. 

Bekijk alle faciliteiten

Verse koffie

Direct zin om de dag te beginnen met een goede bak koffie? Ook de koffie staat voor je klaar in onze winkel! Gemakkelijk en snel on-the-go mee te nemen. Vergeet ook niet je favoriete krant mee te nemen!
 
 
Naar zoek en boek
 

Openingstijden

Vanaf 1 november is ons park gericht op rust. Dit betekent dat alleen de receptie en het pannenkoekenhuis geopend zijn. Vanaf 26 maart zullen de faciliteiten weer geopend zijn. Alle (groeps)accommodaties vanaf 5 personen zijn het hele jaar boekbaar. Kijk onder het kopje openingstijden voor de meest recente openingstijden van ons park.