voorjaarsvakantie-2022

Voorjaarsvakantie 2022

Ontspannen tijdens het voorjaar

Een heerlijke vakantie in het voorjaar waar we echt naar uitkijken! Ons volgepakte animatieprogramma voor kinderen, tieners en ouders zorgt er voor dat u zich geen enkel moment hoeft te vervelen. De voorjaarsvakantie is van zaterdag 19 februari tot en met zondag 6 maart 2022. 

Ontdek alle faciliteiten

Verveel je geen moment met onze diverse faciliteiten! Ga een rondje schaatsen op de schaatsbaan en speel samen met het animatieteam de leukste spelletjes. U kunt spelen in onze binnenspeelhal en buitenspeeltuinen. Geniet van een heerlijk gerecht in een van onze restaurants. Verder kunt u genieten van ponyrijden, boogschieten en natuurlijk nog veel meer!  

Ga los op de pumptrack baan en oefen je nieuwste stunts! Wist je dat je BMX fietsen en helmen kunt huren bij de fietsverhuur? Toch liever in de omgeving of rond het park bezig? Dan zijn er nog veel meer verhuur artikelen zoals fietsen, E-choppers, E-bikes en skelters!


 

Welke accommodatie past perfect bij u?

Op ons 5-sterren Vakantiepark hebben we diverse (groeps)accommodaties, altijd perfect passend bij uw wensen. In onderstaande tabel kunt u onze accommodaties in één overzicht bekijken. Klik op de naam om de tarieven te bekijken of bekijk ze via de interactieve kaart. 

AccommodatiesAantal slaaplamers 
Rivierlodge (6 pers)3
Havenvilla  (8 pers)3
Eilandlodge (6 pers)3
Eilandlodge (2 pers)1
Rivierhuis (18 pers)7
Havenhuis (20 pers)6

Bekijk de accommodaties 

Zoek en boek