Tarieven


Doordat wij over gaan naar een nieuw reserveringssysteem, kunnen wij de reserveringen voor 2018 nog niet 'officieel' voor u boeken. Wel hebben wij de kampeertarieven 2018 al voor u gepubliceerd, zodat u de tarieven voor 2018 alvast kunt inzien. Ook de tarieven van de accommodaties volgen snel en zullen spoedig boekbaar zijn via onze website. Tarieven 2017 & 2018

Prijsopgave 2018

Je exacte prijs bereken je het snelste als volgt:

1. Ga naar 'zoek & boek',

2. Selecteer je aankomstdatum en het aantal nachten dat je wilt blijven.

3. Je prijs wordt automatisch berekend. Je ziet dan van alle mogelijkheden de verblijfskosten. Als je op de prijs klikt (of met je muis over de prijs gaat, zie je de eventuele bijkomende kosten).

Door op de prijs te klikken, rond je je reservering direct verder af.

 

Kampeertarieven 2018

Via onderstaande link kunt u de kampeertarieven voor 2018 bekijken en downloaden. Omdat wij over gaan naar een nieuw systeem, kunnen we de tarieven op dit moment alleen nog maar publiceren. 'Officieel' een boeking in orde maken, kan op dit moment nog niet maar volgt spoedig. 

Kampeertarieven 2018 

 

Kampeerarrangementen 2017

Kamperen met extra voordeel! We hebben weer diverse leuke arrangementen voor je samengesteld met extra voordelige tarieven. 

Bekijk kampeerarrangementen

Aankomen en vertrekken wanneer je wilt

Je kunt op ons vakantiepark helemaal zelf kiezen op welke dag je het liefste wilt aankomen en vertrekken! Lekker handig, zo ben je helemaal vrij om je vakantie te plannen zoals het jou het beste uitkomt!

Al onze kampeertarieven zijn inclusief:

Kampeermiddel, 2 personen, 1 auto, 1 bijzettentje, elektra 10 ampère, gratis Wi-Fi, CAI aansluiting, gratis douchen, warm water, watertappunt en vuilafvoer. Daarnaast kan je onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten en is er tijdens tijdens feestdagen en de schoolvakanties (volgens de Overheid) een recreatieteam aanwezig. Kinderen t/m 1 jaar zijn gratis. 

Annulering

We raden je aan een annuleringsverzekering af te sluiten. We hanteren bij annulering de Recron voorwaarden. 

Alle prijzen zijn in euro's. Prijswijzigingen en kennelijke fouten voorbehouden.

Recron voorwaarden

Wij hanteren de Recron voorwaarden. Deze voorwaarden kan je hieronder downloaden.

Voorwaarden toeristische plaatsen
Voorwaarden seizoenplaatsen
Voorwaarden annuleringsverzekering