Vakantie in Gelderland


Er is voor iedereen een passende vakantie te vinden. Of u nu met het hele gezin komt of met uw partner.

Eiland van Maurik heeft prachtige accommodaties voor een geweldige en onvergetelijke vakantie in Gelderland. U kunt kiezen uit het uitgebreide aanbod van de camping. Er is voor iedereen een passende vakantie te vinden. Of u nu met het hele gezin komt of met uw partner. Bij Vakantiepark Eiland van Maurik beleeft u gegarandeerd een heerlijke vakantie. Boek daarom uw vakantie in Gelderland bij ons vakantiepark en geniet van uw welverdiende vakantie op ons prachtige vakantiepark.

Uitgebreid aanbod van accommodaties voor een vakantie in Gelderland

Ons uitgebreide aanbod van accommodaties bestaat uit: rivierlodges, strandhuisjes, strandchalets, safaritenten en trekkershutten. Er is voor iedereen dus een passende vakantie in Gelderland. Wilt u luxe tijdens uw vakantie en van alle gemakken worden voorzien? Kies dan voor onze strandchalets. Deze zijn prachtig en volledig ingericht, u zult niets tekort komen. Wilt u een unieke kampeervakantie beleven maar toch alle gemakken bij de hand hebben? Kies dan voor een stoere safaritent. Dit is een volledig ingerichte tent met overdekt terras en loungeset. U bent dan tijdens uw vakantie in Gelderland wel aan het kamperen maar bent toch van alle gemakken voorzien. Wanneer u op doorreis bent of een primitieve vakantie wilt beleven kunt u voor onze trekkershut kiezen. Deze hut is alleen voorzien van bedden, een keukenblok en tafel en stoelen. Onze trekkershutten zijn erg gezellig maar niet volledig ingericht. U dient zelf slaapzakken, onderlakens, kussenslopen en -als u zelf wilt koken- keukengerei, serviesgoed en bestek mee te nemen.

De kinderen vervelen zich geen moment!

Naast geweldige accommodaties is er tijdens uw vakantie in Gelderland natuurlijk ook veel te doen. Voor alle leeftijden zijn er leuke activiteiten. Bovendien kunnen de kinderen zich uitleven in Aquatura en Avontura. Een geweldig speelparadijs voor kinderen. Natuurlijk zijn er ook vele outdooractiviteiten en kunt u lekker eten in ons gezellige restaurant.

Wilt u uw vakantie in Gelderland bij ons vieren? Kijk hier eens voor de mogelijkheden?

U zult geen spijt krijgen van uw keus!