vakantie-met-hond

Op vakantie met je hond

Op vakantie met je hond

Op vakantie samen met je hond

Wil je gezellig samen met je trouwe viervoeter op vakantie? Kom dan naar Vakantiepark Eiland van Maurik! Je hond hoort natuurlijk bij de familie en mag daarom ook niet ontbreken. Vanzelfsprekend zijn honden daarom bij ons van harte welkom om te genieten van een welverdiende vakantie. De prachtige omgeving zorgt ervoor dat je met je hond kunt genieten van de mooiste wandelroutes. Verken de Utrechtse Heuvelrug, loop tussen de prachtige Betuwse natuur en ga naar het nieuw geopende hondenstrand om de hoek! Houdt je hond van zwemmen? Dan kunnen jullie beiden je geluk niet op! Honden van onze parkgasten mogen namelijk aangelijnd zwemmen in het recreatiemeer bij de Beachclub. 
 

Met je hond in een accommodatie

Honden zijn welkom in een groot aantal accommodaties op ons park. Per accommodatie is één hond toegestaan. Behalve dat onze accommodaties genoeg ruimte bieden voor je hond, is ook de omgeving genieten geblazen! Kies via de accommodatiepagina voor je favoriete accommodatie. Klik de gewenste data aan waarin je vakantie wilt komen vieren en vink in de tweede stap bij het tabje 'extra's 'hond' aan. Daarna kun je de reservering direct in orde maken mits we nog beschikbaarheid hebben. Alleen in onze groepsaccommodaties en onze Tiny Beach houses zijn honden niet toegestaan. De kosten voor een hond zijn €5,- per nacht plus €10,- schoonmaakkosten.

Interactieve plattegrond

 

Kamperen met je viervoeter

Ook wanneer je wilt kamperen met je hond is Vakantiepark Eiland van Maurik de beste keuze! Per geboekte kampeerplek zijn er twee honden toegestaan en de kosten zijn in 2023 €5,- per hond per nacht. Ook op ons park zelf kun je samen genieten van een prachtige wandeling. Maak een keuze uit drie kampeervelden waar je hond aangelijnd welkom is. Kies voor het op rust gerichte Rozenwiel, het gezinsveld Eksche Waard of de direct aan het water gelegen Zomerdijk. Hoe je het ook wendt of keert; kamperen met je hond op Vakantiepark Eiland van Maurik is altijd een succes! 

Naar de kampeervelden

Hondenlosloopgebied

Honden kunnen op het hondenstrand rennen, zwemmen, spelen en natuurlijk hun behoefte doen. Een échte toevoeging voor je hond om even heerlijk te ravotten. Het is nog geen kwartier lopen naar het hondenstrand. Kijk je ogen uit door de combinatie van water, strand en prachtige natuur. Een unieke belevenis voor niet alleen je hond, maar juist ook voor jou! 

Vakantie met hond


Interactieve plattegrond
 

Hondendouche

Ook tijdens de vakantie is het fijn dat jullie hond lekker fris is. Wij beschikken over een hondendouche bij ons hoofd sanitairgebouw! Hier kunnen jullie je hond heerlijk wassen zodat deze vervolgens weer fris verder kan!