Vakantie in de corona-tijd

Wil je er even lekker tussenuit? Bij Vakantiepark Eiland van Maurik is dit mogelijk!

Geniet van een heerlijke tijd op Vakantiepark Eiland van Maurik!

Als vakantieliefhebbers weten wij hoe fijn het is om juist nu op vakantie te kunnen. Gelukkig is Vakantiepark Eiland van Maurik is 'gewoon' geopend. We merken dat gasten een heerlijke vakantie boeken om er nog even heerlijk tussenuit te kunnen. Geniet van een welverdiende vakantie midden de natuur, direct aan het water en kom volledig tot rust bij een strandwandeling bij de ondergaande zon. Natuurlijk houden ook wij ons aan de maatregelen van de overheid. Op deze manier willen we jou een zo veilig mogelijke vakantie bieden.

De faciliteiten

Door het maatregelenpakket van de overheid is een deel van onze faciliteiten tot tenminste 01 juli 2020 gesloten: onze indoor speelhal en onze sanitairgebouwen (legen chemisch toilet is wel mogelijk).

Al onze andere faciliteiten zijn gewoon geopend! Denk aan onze overdekte zwembad, horeca, fietsverhuur, watersportverhuur en winkel. Bestel van tevoren de lekkerste ovenverse broodjes om te genieten van een heerlijk ontbijt of reserveer alvast voor ons zwembad of voor een fiets! Klaar om te genieten?
 
naar zoek en boek


Kom je kamperen of kies je voor een accommodatie?

Wanneer je komt kamperen is het belangrijk dat je de beschiking hebt over eigen sanitaire voorzieningen. Onze sanitairgebouwen zijn immers gesloten tot tenminste 01 juli, maar het afstorten van het chemisch toilet is mogelijk! 

In een accommodatie kun je met je gezin heerlijk genieten van een vakantie. Onze accommodaties worden schoongemaakt met de hoogste preciezie en de lakenpakketten worden per stuk verpakt.

Alles om, ook binnen de coronatijd, jou een welverdiende vakantie te kunnen bieden!