Op vakantie in de corona-tijd

Wil je er even lekker tussenuit? Bij Vakantiepark Eiland van Maurik is dit mogelijk!

Geniet van een heerlijke tijd op Vakantiepark Eiland van Maurik!

Als vakantieliefhebbers weten wij hoe fijn het is om juist nu op vakantie te kunnen. Gelukkig is Vakantiepark Eiland van Maurik is 'gewoon' geopend. We merken dat gasten een heerlijke vakantie boeken om er nog even heerlijk tussenuit te kunnen. Geniet van een welverdiende vakantie midden de natuur, direct aan het water en kom volledig tot rust bij een strandwandeling bij de ondergaande zon. Natuurlijk houden ook wij ons aan de maatregelen van de overheid. Op deze manier willen we jou een zo veilig mogelijke vakantie bieden.

De faciliteiten

Er zijn nog diverse faciliteiten geopend! Door het maatregelenpakket van de overheid is een deel van onze faciliteiten tot tenminste 20 mei 2020 gesloten. Denk hierbij aan de indoor speelhal, het overdekte zwembad en het sanitairgebouw (legen chemisch toilet is wel mogelijk). Gelukkig kun je onze horecamaaltijden in de weekenden afhalen en is ook onze winkel dagelijks geopend. Bestel van tevoren de lekkerste ovenverse broodjes om te genieten van een heerlijk ontbijt. Ook een fiets kun je nog altijd bij ons huren om de prachtige omgeving te ontdekken. Klaar om te genieten?
 
naar zoek en boek


Kom je kamperen of kies je voor een accommodatie?

Wanneer je komt kamperen is het belangrijk dat je de beschiking hebt over eigen sanitaire voorzieningen. Onze sanitairgebouwen zijn immers gesloten, maar het afstorten van het chemisch toilet is mogelijk! 

In een accommodatie kun je met je gezin heerlijk genieten van een vakantie. Onze accommodaties worden schoongemaakt met de hoogste preciezie en de lakenpakketten worden per stuk verpakt.

Alles om, ook binnen de coronatijd, jou een welverdiende vakantie te kunnen bieden!

Boek nu met last minute 25% voordeel

Ga jij voor een accommodatie? Dan komt dat nu extra goed uit! Profiteer nu van 25% last minute voordeel en kom extra voordelig vakantie vieren. Deze voordeelactie is geldig op alle accommodaties t/m 6 personen en op alle aankomsten tot 20 mei 2020. Dus, waar wacht je nog op? Verwen jezelf met een heerlijke vakantie!

Naar zoek en boek

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Geen zorgen, we spammen niet! 😉