Strandhuisje kopen

Strandhuisje op vakantiepark Eiland van Maurik

De Strandhuisjes (35 m2) zijn geschikt voor 4 personen en worden geplaatst op een landtong voor de jacht haven, direct aan het meer. Het uitzicht vanaf uw veranda is werkelijk adembenemend! Dit maakt dat het Strandhuisje echt een prachtig bezit is als je van het buiten zijn geniet en graag op het water bent.
Als eigenaar van een Strandhuisje maakt u gebruik van de faciliteiten van het naast gelegen 5 sterren vakantiepark Eiland van Maurik. Veel van deze faciliteiten zijn gratis zoals het zwembad, handboogschieten, animatie en kanovaren.
 

Open huis

We organiseren regelmatig Open Huis dagen. Hou onze website in de gaten voor de actuele data of bel met onze receptie (0344 – 691502) voor meer informatie.
Prijs: € 59.000
 

Geniet van de uitstekende voorzieningen op Eiland van Maurik

En wat is het niet heerlijk als u de hele dag van uw Strandhuisje hebt genoten daarna een fijne wandeling te maken en de dag af te sluiten met een lekkere maaltijd in onze Brasserie!
De Strandhuisjes zijn van alle gemakken voorzien en bieden een comfortabel verblijf in de periode van april t/m oktober. In de overige maanden wordt het Strandhuisje voor u opgeslagen. Er is parkeergelegenheid voor één auto naast het strandhuisje.
 

Indeling

Woonruimte met zithoek, eethoek en deuren naar de veranda met tuinmeubilair. Open keuken met gasstel, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Badkamer voorzien van douche en wastafel. Separaat toilet. Twee slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden.

De Strandhuisjes zijn gelegen op huurgrond (overeenkomst tot uiterlijk 31 december 2037). 

Prijs 4 persoons vrijstaand Strandhuisje vanaf € 59.000,00 excl. BTW.

Informatie aanvragen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Geen zorgen, we spammen niet! ;)