Steden & Dorpen

Van leuke terrasjes tot mooie historie

Tiel

Tiel is een oude Hanzestad, op een kwartiertje rijden van Vakantiepark Eiland van Maurik. De stad ligt ingeklemd tussen de rivieren de Waal (in het zuiden), de Linge (in het noorden) en het Amsterdam-Rijnkanaal (in het oosten). De mascotte van de stad is Flipje, het fruitbaasje (de stripfiguur van de voormalige lokale jamfabriek De Betuwe). Van Flipje staat een standbeeld in de stad. Je kunt er gezellig winkelen of lekker op een terrasje genieten!


Wijk bij Duurstede

Wijk bij Duurstede is een echt vestingsstadje, met een rijke historie. Het kasteel en de vele oude panden ademen de historische sfeer uit, absoluut de moeite van een bezoekje waard! Bovendien kan je er ook nog eens leuk winkelen en zijn er veel boetiekjes en galerieën die het bezichtigen waard zijn.
 

Den Bosch

Een gezellige stad bij uitstek. Op een half uurtje rijden ligt deze mooie stad met heel veel historie. Een rondvaart over de Dieze is een erg leuke manier om deze stad te verkennen. En natuurlijk mag het nuttigen van een echte Bossche bol op de grote markt niet ontbreken!

Nijmegen

Een prachtige stad aan de Waal. Hier kan je naar hartelust winkelen, of gezellig een avondje naar het casino aan de kade.


Utrecht

De Utrechtse Dom, de vele grachten en de gezellige straatjes: een dagje Utrecht is altijd leuk! Vanaf ons vakantiepark ben je er in een half uurtje. Parkeren is makkelijk door gebruik te maken van een transferium, vanwaar je gratis met de bus naar de stad wordt gebracht. 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte.