stagiair(e) receptie

Vakantiepark Eiland van Maurik


Vakantiepark Eiland van Maurik, is een 5* familievakantiepark uniek gelegen in de Betuwe en het Gelders Rivierengebied aan een grote recreatieplas met jachthaven. Ons park speelt in op de trend om de vrije tijd op een recreatieve, sportieve, maar vooral gezellige en ontspannen wijze in te vullen. Ook bieden wij verschillende (groeps)accommodaties, meer dan 200 kampeerplaatsen en leuke glampingmogelijkheden aan. Voor het nieuwe seizoen zijn wij op zoek naar een:
 

Stagiair Receptie m/v (fulltime) 


De receptie is altijd in beweging. Je kunt je voorstellen dat een werkdag op de receptie er elke dag anders uitziet. Zeker bij ons park is je werkdag iedere dag anders! Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Hierdoor beantwoord je dagelijks vragen, maak je reserveringen, check je gasten in en uit. Verder verhuur je fietsen en skelters, belt gasten na en houdt nauw contact met je collega's. Jouw doel is om de gasten een topvakantie te bezorgen! Door ons hoge serviceniveau verwachten onze gasten steeds meer van ons. Ook klachten kun je correct (en op den duur) zelfstandig afhandelen. Je zal uitmaken van een veelzijdig team, waarin hard werken, elkaar helpen en je flexibel opstellen centraal staan. 
 

Wat ga je leren? 

  • Hoe je gasten op een gastvriendelijke manier te woord kunt staan
  • Hoe je boekingen maakt en mensen het beste reisadvies kunt geven
  • Hoe je je telefonische vaardigheden kunt verbeteren
  • Wat er allemaal bij een TOPvakantiepark speelt
  • Een uniek kijkje in de keuken!
  • En nog veel meer!

Dit ga je zeker niet alleen doen. Gesteund door een jong en ambieus team ga jij je stage bij ons succesvol afronden! Heb je hier interesse in? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar ruben@eilandvanmaurik.nl.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Geen zorgen, we spammen niet! 😉