shoppen

Shoppen!

Designer Outlet Roermond

Shoppen hoort er tijdens een vakantie eigenlijk altijd wel bij en hoe leuk is het als dit ook nog eens extra voordelig kan. Plan je dagje uit naar Designer Outlet in Roermond en shop de echte merken tegen bodemprijzen. Hier koop je merken zoals Nike, Hugo Boss, Armani, Gucci, Polo Ralph Lauren en Michael Kors tegen leuke prijzen. Het grote voordeel is dat je alle merken direct bij elkaar hebt! Je bent er binnen 1,5 uur.

Website Designer Outlet Roermond

Designer Outlet Rosada Roosendaal


In het mooie en gezellige Brabant vind je Designer Outlet Rosada. In Roosendaal koop je merken zoals Nike, Hugo Boss, Calvin Klein,  Adidas en Levi’s tegen leuke prijzen. Breng gelijk een bezoek aan de stad en maak er een leuk dagje uit van. Je bent in ongeveer een uur en een kwartier in Roosendaal.

Website Outlet Rosada


 

Batavia Stad Fashion Outlet

In plaats van naar het zuiden te rijden kun je er ook voor kiezen om eens naar het noorden te gaan. Ga dan eens naar Lelystad en breng een bezoek aan Batavia Stad Fashion Outlet en shop jouw merk met voordeel. Wat denk je van Converse, Calvin Klein, Garcia, Jack en Jones, Wellensteyn, Karl Lagerfeld, maar ook Lacoste, Lindt en Tommy Hilfiger. Het is teveel om op te noemen. Als je er toch bent, neem dan gelijk een kijkje in de haven en kijk uit over het IJsselmeer. Je rijdt er in ongeveer een uur en een kwartier heen.

Website Batavia Outlet