Rondvaart Blauwe Bever

Door een mooie samenwerking met onze partner de Blauwe Bever, kun jij het prachtige Rivierenland ontdekken op een echt safarischip met gids!

Ga je mee het prachtige water verkennen?

Ga je mee het prachtige water verkennen? Ook dit seizoen biedt safarischip de Blauwe Bever weer prachtige vaarten aan in het Rivierenland. Leer ook de waterrijke omgeving kennen en ga ook mee op ontdekkingstocht. Samen met een gids die je wegwijs maakt, ontdek je de vele prachtige landschappen. Dit mag zeker niet ontbreken tijdens je vakantie!

Vaarroute 2

19 juli 2019: Nieuwe Natuur Nederrijn

Om 13:30 vertrekt safarischip de Blauwe Bever vanaf de stuw bij Eiland van Maurik met een mooie route over de Rijn. Hier staat natuur centraal. Je vaart onder andere langs Elst, Palmerswaard, Rhenen en de uiterwaarden waarover de gids genoeg te vertellen heeft. Je vaart door tot de Blauwe Kamer, een prachtig natuurgebied waar de wandelsafari plaatsvindt. Op de terugweg geniet je van een lekker kopje koffie of thee met appelgebak. Rond 17:15 uur is het schip weer terug bij de stuw bij Eiland van Maurik.

Kijk voor meer informatie en reserveren op www.deblauwebever.nl.

Vaarroute 3

27 juli 2019: Nieuwe Natuur

Een rivieroevervaart is een echte belevingsvaart met standaard heenvaren, gevolgd door een wandelsafari en terugvaren. Deze route begint om 14:00 uur bij de stuw bij Eiland van Maurik en vaart dan via Amerongen en de prachtige uiterwaarden van Elst naar Palmerswaard bij Rhenen. Daar zal ook de wandelsafari plaatsvinden. Ontdek de natuur vanaf het water en te voet met deze prachtige natuurvaart. Rond 17:00 uur zijn jullie weer terug op Eiland van Maurik. 

Kijk voor meer informatie en reserveren op www.deblauwebever.nl.

Vaarroute 4

31 juli 2019: Struinen langs de vistrap

Een rivieroevervaart is een echte belevingsvaart met standaard heenvaren, gevolgd door een wandelsafari en terugvaren. Deze vaart begint om 13:30 uur in Wijk bij Duurstede en vaart vervolgens naar Eiland van Maurik. Daar vindt de wandelsafari plaats en struin je heerlijk langs de vistrap. Deze is gemaakt aangezien de stuw voor vissen een onneembare hindernis is. De vistrap bij Amerongen is zelfs de langste van Europa! Om 16:30 ben je weer terug in Wijk bij Duurstede.

Kijk voor meer informatie en reserveren op www.deblauwebever.nl.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Geen zorgen, we spammen niet! 😉