Rivierlodge kopen

Wil je een vakantiehuis kopen? Bekijk ons aanbod van Rivierlodges!

Een vakantiehuis kopen en het hele jaar genieten van een geweldig uitzicht? Kies voor onze 6 persoons Rivierlodges op het eiland van Maurik! Op de mooiste plek met zicht op het water op Vakantiepark Eiland van Maurik zijn onze luxe 6 persoons Rivierlodges gelegen. Wil je dus een vakantiehuis kopen? Dan is dit misschien iets voor jou! De lodges hebben een unieke vormgeving mede door hun hardhouten terras met overstek aan de voorzijde. Heerlijk genieten dus van het mooie uitzicht op het water en het dorpje Maurik in de verte.
 

Het hele jaar door genieten van een Rivierlodge

De lodges zijn geschikt voor 6 personen en zijn het hele jaar recreatief te gebruiken. Door de centrale verwarming en de goede isolatie kun je het hele jaar genieten. De lodges zijn door de uitstekende voorzieningen van het vakantiepark en de jachthaven ook zeer geschikt voor de verhuur. Een combinatie van eigen gebruik en verhuur is mogelijk! Alle redenen om een vakantiehuis te kopen!
 

Open huis 

We organiseren regelmatig Open Huis dagen. Hou onze website in de gaten voor de actuele data of bel met onze receptie (0344 – 691502) voor meer informatie.
 

Prijs: € 65.500

Vakantiehuis kopen met de volgende voorzieningen

  • 2 ruime slaapkamers
  • 1 tweepersoons “bedstee” slaapkamer in de nok van de lodge
  • Badkamer met wastafelmeubel, douche en een apart vrij-hangend toilet
  • Luxe witte keuken met onder andere een vaatwasser en combi-magnetron
  • Centrale verwarming door middel van combi-ketel
  • Onderhoudsarm
  • De Rivierlodge wordt sleutelklaar opgeleverd, compleet geplaatst, onderzijde afgewerkt en aangesloten op alle nutsvoorzieningen
  • Gelegen op 5* vakantiepark met jachthaven voor de deur
  • Parkeren mogelijk bij de lodge.
 

Prijzen:

Vakantiehuis kopen vanaf € 65.500,– exclusief BTW. Huurprijs van de kavel per jaar € 3.340,00 exclusief bijkomende kosten zoals energieverbruik, vuilafvoer en toeristenbelasting. Heb je ook zo’n zin in een vakantiehuis kopen? Genieten van de ondergaande zon die in het water zakt, terwijl je ontspannen achterover leunt in een luie stoel op jouw eigen veranda van een Rivierlodge.

Informatie aanvragen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Geen zorgen, we spammen niet! 😉