Alle ervaringen


Deel ook je ervaring
Het is geweldig op het Eiland van Maurik. Wij hebben er van half augustus tot eind september gestaan. Heerlijk zwembad, kampeerplaats en omgeving.
Op de camping is er, in de 5 weken maar 1keer gemaaid, dat is echt te weinig. Erg natte periode, jegens continu natte voeten. Ook mensen, die voor een paar dagen klaagden over het hoge gras.
Verder geweldig.
Het Eiland van Maurik is echt een heerlijke plek om te verblijven en als uitvalsbasis voor fietstochten door het prachtige rivierenland. Ook de Utrechtse heuvelrug ligt op fietsafstand.
We hebben genoten van onze midweek 11 t/ 15 sept. Door autopech kwamen we na zessen aan. De receptioniste, die nog aanwezig was, heeft ons geholpen. Dank je wel.
In het strandhuisje was alles wat we nodig hadden. Super. Ondanks de harde wind hebben we toch nog een aantal dagen lekker kunnen fietsen. Mooie omgeving.
We kijken terug op een ontspannen midweek. En wie weet, komen we nog eens terug.
Wij boekten zeer lastminute een midweek op Vakantiepark Eiland van Maurik, en besloten er nog een dagje aan vast te plakken.
Het sanitair wordt heel netjes schoongemaakt, en de accomodaties zijn echt van deze tijd.
Voor oudere kinderen vanaf een jaar of 10 is er genoeg te beleven en vakantievriendjes zijn snel gemaakt...
Op maximaal 2 minuten lopen is er een strandje vlak bij de haven waar kids verschillende watersporten kunnen ontdekken, denk aan "suppen", bankvaren, waterskieen, bodyboarden etc. Ook in het recreatieprogramma wordt rekening gehouden met tieners...
Kortom wilt u een leuke vakantie en geen verveelde tieners?? kom een weekje bij op Het Eiland van Maurik....en lees eindelijk die stapel boeken eens uit. Uw kind (eren) vermaken zich prima.....en ook niet onbelangrijk er is gratis WIFI....
Een aantal dagen in een safaritent verbleven en een aantal dagen in een strandhuisje. Beiden heel goed bevallen. Safaritenten heel ruim en luxe en bedden slapen prima. Strandhuisjes geweldig mooie ligging en van alle gemakken voorzien. Een minpunt is dat er niet op alle ramen horren zitten, vanwege de vele muggen. De ligging aan het prachtige meer maakt echter veel goed.De faciliteiten voor kinderen zijn uitgebreid een grote speelhal met springkussens, een grote speelruimte, tafelvoetbal, basketbal enz. Ook animatieteam erg leuk. Park is voor herhaling vatbaar...!
heel mooi verzorgd park, echt een aanrader voor de zomer
Weer met heimwee naar huis. Met 3 gezinnen ontzettend genoten van ......alles.
Mooi park.
Heerlijke vakantie gehad en de complimenten aan het nieuwe animatieteam.
Heel gezellig en licht strandhuisje met prachtig uitzicht over het water. Ook bij slecht weer. Ik miste alleen een radio. De tv heeft alleen de zender Radio 1.