pasen-2023

Pasen 2023

Met de paasdagen er lekker tussenuit!

Met de paasdagen er lekker tussenuit!

Vanaf vrijdag 7 april tot en met dinsdag 11 april 2023 is het Pasen en als het Pasen is dan beginnen onze ogen extra te glunderen: de eerste 'echte' vakantie van het nieuwe seizoen is begonnen! 
 

Faciliteiten

Tijdens zowel Pasen zal het allerleukste animatieteam er weer voor je zijn! Leuke activiteiten verzorgen voor jong en oud is ons geheime ingrediënt voor een geweldige vakantie! Barrry de Bever staat te trappelen om nieuwe vriendjes te ontmoeten. Het animatieteam heeft een programma klaar staan voor jong en oud zodat er geen moment zal zijn dat jij je hoeft te vervelen. Zo hebben we voor tieners 16+ filmavonden en boogschietlessen en voor de jongere kinderen een programma geheel in paas thema! Van eieren zoeken tot een paasmandje knutselen en nog veel meer. Maar mocht je nou iets samen met het gezin doen? Geen probleem! Doe bijvoorbeeld mee met een ei-gooi competitie of sluit aan bij de lampionnen optocht. Benieuwd naar meer? Binnenkort komt het programma online!

Ga het water op met een sloepje, leef je uit in onze indoor speelhal of beleef eindeloos veel speelplezier in ons (overdekte) zwembad. Met onze diverse fietsverhuurmogelijkheden verken je de prachtige Betuwse omgeving en bij één van onze drie horecagelegenheden kan jij genieten van de allerlekkerste gerechten. Hoe dan ook, jouw Pasen wordt ook in 2023 een extra groot succes!   

 

Kom kamperen met Pasen

Kies uit onze vier kampeervelden. Zo hebben wij het rustige kampeerveld de Rozenwiel. Op de Eksche Waard staan met name (jonge) gezinnen. Op de Zomerdijk kampeer je direct aan het water. Liever kamperen op een huisdiervrijveld? Kies dan voor Rozenwiel huisdiervrij. Wat je voorkeur ook is, er is altijd een kampeerveld passend  bij jouw wensen! We hebben diverse mooie kampeerarrangementen samengesteld:
 
  • - Pasen kort (vrijdag 7 april, uitcheck dinsdag 11 april) boek je al vanaf € 120,- o.b.v. 4 personen. 
  • - Pasen lang (maandag 3 april, uitcheck dinsdag 11 april) boek je al vanaf € 180,- o.b.v. 4 personen.

Naar alle kampeervelden

Welke accommodatie past perfect bij jou?

Op ons 5-sterren Vakantiepark hebben we verschillende (groeps)accommodaties en glampingmogelijkheden, altijd perfect passende bij jouw wensen. In onderstaande tabel kun je onze accommodaties in één overzicht bekijken. Klik op de naam om de tarieven te bekijken of bekijk ze via de interactieve plattegrond. 
 
AccommodatieAantal slaapkamers
Eilandlodge (2 pers)1
Trekkershut (4 pers)1
Tiny Beach House (4 pers)2
Strandhuisje (4 pers)2
Havenhuisje (4 pers)2
Havenhuisje (5 pers)2
Rivierlodge (6 pers)3
Eilandlodge (6 pers)3
Strandchalet (6 pers)3
Strandchalet Deluxe (6 pers)3
Havenvilla (8 pers)3
Rivierhuis (18 pers)7
Havenhuis (20 pers)6

Ontdek de accommodaties
  

Zoek en boek