pasen-2022

Pasen 2022

Met de paasdagen er lekker tussenuit!

Vanaf vrijdag 15 april tot en met dinsdag 19 april 2022 is het Pasen en als het Pasen is dan beginnen onze ogen extra te glunderen: de eerste 'echte' vakantie van het nieuwe seizoen is begonnen! 
 

Faciliteiten

Tijdens zowel Pasen zal het allerleukste animatieteam er weer voor je zijn! Leuke activiteiten verzorgen voor jong en oud is ons geheime ingrediënt voor een geweldige vakantie! Voor de kinderen zullen Rik en Becky klaar staan om op avontuur te gaan en Barrry de Bever staat te trappelen om nieuwe vriendjes te ontmoeten. Voor tieners hebben wij een speciaal tienerprogramma. Buiten het animatieprogramma om, kun je bij ons je hart ophalen. Alle faciliteiten zijn namelijk geopend, zodat jij je ultieme droomvakantie kunt beleven!

Ga het water op met een sloepje, leef je uit in onze indoor speelhal of beleef eindeloos veel speelplezier in ons (overdekte) zwembad. Met onze diverse fietsverhuurmogelijkheden verken je de prachtige Betuwse omgeving en bij één van onze drie horecagelegenheden kan jij genieten van de allerlekkerste gerechten. Hoe dan ook, jouw Pasen wordt ook in 2022 een extra groot succes!   

 

Kom kamperen met Pasen

Kies uit onze vier kampeervelden. Zo hebben wij het rustige kampeerveld de Rozenwiel. Op de Eksche Waard staan met name (jonge) gezinnen. Op de Zomerdijk kampeer je direct aan het water. Liever kamperen op een huisdiervrijveld? Kies dan voor Rozenwiel huisdiervrij. Wat je voorkeur ook is, er is altijd een kampeerveld passende bij jouw wensen! We hebben diverse mooie kampeerarrangementen samengesteld:
 
  • - Pasen kort (vrijdag 15 april, uitcheck dinsdag 19 april) boek je al vanaf € 109,- o.b.v. 4 personen. 
  • - Pasen lang (maandag 11 april, uitcheck dinsdag 19 april) boek je al vanaf € 164,- o.b.v. 4 personen.

Naar alle kampeervelden

Welke accommodatie past perfect bij jou?

Op ons 5-sterren Vakantiepark hebben we verschillende (groeps)accommodaties en glampingmogelijkheden, altijd perfect passende bij jouw wensen. In onderstaande tabel kun je onze accommodaties in één overzicht bekijken. Klik op de naam om de tarieven te bekijken of bekijk ze via de interactieve plattegrond. 
 
AccommodatieAantal slaapkamers
Strandhuisje (4 pers)2
Havenhuisje (4 pers)2
Rivierlodge (6 pers)3
Strandchalet Deluxe (6 pers)3
Eilandlodge (6 pers)3
Eilandlodge (2 pers)1
Tiny Beach House (4 pers)2
Rivierhuis (18 pers)7
Havenhuis (20 pers)6

Ontdek de accommodaties
  

Zoek en boek