Pasen 2020

Vier jouw droomvakantie vol animatie op ons park!

Pasen bij ons brengt je geen windeieren!

We kijken terug op een geweldige tijd met Pasen en wat hadden we toch prachtig weer! Op ons vakantiepark in het midden van de Betuwe is genoeg te doen voor jong en oud. Dat wij helemaal vol zaten met Pasen zegt natuurlijk al genoeg. Ook volgend jaar gaan we er weer een geweldige periode van maken! Aangezien Pasen zo snel vol zit kun je nu al een optie nemen voor 2020. De tarieven zijn nog niet bekend, maar wij nemen dan direct contact op als de tarieven bekend zijn. Dus vier Pasen, de dagen waarin familie centraal staat, bij ons. Beleef het ultieme gevoel van écht even samen zijn en begin hier je mooiste herinneringen. 


Wanneer is het Pasen?

In 2020 is het in de volgende periode Pasen:

Pasen 202010 t/m 13 april 2020


Faciliteiten & animatie

Het was heerlijk om tijdens Pasen met het hele gezin een plons te nemen in ons overdekte zwembad met dubbele waterglijbaan! Ook kunnen de kinderen helemaal hun hart ophalen in een van onze (buiten)speeltuinen, de overdekte speelhal en speelzolder. Speel met je nieuwe vriendjes een spannend potje Airhockey! Terwijl jij als ouder geniet van een heerlijk hapje en drankje in de naastgelegen horeca Avontura. Dat noemen wij vakantie! En natuurlijk zorgt ons leuke animatieteam voor het allerleukste animatieprogramma voor jong en oud! Bekijk hier een sfeerimpressie van de animatie.

Natuurlijk bieden we nog veel meer aan. Bekijk alle faciliteiten door op onderstaande link te klikken. Om te bekijken waar alle faciliteiten zich bevinden klik je op de interactieve plattegrond.
⇒ Bekijk hier alle faciliteiten
 Naar de interactieve plattegrond

Pannenkoekenhuis de Waterspiegel, Snackplaza Avontura en de Beachclub

Bij onze horeca Avontura staan we ook weer voor je klaar. Bestel een lekker burgermenu, een heerlijke pizza en maak je avond af met een heerlijk ijsje! Maak je vakantie helemaal compleet met een heerlijke avond in Pannenkoekenhuis de Waterspiegel. Behalve pannenkoeken serveren ze er ook een heerlijke lunch uit. Heerlijk ontspannen met een lekkere cocktail kan bij de beachclub met uitzicht op het meer! 
⇒​ Bekijk onze horecagelegenheden​


Doen en beleven in de omgeving

Ook in de omgeving is er genoeg te doen. Neem een kijkje in de tuinen van Appeltern, ga terug in de tijd met de kastelenroute of geniet met het hele gezin van spannende activiteiten bij de Maxx. De receptie heeft de leukste tips in de omgeving voor je klaarliggen. 


Overnachten in een accommodatie of op een kampeerplaats

Ons aanbod in verhuuraccommodaties en kampeerplaatsen is erg divers, dus klik snel op onderstaande linkjes om jouw favoriete accommodatie of kampeerplaats uit te zoeken. 
⇒ Accommodaties
 Kampeerplaatsen
 Naar de interactieve plattegrond

                                                  Zoek en boek

 
 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Geen zorgen, we spammen niet! 😉