zwemmen

Overdekt zwembad

Zwemmen in ons overdekte zwembad is door de overzichtelijkheid fantastisch!

Overdekt zwembad

Goed nieuws! We blijven het hele jaar open! Wél met een aangepaste beschikbaarheid. Onze faciliteiten zijn gesloten tussen 9 januari 2023 en 24 maart 2023. Voor meer informatie klik hier.


Voor iedereen fun!

We zijn supertrots en blij met ons gave overdekte zwembad met waterglijbanen en waterspeeltuin. Van jong tot oud: iedereen kan zich uren vermaken in ons zwembad! Door de overzichtelijkheid van ons zwembad kun je zelf ook echt genieten in het zwembad en ten allen tijde een oogje in het zeil houden. Wel zo relaxed! 


Dubbele waterglijbanen

Naast een bad van 10 bij 15 meter is er ook een dubbele waterglijbaan gerealiseerd. Twee supergave glijbanen waar je vanaf roetsjt en als je beneden bent.... wil je gelijk nog een keer! 


Waterspeeltuin voor de kleintjes

De voormalige 'buitenwaterspeeltuin' hebben we helemaal in stand gehouden en de speeltuin (voor de kleinere kinderen) is geplaatst naast het grote bad. Dus ook de allerkleinsten hebben een toffe waterspeelplek met glijbaan, spuittoestellen, val-emmers en nog veel meer leuks. Ook door de overzichtelijkheid, kunnen ouders heerlijk relaxen! 

 

Toegang & openingstijden

Ons zwembad is enkel toegankelijk voor parkgasten. Het is dus niet mogelijk om van buitenaf te komen zwemmen. Zie hier de actuele openingstijden.Zoek & boek