Winterstalling

In het voorjaar, najaar en de zomer is het heerlijk om er met je boot op uit te trekken. Maar aan alle mooie dingen komt ieder jaar (voor even) een eind. Wij zorgen dan ook graag voor een goede winterstalling van jouw boot.

Winterstalling Jachthaven Eiland van Maurik

Na een mooi  vaarseizoen kondigt zich zo rond oktober de winterperiode aan en gaat u op zoek naar een plek waar u uw kostbare bezit in de winter veilig kunt stallen. Wij begrijpen dat vertrouwen,  vakmanschap en een centrale ligging midden in het land belangrijk zijn voor de stalling voor uw jacht, sloep, speed- of zeilboot. Dit maakt jachthaven Eiland van Maurik uw betrouwbare haven voor in de winter.


Voor schepen tot 30 ton

Onze havenmeester en zijn medewerkers vormen al jaren een vast team en met behulp van een hydraulische botentrailer van Roodberg zorgen zij er samen voor dat  de boten vakkundig uit het water worden gehaald. Ook worden ze schoon gespoten op de daarvoor speciaal aangelegde wasplaats. In de loods worden de boten geplaatst op professionele bokken en afgedekt met plastiek zodat uw boot niet vuil kan worden tijdens de stallingsperiode. Ook buiten stallen behoort  tot de mogelijkheden.
 

Te water lating

Het te water laten gebeurt tussen 19/03/2018 en 30/03/2018. Zonder bericht van de scheepseigenaar gaat het schip na 20 maart 2018 het water in. Indien jouw boot niet gereed is en deze in de weg staat worden er verplaatsingskosten in rekening gebracht. 


Werkzaamheden & Onderhoud

Eiland van Maurik voert zelf geen onderhoudswerkzaamheden aan schepen uit. Uiteraard dien je ons wel op de hoogte te houden over eventuele werkzaamheden en de voortgang hiervan. Je kunt dit via e-mail (haven@eilandvanmaurik.nl) aan ons doorgeven. Denk je ook aan het volgende: buitenboordkranen dicht, landvasten en fenders aan boord en gasflessen eruit halen. Stallen, hellingen, hijsen en transport is geheel voor jouw eigen risico.

Onderstaande bedrijven bevelen wij aan en kan je zelf benaderen voor onderhoudswerkzaamheden aan jouw schip:

Roet Schilderwerken: 
Voor alle schilderwerkzaamheden, antifouling en romp poetsen
Nieuweweg 23
4031 MN INGEN
0344 – 603 726. 

Midland Watersports: 
Voor winterklaar maken van boot en/of motor, onderhoud aan binnen- en buitenboordmotoren, accu onderhoud etc.
Generatorstraat 7
3903 LH VEENENDAAL
0318 – 551 867

 

Belangrijke mededelingen

Bij het niet naleven van de regels zijn wij gerechtigd je de toegang tot het stallingsterrein te ontzeggen en/of jouw boot op jouw kosten van het terrein te verwijderen. De reservering voor de winterstalling is pas definitief als dit aan je is bevestigd.

Let op: De verhuurder draagt gedurende de stallingsperiode geen risico voor eventuele schade aan het vaartuig. Verhuurder is slechts aansprakelijk voor schade indien hem ten aanzien van die schade een bepaalde mate van schuld kan worden verweten. De gestalde vaartuigen zijn/worden niet door verhuurder verzekerd. Huurder dient zelf zorg te dragen voor een afdoende verzekering. Het niet verzekeren van het vaartuig door huurder komt voor risico huurder. Bekijk alle regels voor de winterstalling via onderstaande knop:

Reglement Winterberging


Tarieven

Bekijk hier de tarieven van de winterstalling

Tarieven winterstalling


Contact

U bent van harte welkom bij onze goede en solide winterstalling. Vanzelfsprekend kunt u, in overleg, tussendoor komen kijken naar uw boot en ook het verrichten van kleine klussen is geen enkel probleem. Onze winterstalling is niet alleen beschikbaar voor onze ligplaatshouders, maar ook indien u uw boot aan huis of op een andere plek heeft liggen.

U kunt eenvoudig een winterstalling aanvragen via het formulier 'aanvraag winterstalling'. Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen via het vragenformulier op de contactpagina. Anita is direct telefonisch bereikbaar op +31 (0)344 - 691 502 of per mail op haven@eilandvanmaurik.nl

Aanvraag winterstalling


 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte.