Winkel

Voor je boodschappen kun je in onze winkel terecht! :)

Een heerlijke winkel voor je boodschappen!

Bij de start van het seizoen op 30 maart 2018, wordt onze nieuwe winkel geopend! Deze winkel zal over een mooi en gevarieerd assortiment beschikken, zodat boodschappen doen echt een feestje wordt! 
 

Bakkerij afdeling

Onze winkel zal de beschikking krijgen over een eigen bakkerij waarin diverse broodjes warm voor je worden gebakken. Behalve pistoletjes, kaiserbroodjes en croissants (en meer) worden er ook lekkernijen zoals appelflappen en frikandeelbroodjes voor je gebakken. 
 

 

Kruidenierswaren

Het assortiment zal uit verschillende producten bestaan om zelf een mooie maaltijd op tafel te kunnen zetten. Ook voor een lekkere snack of een verkoelend ijsje kun je in de winkel terrecht. En wat denk je van de barbecueproducten die uitgebreid aanwezig zijn?
 

Dagverse producten

Iedere dag zullen de dagverse zuivelproducten worden aangevuld. Denk hier bijvoorbeeld aan broodbeleg, zuivelproducten en toetjes.
 

 

Verse koffie

Direct zin om de dag te beginnen met een goede bak koffie? Ook de koffie staat voor je klaar in onze winkel! Gemakkelijk en snel on-the-go mee te nemen. Vergeet ook niet je favoriete krant mee te nemen!
 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte.