watersport

Watersporten

Geniet van diverse watersporten; daar is vakantie voor bedoeld!

Omringd door Strand en Water

Houd je van strand en water? Zeker met zomerse temperaturen ben je bij ons helemaal op je plek! Vakantiepark Eiland van Maurik is een echt vakantiepark direct gelegen aan het water, tussen de uiterwaarden van de Rijn. Op het grote ruime zandstrand is er ruimte om heerlijk te zonnen, spelen in het zand en te genieten van een echte strand- en watervakantie. Wordt het je te warm onder de voeten? Neem dan een verfrissende duik in het water en koel lekker af. 

Tijdens de zomerperiode, wanneer het water lekker op temperatuur is, zullen er diverse watersportactiviteiten worden aangeboden. Verken het meer op een kano, waterfiets of sup-board! Of ga gezellig met het hele gezin het meer op met een elektrische sloep.

Ontdek alle faciliteiten

 
Ontdek alle activiteiten

 

Op Vakantiepark Eiland van Maurik worden diverse watersportactiviteiten aangeboden. Zo kun je een elektrische sloep voor 8 personen huren. Maar je kunt het meer ook verkennen in een kano of waterfiets. Een elektrische sloep dient altijd bij de receptie van ons vakantiepark te worden gereserveerd. 

Natuurlijk kun je ook je eigen boot meenemen tijdens jouw vakantie. Wel goed om te weten is dat waterscooters en jetski's verboden zijn in onze jachthaven en deze mogen dan ook geen gebruik maken van de trailerhelling bij Vakantiepark Eiland van Maurik.

Bekijk alle faciliteiten


Naar zoek en boek