Watersport

Voor de waterliefhebber met name in de zomer een echt paradijs.

Camping aan het water

Eiland van Maurik is een échte camping aan het water. Met de ligging op een terp aan de rand van de rustige rivieren de Nederrijn en de Lek en aan een groot recreatiemeer is het voor de waterliefhebber een echt paradijs op aarde. Mooi weer nodigt uit om op het zandstrand te gaan liggen en er een groot gedeelte van de dag door te brengen. Wordt het je te warm onder de voeten, dan neem je een duik in het water om af te koelen. Zomaar een heerlijke invulling van je vakantiedag op onze camping aan het water!

Doordat we ons nu in het naseizoen bevinden en de temperatuur van zowel het water en buiten laag is, hebben we besloten om de watersport in de zomerperiode weer beschikbaar te stellen. 

Tijdens de zomerperiode, wanneer het water meer op temparatuur is, zullen de watersportactiviteiten weer aangeboden worden. 


Wat ga jij in de zomerperiode doen?

Op het water kan je van alles ondernemen, wat dacht je van:
 • Zeilen
 • Surfen
 • Banaanvaren
 • Waterfietsen
 • Kanoën
 • Funtuben
 • Suppen
 • Ribvaren
 • Waterskieën


Verhuurtarieven

Elektrische motorsloep
Vanaf € 60,00 per dagdeel.

De tijden van de dagdelen zijn als volgt:
 • 09.30 - 12.00 uur
 • 12.00 - 14.30 uur
 • 14.30 - 17.00 uur
 • 17.00 - 19.30 uur
De prijzen van de verhuur van onze boten zijn inclusief BTW.
Legitimatie verplicht. Minimale leeftijd: 21 jaar


Waterfiets

€ 7,50 voor een uur
€ 10,00 borg per waterfiets


Zeilboot

Vanaf € 55,00 per dagdeel of € 70,00 per dag.
De prijzen van de verhuur van onze boten zijn inclusief BTW.
Legitimatie verplicht. Minimale leeftijd: 21 jaar


Kano/ kajak

€ 5,00 voor een half uur, € 7,50 voor een uur. Voor campinggasten is het gratis!
€ 10,00 borg (alleen te huur voor campinggasten)

Ribvaren

Hou je wel van een beetje actie op het water? Ga dan eens mee Ribvaren. 
Nadat je van een reddingsvest bent voorzien en op de RIB-boot bent gestapt verlaten we in een rustig tempo de haven. Op het moment dat we op de Rijn zijn gaat het gas van de RIB open en kan het spektakel beginnen. De 450 PK 8 cilinder inboard wordt opengetrokken en de 9,20 meter lange, Rigid Inflatable Boat (kortweg RIB) komt uit het water met een snelheid van bijna 100 km/u. RIB varen is een van de stoerste watersporten ter wereld en deze ervaring zal je niet snel vergeten!

Informeer bij de receptie naar de mogelijkheden en tarieven.


Suppen

Stand up paddling (suppen) is de snelst groeiende boardsport ter wereld. Met een soort surfplank en een peddel beweeg je jezelf voort over het water. Suppen kan op vlak water, zoals op meren, rivieren en beekjes en op golvend (zee)water. De oorsprong van het suppen ligt bij het surfen op Hawaii, waar surfers een peddel gebruikten en een groter board als er weinig golven waren.

Op dit moment zie je met suppen een enorme groei in de fitness - en outdoorwereld. Suppen kan heerlijk ontspannen beoefend worden, maar ook als totale work out. Doordat suppen door bijna iedereen en bijna overal is te beoefenen, wordt het op dit moment enorm opgepikt in de hele wereld. De Stand Up Paddle boards zijn wat breder en dikker dan een gemiddeld board, waardoor deze enorm stabiel zijn.


Suppen kost € 10,00  per uur.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte.